reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julia to super że jest wszystko ok . Jak tam córa na nowego członka rodziny ?

Suwaczki zmień jak będziesz miała chwilkę ....

reklama
No właśnie zapomniałam jak sie zmienia te suwaczki,gdzie je wykasować?
Kasiu córka się cieszy malutkim i to bardzo ale ja mam coraz mniej czasu dla niej i staram się aby nie czuła się opuszczona bo nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby czuła się odtrącona,kiedyś byłam tylko dla niej, teraz już nie..Ale często ją przytulam i mówie,że ją kocham więc chyba jest Ok.

Julia super ze u Ciebie wszystko ok!!!! ;-):-)
Milkaa ja własnie wróciłam ze sklepu bo miałam zachciankę na niezdrową zimną gazowną fante jabłkową- niestety jest tylko w małych butelkach ale zawsze coś ;-)

Moja jak na razie całuje i mnie jak wychodzi i mój brzucholek - mówi - cześć mama , cześć Ola .
Codziennie śpi razem z lalką bobasem i mówi do niej Olka - zobaczymy jak to będzie po porodzie. Musi być dobrze i już :-).
Musisz kliknąć na suwaczek to ci sie wyświetli strona na której je zrobiłaś , zmienić i wkleić adres nowego.
To dobrze, powodzenia w wychowywaniu 2 skarbów :-):-):-)

darunia - ja tez wypilam jedna jablkowa - bo w sklepie nei bylo cytrynowej. poszlam do drugiego - tam byla duza cytrynowa - i tez kupilam i mroze ja...a slinka mi ucieka do ....mniam

u nas zazdrosci nie bylo nigdy - miedzy dziewczynkami 5,5 roku - agata od poczatku swietnie zareagowala. Moze z wyjatkiem pierwszego dnia po narodzinach jagody - odwiedzila nas w szpitalu, zobaczyla mala, pojechala z mezem do domu i ....zagoraczkowala do 40 st. Rano zdrowa. podobno tak dzieci moga reagowac na rodzenstwo - tzw goraczka rodzenstwa

Jagoda bardzo teraz mnie zadziwia: mowi ze kocha ta Olge, gladzi brzuch, caluje go.....mowi ze bedzie ja tulic i w tych slowach jest tyle czulosci...ale wiem ze bedzie to dla niej kubel zimnej wody:baffled:
Agatka juz wie co sie kroi - ale tez czeka. Generalnie - jestem pozytywnie nastawiona:tak:

Julia fajnie że jesteście i że radzici sobie.

Dzięki dziewczyny za krakanie na jutro wszystko się okarze!

Byłam u doktorka. Wyniki mam super, ciśnienie też świetne. Przez miesiąc przytyłam 0,5 kg, czyli nic. Tetno super dzidzi główk bardzo nisk wstawiona.
Doktorek nie chciał badać, ale po pierwsze przestraszył mnie że w szpitalu przepełnienie. Mogą mnie nie przyjąc na tępym dyżurze. W poniedziałek mam przyjść na 11 do szpitala z torbą , zrobi ktg , usg, no i badanko(uprzedzał że nie przyjemne). Kazał rozwarzyć możliwość przyspieszenia porodu, żeby nie było niespodzianki z nagłym i nieprzewidzianym porodem. Mówił ze najlepiej to jak by mógł mnie na patologie położyć i czekać na akcje, ale nie może bo przepełnienie , a ja nie mam żadnych wskazań. Więc ma dużo do myślenie do poniedziałku, czy przyspieszać czy nie. Jak się okarze że szyjka rozwarta i skrócona to moze i tak . Ale jak wszystko zamknięte to raczej nie.

ale sie rozpisalyscie:-)
humor mi sie troche poprawil bo zrobilismy przemeblowanie w sypialni i rozlozylismy szafe ktora stala i czekala na ta chwile juz jakis czas...teraz nam sie chyba lozeczko zmiesci:-)
dzieki temu padnieta jestem nieziemsko i wszystko boli...jak nie urodze dzis po tych calych akcjach to bedzie dziwne:laugh2:
ale wolalabym poczekac do jutra bo po pierwsze nie mam sily a po drugie jeszcze kilka drobiazgow trzeba dopracowac;-)

reklama
Flexy tylko pozazdrościć. Ja dzisiaj też okna myłam ale jakoś nic mi nie chwyta. Zostaje tylko seksik.:-)

Do góry