reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczyny za życzenia. Jesteście naprawde kochanę.
Rano się czułam dość dziwnie bo czułam skurcze i brzuszek się nastawiał, ale jak wstałam wszystko minęło. W nocy też często wstaję i na dodatek dziś śniło mi się że sie zasikałam po uszy:-D:zawstydzona/y::baffled:. Dzisiaj jeszcze większe zmęczenie mnie dopadło , nic nie robie . Nawet po torta męża wysłałam do cukierni. Pierwszy raz w życiu sama nie robie sobie torta. Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Ach no i łóżeczko właśnie M rozstawił moze to na synka poskutkuje.

reklama
Milka pisałaś, żeby przystawiać do drugiego, ale boję się że z tego jednego zjadł tylko ten wodnisty pokarm i ten treściwszy zostaje, a jak przyśnie to rzeczywiście zadławia się pokarmem i odkasłuje. Muszę spróbować z tym smokiem.
Anikulka jak ja karmiam swoje dzieci to zawsze sie karmilo z dwoch piersi. Zacznalo sie karmienie od piersi na ktorej ostatnio sie skonczylo. U mnie to zdawalo egzamin. A moye twoj synek ma kolki i dlatego ciagle lezy przy cycy

Azile-spelnienia marzen!!!!:-)
Flexy-powodzenia!

A mnie wczoraj M zaskoczyl i bylo przytulanko;-) Po nim stawial mi sie troche brzuch,ale jak pozniej juz polozylismy sie spac,to bylam przekonana,ze zaczynam rodzic-brzuch robil sie twardy bardzo czesto i to razem z bolami w dole plecow!Ale pomyslalam,ze wstane i pochodze-no i niestety przeszlo.Dzis jestem bardziej zmeczona,brzuch nadal twardnieje,ale nic poza tym.

Azile wszystkiego najlepszego i duuuużo zdróweczka :-)
Wracajac do małego to nie wiem jak rozpoznać tę kolkę, myślałam, że jak tak często się wypróżnia to właśnie jej nie ma......

reklama
Do góry