reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wieści z Belgii:

Majunia urodziła się dopiero o 10.15- ma 50 cm i waży 3530gr. Poród sn, ale z użyciem przyssawki. Pozdr dla wszystkich cioteczek:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Może będzie leciało wg listy hi hi hi
Ja już mam w nosie te proroctwa , co ma być to będzie :-)
Ważne że dziś posłucham choć serduszka małej a może i nie takiej malej kluseczki :-)

Majeczko - witaj

Magdziara - wspolczuje...ale znam te przypadki z autopsji...zawsze sie o tym slyszy - a potem dotyka to mnie ( w tym przypadku i Ciebie)
i co teraz? Beda pobierac krew czy co jutro sie zobaczy??? Aby jutro nie postanowili pobrac mimo wszystko - bo dzien w plecy :baffled:

Alize tez ma dziś ktg już pojechała, a ja nie mam godziny , kazała mi ginka jechać na izbę przyjęć to jadę a teraz to czekam na kierowcę bo na razie nie mam z kim jechać a nie wiem o której szwagier pozałatwia swoje sprawy, wtedy pojedziemy :-)

reklama
oki - to trzymam kciuki - aby wyszedl dobry zapis
Zapisalam dopiero dzis kilka numerow Waszych komorek
Zmykam
Do wieczorka

Do góry