reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dzięki dziewczyny idę się szykować powoli jak wrócę a jeśli wrócę a mam czuja ze nie to dam znać przez Joannę , ale proszę trzmajcie kciuki za mnie :tak:

reklama
Jolu Kasiu pomyslnych wiesci od ginka:-)
a ja mam chyba depresje przedporodowa..cos mi nie wyszlo i bardzo mi zle :-:)-:)-(

Wilmek trafiają się niestety trudniejsze dni ale to pewnie z obawy przed porodem.
Widzę ,że u ciebie zostało 3 dni więc trzymam kciuki żeby poszło w terminie i dzidzia żeby przesłoniła ci cały świat i jak tylko ją zobaczysz od razu humorek wróci :-)

Kurde... jak się rozlało i jak trzaska... :baffled: Jak ja nie lubię burzy... aż mi energia ucieka:eek: Chłodniej bedzie, ale ja to jak małe dziecko... mam jakaś fobie:baffled::-p

Cześć dwupaczki kochane i te rozpakowane też :-D, ja nadal 2 w 1 :crazy: wróciłam właśnie ze szpitala, ciśnienie mi szaleje, rano miałam 155/100:szok: no i pojechaliśmy, dostałam leki i jak do jutra nie spadnie to mnie położą na oddział :baffled: zapis ktg idealny, skurcze na poziomie 15-25:-( więc nic się nie dzieje.... a tu już troche po terminie....:angry: no nic, dzisiaj zmolestuje męża, może coś się ruszy... tymczasem biorę się za mycie podłóg, zajmę się czymś bo już mnie szlag trafia....
ooo Asiowo u ciebie burza?? podmuchaj ją troche w moją stronę, będzie przynajmniej chłodniej i powietrze nie takie ukiszone :tak:

reklama
Alize jestem ciekawa jak dziś u ciebie z tym powerem bo ja dziś nakręcona jestem do działania. Może przez te ostatnie dni kobitki w końcu dostają powera ?!!
Kasiu ja dzisiaj mam znowu powera. obeszłąm pół miast na piechotę. Zrobiła ostatni przegląs ciuchlandi. Nakupywała worek ubrań no i teraz pranie trzeba wstawić. Za chwilkę M wyjeżdza do katowic w delegację . Więc sciakam nuszk aby nie urodzić. Czuje się wyjątkowo świenie , zadnych skurczy ani zmęczenia. Tylko spojenie piecze:baffled:, ale da sie wytrzymać.

Joaś ciesza sie ze przyjaciółkę koło siebie. Zawsze czójesz sie bezpieczniej z kimś w domu. A co do tego że dużo robisz w swoim stanie to chyba normalne. Ale ja też dużo robie i powiem że nikt mnie w niczym nie wyręcza. Ostatnio nawet ogródek kopałam, bo M był zajęty robieniem huśtawki dla dzici , a szkoda mi było rozsad. Więc życze ci Joaś tylko sił i głowa do góry, taki nasz los. Ale ja sie ostatnio staram wszystkim cieszyć i mam dość już mojego narzekanie. Więc cieszmy sie wszystkie z tego co mamy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry