reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mata - sytuacja identyczna jak u mnie w pierwszej ciazy - 150/100, 160/100 - dostalam relanium a potem wywolywali porod. Cesarka - jesli nei masz bialka w moczu a dziecko czuje sie dobrze - nie powinni jej robic. Raczej indukcja
Trzymam kciuki i pisz co i jak na biezaco

reklama
mata - sytuacja identyczna jak u mnie w pierwszej ciazy - 150/100, 160/100 - dostalam relanium a potem wywolywali porod. Cesarka - jesli nei masz bialka w moczu a dziecko czuje sie dobrze - nie powinni jej robic. Raczej indukcja
Trzymam kciuki i pisz co i jak na biezaco

Milka nie strasz, bo ja mam ślad białka w moczu :baffled: tylko ginka nic na ten temat nie mówiła na ostatniej wizycie, bo ją interesował kwas moczowy :confused:

Mata zabraniam sie denerwowac bo cisnienie sie podniesie, mama zestresowana to maluch sie bedzie bal wyjsc:-p:-p:-p
trzymam kciuki zeby nie trzymali Cie tam dlugo i zebys wrocila do nas juz z malenstwem:-)

Magdziarko, gratulacje ogromne!!! Bardzo się cieszę, że udało się przed tym czwartkiem. Warto było poczekać.
Limba, trzymam kciuki.
Mata, będzie dobrze, nie stresuj się.

My byliśmy dziś ze Stasiem na kontrolnym usg stawów biodrowych i wszystko ok. A jutro przychodzi połozna środowiskowa obejrzeć Stasia.

A dziś zostałam prawdziwą ciotką :-), bo mojemu bratu urodził się synek Jaś. To dopiero wielkolud, bo ma 64 cm wzrostu. Wag to taka "marna" do tego wzrostu, bo "tylko" 4050 g.

mata dobrze, ze napisalas co i jak. Po ostatnich przejsciach to takie cisnienie nie dziwne. Wszystko bedzie dobrze!!! Ja tez urodzilam 2 tygodnie przed terminem. Mam nadzieje, ze szybko sie wypakujesz i nie bedziesz dlugo czekac. Powodzenia

reklama
Do góry