reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniaw-ogrooomne gratulacje!!!!:-):-)
Kasiau,Jola-powodzenia na wizytach:-)

A ja swojego M bardzo bym chciala pomolestowac,ale on sie nie daje;-)Boi sie,ze to moze przyspieszyc porod,a on chcialby go zaplanowac na za tydzien.A mnie nosi....-chetnie polaczylabym to przyjemne z pozytecznym ;-) (bo ja juz bym chciala urodzic)

Aniu, gratulacje!!!!

Flexy, pewnie jeszcze kilka dni i będzie po.
Majeczko, ale ten Twój M sobie zaplanował ;-):-D

U mnie dziś cisza i spokój. Chłopcy śpią, a ja mam wszystko poprane, posprzątane i cieszę się chwilą dla siebie.
Była dziś u mnie położna środowiskowa, obejrzała Stasia, założyła mu kartę i powiedziała, żeby się zgłosić do przychodni na wizytę.

A ja swojego M bardzo bym chciala pomolestowac,ale on sie nie daje;-)Boi sie,ze to moze przyspieszyc porod,a on chcialby go zaplanowac na za tydzien.A mnie nosi....-chetnie polaczylabym to przyjemne z pozytecznym ;-) (bo ja juz bym chciala urodzic)
Hihi moj sie nie daje od początku kwietnia- boi sie o dziecko- koledzy nagadli mu bzdur w pracy ze nie wolno w ogóle w czasie ciązy sie kochac i tak sie uparł mały osiołek, jak go prowokuje to ucieka hahahahah :-D:-D:-D

Hihi moj sie nie daje od początku kwietnia- boi sie o dziecko- koledzy nagadli mu bzdur w pracy ze nie wolno w ogóle w czasie ciązy sie kochac i tak sie uparł mały osiołek, jak go prowokuje to ucieka hahahahah :-D:-D:-D

Mój ostatnio się "odblokował" i normalnie nadrabia zaległości, a raczej nadrabiamy:-):-):-) Musiał se coś w pracy poczytać bo tak z dnia na dzien zmienił zdanie:-p

AniaW gratuluję dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

ja mam już zaliczoną wizytę położnej i pediatrę.mój maluch w ciągu dwóch tygodni przybrał 625 gram:tak: cieszę się; dzięki temu wiem że moje mleko mu służy:-)
w domu mam generalnie demolkę jak jeden śpi to drugi korzysta:-) i nie bardzo się wyrabiam z obowiązkami ale mam nadzieję że za jakiś czas dojdę do wprawy:-)
piszecie laski że u was upał a u mnie zimno i wieje strasznie- czyt. 17 stopni na zewnątrz, kupa chmur na niebie i łudzę się nadzieją że w końcu popada:rofl2:

Lorciu to super że Twój maluszek tak ładnie przybiera na wadze!!!
Fajnie ze u Ciebie chłodno- u mnie dalej duszno- nic sie nie chce i brzuch ciąży z dnia na dzień coraz bardziej :no: ale jak juz kolejka sie ruszyła to może jakos pojdzie :-):tak:

reklama
Do góry