reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pestka gratulacje dzidziulki :-):-):-)
Ja dziś tez już sporo załatwiłam , byłam na badaniach z małą a po południu dopiero idę do ginki , cieszę się ,że w końcu sprawdzi co i jak .
Alize jestem ciekawa jak dziś u ciebie z tym powerem bo ja dziś nakręcona jestem do działania. Może przez te ostatnie dni kobitki w końcu dostają powera ?!!
Magdziara dzień przed porodem tez myła szafki z nudów.

reklama
Ja dziś mam ogromną ochotę coś porobić:-) czas się ogarnąc... i idę prać, sprzątać i muszę wymysleć jakiś extra obiadek:-) Az się dziwie skąd mam tyle siły, wszystko mnie boli, ale tak jakoś energia mnie rozwala:-p:-p:-p

Lorcia dla Ciebie tez duzo zdrowka Wilmku masz racje czerwcowe dzieciaczki rodza sie falami trzymam za Ciebie kciuki bo ty juz tylko moasz 3dni do terminu nono Ewcia probuj probuj kobietko a moze dzidzia urodzi sie wkrotce Dziewczyny a czy wiadomo co sie dzieje z Limba i Dorciacz?:tak:

Pestka - gratulacje - jeszcze nei znam szczegolow - bo sie nei cofalam...

joas - buziaki - trzymaj sie zelazna kobietko

Dziewczyny - jestem happy - dowiedzialam sie ze nie mam bakterii w moczu - wynik ujemny - moge rodzic :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
To dla mnie super wiadomosc!!!!!!!

:-)Witajcie dziewczynki !!!!

Magdziarko kochana - Gratuluje syneczka!!! W końcu się rozdwoiła nasza szefowa :-D

Ja nie mam na nic siły ani czasu zeby usiąsc i byc czesciej z wami. Nadia w dzien spi jakos ale nocki są najgorsze :-(Ledwo poruszam sie po naszej planecie:rofl2: Po tej transfuzji i kłopotami ze zdrowiem, nie mam ani grama pokarmu, sciągam laktatorem i nie mam nic i chyba juz nici z karmienia naturalnego. Małej daje mleczko modyfikowane i zaczely sie kłopty brzuszkowe itd. :confused:czekam na połozną, moze mi cos doradzi .
Miłego Dzionka

Liliiana - w karmieniu piersia najwazniejsze jest pozytywne nastawienie i wiara w to ze masz pokarm, ze dasz rade wykarmic swoje dziecko...Pokarm rodzi sie w glowie - glowna role w produkcji mleka odgrywa hormon - prolaktyna - ktory wytwarzany jest w przysadce. Walka bywa trudna - ale warto. wiem co pisze - bo mialam spore problemy z pierwszym dzieckiem
Postaraj sie dotrzec do jakiejs poradni laktacyjnej - mnie wyprowadzila na prosta - choc bylam juz na zakrecie
POWODZENIA!!!

Magdziarko,Pestka-dla Was ogroooomne gratulacje!!!!:-):-)
milkaa-super,ze jestes jednak zdrowa-perspektywa dlugiego leczenia w samej koncowce ciazy nie byla pocieszajaca,nie?
Lilianka-zycze,zeby Nadii sie poprawilo-rzeczywiscie polozna powinna cos doradzic,trzymam kciuki:-)

Mnie tez budza czasem twarde brzuszki,jak Joas.W ogole juz chodze jak kaczka,troche sie bujam na bokiz tym brzuchem;-)No,ale nic dziwnego,ostatni tydzien....
Gluszek-dzieki za odp. o tym zespole ciesni nadgarstka.Piszesz o jednej rece,a ja mam to w obu:-( Najbardziej sie boje wstawania w nocy do malej,bo wtedy mam najbardziej sztywne i obolale-zeby jej nie wypuscic z rak:-(

reklama
DZIEWCZYNY GRATULACJE :-D.
Witam moje panie :tak: u mnie dziś pogoda przepiękna tylko samopoczucie troszke nie takie jade dziś do swojego ginka bo spie od tygodnie po 2 godziny w nocy bo mam taki silne bóle brzuszka :-( a jak byłam w piątek u niego powiedział mi że tak musi być :-( a dziś doszło drętwienie nóg i wymioty więc mój mąż dzwonił do niego i mam przed trzecią wstawić się u niego . Boje się bo groził szpitalem :-( a ja jeszcze tam się nie wybieram :-(

Do góry