reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No to się ciesze Eliza że u ciebie z humorkiem i samopoczuciem wszystko ok. Ja tez wyszłam z założenia że już nie będę stękać bo to i tak nic nie da tylko się cieszyć tymi ostatnimi chwilami przed narodzinami oczekując maleństwa kiedy tylko przyjdzie mu na to ochotka .Ja miasto zaliczyłam z samego rana ale z powrotem idę po 15stej do ginki.Cieszę się ,bo jeszcze zdążyłam zrobić starszej badanka i zobaczymy . W końcu mamy już dzieciaczki które też wymagają opieki i zajęcia.:-)

Magdziarko, Pestko - ogromne gratulacje!!!

A ja właśnie dostałam SMSa od Aniaw23:

O godz. 11.55 przyszła na świat nasza druga córeczka, waży 3250 g i mierzy 55 cm, ma śliczne czarne włoski, jest taka malutka i śliczna, a rodzice bardzo szczęśliwi

GRATULUJĘ!!!

Cieszę się ,bo jeszcze zdążyłam zrobić starszej badanka i zobaczymy . W końcu mamy już dzieciaczki które też wymagają opieki i zajęcia.:-)

podziwiam was, że dajecie rade..., ale z drugiej strony zazdroszcze, bo macie zajęcia przy starszych dzieciach... :-) ja teraz to tylko myslę kiedy mała sie urodzi jak siedze tak sama prawie cały dzien:baffled:

AniaW23 gratulacje!!! Pięknie... ale się rus:-)zyło

Kasiu patrze że coraz mniej mam jest na bb. WIększość zbiera siły chyba na poród. Tylko my jkieś takie nie wyżyte. Ja to sie sama sobie dziwie z tej energi i z dobrego nastroju. Przecież zostaje na 2 dni sama z dziećmi, znaczy sie bez męża, bo teściowa obok mieszka. Ale on chociaż czasem dzieci wykąpał. A teraz już nie bedzie tak dobrze. Tylko żeby Domiś nie chciłą z brzuszka wyskakiwać przed sobotą, bo M będzie wracał z delegacji w podskokach. A tak niech sie jeszcze troszkę zrelaksuje i zrobi wszystko co ma zrobić.:-)

ANIAW SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty!!!
Ja juz nie mam wizyty u ginki- tylko same ktg- w sobote.
Kurcze jak wczoraj siły nie miała tak dzisiaj znow przypływ energi- posprzątałam moje mieszkanko, zrobiłam z Ł zakupy- on poszedł do pracy na 14-stą, a ja nie mam co robic bo wszystko wyprane i posprzątane :tak::tak:;-) czekam na kolezanke bo ma wpasc na kawe- w koncu ktos mnie odwiedzi :-) u nas jest tak duszno ze sie ze mnie leje- mam nadzieje ze przyjdzie burza!!!! i bedzie chłodniej :-)

reklama
Ja mam cały dzień włączone BB i zaglądam co jakiś czas. Ja to cały czas jestem teraz praktycznie bez męża , był w sobotę pojechał rano w poniedziałek i tyle go widziałam. Myślałam, że mała będzie chciała pojechać do drugiej babci ale ona nie chce a z drugiej strony to może i lepiej , zawsze może i mi cokolwiek pomoże .Spadam na wizytkę u ginki , zobaczymy co ona powie . :-):-):-):-)

Do góry