reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdalenkakol witaj w domu, pozdrowienia dla Wojtusia;-)

Wilimek termin nastal mozesz rodzic:-D

Czy ktoras mama sie jeszcze rozdwoila?

macie jakies wiesci od Dorciacza?

Pozdrowionka dla wszystkich, spadam nakarmic starsze skoro maly spi

reklama
Darunia no Twoj tez wyglada super Maluch ma jeszcze szanse byc "terminowy" :laugh2::laugh2::laugh2:
Alize duzo zdrowka i porodu jakiego sobie zazyczysz :-)

Właśnie , Alize , Wszystkiego naj naj naj szybkiego rozdwojenia - najlepiej dzisiaj i spełnienia marzeń :-)

Dostałam smsa od Flexy - nadal w dwupaku , zostawili ją w szpitalu ze względu na wysokie ciśnienie, skurcze nieregularne,ale bolesne, czeka na rozwój akcji, pozdrawia nas wszystkie i życzy szybkiego rozdwajania :-)

Trzymajcie sie Kobietki - fajny weekend na rodzenie - chlodno i wreszcie powietrze po deszczu - bedzie jak lapac oddechy na porodowce
Ja bede weekend poza kompem - mam nadzieje ze jak tu zajrze w niedziele - nasza lista czerwcowek rozdwojonych sie wydluzy:-D

Hej dziewczynki!
Ale Jasio miał akcję w nocy od 0.30 do 3.30 cały czas raz cyc, kupa, cyc, kupa, spanie, 5 min znów ryk, cyc, kupa, cyc, kupa.......:baffled::baffled::baffled: wymiękłam. M zaczął go uspokajać i znów cyc....
Julia witaj w klubie małych żarłoczków. A to fakt, że często przysypia mi przy cycu.
Milka pisałaś, żeby przystawiać do drugiego, ale boję się że z tego jednego zjadł tylko ten wodnisty pokarm i ten treściwszy zostaje, a jak przyśnie to rzeczywiście zadławia się pokarmem i odkasłuje. Muszę spróbować z tym smokiem.
Dziewczynki w dwupaku życzę szybkich porodów i zdrówka :-D

reklama
Jutro moja mama ma imieniny. mógłby jej Michał zrobic prezent..............
Jade na zakupy moze mnie coć ruszy jak połażę. Mąz ma już zapowiedziane "ostrą jazde" wieczorkiem ;-):laugh2:. hihi
Zaraz będę odkurzać..... Juz mnie wkurza ta ciaza..... A tu ZERO objawów. Jak mnie przez 3 tygodnie męczyło tak teraz KUPA.

Kurde porównanałam moje ktg z Marysinym i z nią to miałam takie płaskie linie a to z Miśkiem takie jak Tatry. Ale wiem że porodowe skurcze wygladają inaczej - takie pagórki jak Bieszczady raczej. Zastanawiam się czy te "ostre szczyty" to własnie te napięcia macicy? Która sie zna dorze na ktg?

Do góry