reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No kochane widze ze rozdwajanko na całego GRATULACJE DLA WSZYTKICH ŚWIEŻO UPIECZONYCH MAM I BUZIOLKI DLA DZIECIACZKÓW!!!!! niedługo juz wszytkie dzidzie bedą z mamusiami.
Ja wlasnie próbuje uśpic swojego szkraba:baffled: a niunia zamiast spac to marudzi!!!! Czasem tesknie za swoim brzuszkiem ;-)

reklama
U mnie dziś cisza i spokój. Chłopcy śpią, a ja mam wszystko poprane, posprzątane i cieszę się chwilą dla siebie.
Była dziś u mnie położna środowiskowa, obejrzała Stasia, założyła mu kartę i powiedziała, żeby się zgłosić do przychodni na wizytę.

To wielkie gratulacje mamoociku, godne podziwu. Musisz być świetnie zorganizowana, ze przy dwójce malców tyle jesteś w stanie zrobić. Ja też tak chce po porodzie.

ULA ja to tak czekam na dzidzi , ale sobie myśle , że pewnie będę tesknić za spokoje w brzuszku;-). Tak jak ty.

Męża już wyprawiłam w delgację, dzieci oglądają bajki. A ja znowu pranie w pralce zrobiłam i drugie w ręku. Jeszcze tylko sterrta prasowania i posprzątane. Właśnie rozmawiała ze szwagierką i śmiała sie zemnie , ze jak mam takiego pałera to wikend będę tulić synka. No to sprawdzimy te krakanie. :-)

O Matko Huto no nie nadrobię tego waszego pisania dziewczyny:szok::szok: Z tego latania do szpitala to zupełnie nie miałam głowy do pisania i tylko was podczytywałam:zawstydzona/y:
wielkie gratulacje dla świeżo rozdwojonych mam:-):-) dużo zdrówka dla waszych pociech i oczywiście dużo siły dla was:-):-)

U nas w miarę spokojnie, Melka przedwczoraj WRESZCIE wyszła ze szpitala, ale jest tak strasznie zestresowana (słowa położnej) po tym inkubatorze że długa droga przed nami. Mam wręcz nakaz żeby ją jak najwięcej nosiać, tulić i rozpieszczać, bo potrzebuje dużo czułości.Poza tym ledwo się powstrzymuję żeby nie pójść i nie pozabijać piguł, bo jak się okazało, mała w szpitalu załapała straszne pleśniawki i jakieś zakażenie oczek, bo bardzo jej ropieją, ale nie łaska było ani w szpitalu ani przy wypisie mi powiedzieć że takie coś się zrobiło i będzie trzeba w taki a taki sposób się tym zając. Dopiero położna jak dzisiaj przyszła to wymalowała małej buźkę fioletem, pokazała jak jej te oczka myć etc:-) Boska babka:-):-)
Kariery karmienia piersią nawet nie zaczęłam - mała ssać umie, ale ma gdzieś cyca, a mi pokarm "poszedł się kochać" - więc żyjemy na HUMANIE 1:-):-) i jest dobrze :-):-)

Mamoot gratuluję takiego zorganizowania:-):-) chylę czoła i też tak chcę :-p

Ula, dzidzia marudzi bo towarzyska jest i chce pogadać :-):-)
Postaram się zaglądać w miarę często do was, a póki co idę rozbestwiać Melkę :-):-):-)

no dziewczyny ja już po wizycie niestety nie należała do tych przyjemnych mam zastój moczu w nerkach i własnie ide do szpitala przyjechałam tylko po torbe
jak będę coś wiecej wiedziala to napiszedo Joanny smsa . trzymajcie się kochane :happy2:
ps. gin mi powiedział że beż dzidzi już nie wrócę do domu :tak:

Ja też po wizycie , nic się nie dzieje , szyjka miękka drożna na palec ale poza tym nic. Może się zacząć nagle jak przy pierwszym a szyjka szyjką . Dostałam kolejne zwolnienie i jakby nic się nie wydarzyło to w poniedziałek mam jechać do szpitala na ktg.
Dziewczynki ja tam i mój tym bardziej nie mam żadnych oporów jeśli chodzi o seksik ale na moje nieszczęście go nie ma więc od niedzieli cisza.
Alize ja tez mam dużo energii , ginka nawet zauważyła że inaczej się poruszam. Niby po mojej twarzy widać że to już niebawem ale ...

Mam nadzieję ,że Jola wróci do nas szybko i już z dzidziulkiem:-)

:blink:JOLCIA TRZYMAMY KCIUKI I CZEKAMY NA WIADOMOŚCI !!!!!

Myszko moja niunia tez wrocila ze szpitala z pleśniawką ale juz sobie poradzilyśmy z tym ze ja sama zauważyłam. Moja niunia tez na HUMANIE 1 , i bardzo sobie chwale, przynajmniej wiem że mała jest najedzona:tak: A towarzyska to Zuzka średnio :-D zawsze spi w najlepsze jak mamy goście lub u kogoś jesteśmy :-D a marudzi bo taki kleszcz mamusi jest. Niestety nie karmie piersia to mala domaga sie bliskości, lubi sie przytulic posłuchać mojego serducha i tak zasypiac. A nade wszytko kocha glaskanie po głowce , od razu oczka sie zamykają i dziecko spokojniutkie az miło!

Jolu trzymaj sie kochana- bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!
Myszka, Urszulko- ale macie super, ja też juz chce swoje maleństwo!!!!!

Ostatnia edycja:
Kasiu to czekamy aż dzidzie wyjdą . Co tam mamy czas, nic nas nie goni , do pracy sie nie śpieszymy. A jak człowiek sie dobrze czuje to i jemu czas się nie dłuży.

reklama
Myszko super że Melcia już jest w domu!!! Teraz tylko żeby Maleńka się zaaklimatyzowała w domciu że już jest przy mamusi:-)
Jolcia no to się dzieje!! Trzymam mocno za Was i wracaj z dzidziulkiem!!
Kasiau ja coś mam wrażenie że Ty do niedzieli urodzisz... sama nie wiem czemu ale tak mi się wydaje:tak:

Do góry