reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
daruunia, ja też tak łażę z kąta w kąt, teraz mnie Opole przykuwa...

milkaaa właśnie się napycham frytkami z mega ilością keczupu i popijam winkiem z gazowana wodą ( a raczej wodą o zapachu winka):-)

reklama
Julka, ciesze się, ze tak Wam dobrze idzie z maluchem i córcią!

W ogóle wygląda na to, że wszystkie czerwcowe dzieci są akceptowane przez starsze rodzeństwo, oby tak dalej!

Azile- kraczę dalej KRAAAAA

Odszedł mi piękny brązowo-przejrzysty czop :szok: o kurka,chyba zaczynam rodzić... zaczynam się bać:zawstydzona/y:
jade na ktg ;-)brzucho się stawia i napina coraz bardziej a Majka szaleje

Alize dobrze ze wyniki ok- no i życze szybkiego rozwiązania!!! Mam nadzieje ze na urodzinki dostaniesz prezent- taki jaki sobie wymarzysz- dzidziusia lub ewentualnie szybko rozwierającą sie szyjkę!!! ;-):-)
A ja juz po 20-stej położyłam sie do łózka obejrzałam film na tvn i wstałam zaglądnąc co u Was :-) jak wyszłam z ciepłego wyrka to Mały czkawke własnie dostał :-)

reklama
Limba, no to miałaś niezły ekspres. :szok::-)I niezłe jedzonko.:-D

Magdziarko, zdrówka dla Antosia.:tak:

Dziewczynki, życze pomyślnych rozdwojeń. Szczególnie dla tych już zniecierpliwionych czekaniem.

Do góry