reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wreszcie sie przekopalam przez wateczek, bo sporo napisalyscie, a caly dzien nie mialam czasu zagladnac. Sprzatalam po remoncie, potem dzieci i jeszcze na koniec maly kolki dostal. Musze jutro w aptece herbatke kupic, bo bez tego sie nie obejdzie. Starsza corka tez miala to wiem jak to wyglada.
Dwupakom zycze szybkiego rozpakowania, a mamom rozpakowanym troche odpoczynku

reklama
Witam z rana . Dzisiaj mielismy pierwsza nocke w domku . Minela bardzo spokojnie. Wopjtus zjadl o 23 pozniej o 3 i spal do 7 . Teraz tez pozwala mamie na chwilke relaksu. Jak bede milala wiecej czasu ( teraz musze dom doprowadzic do stanu uzytecznosci) to napisze wzystko co i jak . Oczywiscie pokaze zdjecia Wojtka.
Niestety nie mam czasu na przeczytanie tego wszystkiego co napisalyscie przez te 3 tyg.
Wszytskim dziewczyna ktore urodzily w tym czasie gratuluje.

Alize ja też mam być w poniedziałek w szpitalu, może dzidzia zrobi niespodziankę i nie będziesz miała dylematu.
Ja z kolei bym zbyt długo nie chciała już jej nosić bo mam doświadczenie z pierwszej i szkoda dzidzi jak jest dużo po terminie. Bynajmniej moja już była zagrożona więc tego się najbardziej boję pomijając już zupełnie moje zniecierpliwienie.
Wczoraj wcześniej wyłączyłam kompa , zanim usnęłam byłam 10 razy w kibelku już myślałam, że wykorkuję. Dziś na szczęście spałam do 9 tej więc czuję się wyspana
. Oczywiście co mnie obudziło ? Siuśki :wściekła/y:

Bidulka Flexy i tak już była sporo po terminie to jej się w końcu uda , cieszę się :-)
Ciekawe co z Jola 244 i Mata kow ?
A tak przy okazji to Flexy blokowała kolejeczkę dziewczynki więc się nie martwcie , niedługo i my :-)

witam mamusie :-)
ale moj suwaczek ladnie wyglada:laugh2:jutro bedzie wygladal gorzej:laugh2:
ale tylko suwaczek po za tym nic sie nie dzieje...moze dobrze bo mam jeszcze troche sprzatania;-)ale cos czuje ze zacznie sie rozdwajanie na BB bo juz za dlugo spokoj:laugh2:

reklama
ELIZA 100 LAT 100 LAT oraz szybkiego porodu!!!!!!!!!

OJ te siuski to nas wszystkie wykonczą- ja co godzinę wstaje... ale pospałam dzisiaj do 10- a przez to ze Ł ma wolne, a on musi pospac jak cały tydzień tyra :tak:
Wilmek rzeczywiscie Twój suwaczek fajnie wygląda- a co powiesz na moj?!?! :-):-D
Miłego dnia Dziewczynki!!!!

Do góry