reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Gratuluje nowym mamusiom!!!! Cudownie!!!!!:-):-):-):-)

Mata... 3maj sie, ja szłam do szpitala dokładnie z tymi samymi problemami... już na 2 dzien cisnienie spadło, a mała ma taki tętno bo to dziewczynka z charakterem!!!:-p wiec badz spokojna... Ja tak samo reaguje na szpital jak Ty, ale mimo to udało mi sie zbić cisnienie, ale dzidzia sie denerwowała cały czas:-p uspokoiła sie jak wróciłam do domku:-):-):-):-) Powodzenia!!!!!!!!!

Witajcie dziewczyny!

Przepraszam, ze tak milcze (szczegolnie Alize przepraszam, bo pytala co u mnie, a nie odpowiedzialam....). Zasuw mam ostry. W piatek przyjechala moja przyjaciolka, wiec mam pomoc, ale z drugiej strony Bartek przykleil sie do mnie "totalnie". Sporo placze, krzyczy. Jednak troche udaje mi sie zrobic. Toche to np wczoraj wymalowalam komode, wypralam spacerowki, zrobilam pranie, wymienilam posciel, jezdzilam na zakupy. Dzisiaj o 11 mam ktg i byc moze badanie ginekologiczne. A czy bedzie to nie wiem - ostatnio nie bylo. W nocy budzi mnie moj twardy brzuch, ale torby jeszcze nie spakowalam:szok:. Zaraz staje do deski do prasowania, bo o 10 musze wyjechac do szpitala. Maz pracuje tak duzo jak pracowal. "Nieco" w kosc daje mi upal a tak naprawde czasami ledwo zyje.
Moja przyjaciolka uwaza ze za szybko i za duzo robie w takim stanie. No ale coz... z jednej strony nie ma wyjscia a z drugiej takie miasto - zawsze musisz sie spieszyc...
Sciskam Was cieplo. Gdyby cos to dam znac dla Behemott co u mnie sie dzieje, powinna Wam przekazac info...

Ale się podziało - chwila nieobecności, a zaczęło się rozpakowywanie :tak:
Gratulacje dla Magdziarki - wreszcie się Dziewczyna doczekała!
Gratulacje dla Pestki - zazdroszczę, bo 10-ty to był mój wymyślony dzień na poród;-)
Mata, nie denerwuj się, na pewno będzie dobrze, zwłaszcza, że będziesz pod stałą kontrolą - przypuszczam,że szybciej się rozpakujesz i będziesz miała Maleństwo w rękach :-D
A ja dalej nic, na ktg nic za bardzo nie wyszło, ale lekarz powiedział, że teraz możemy się kochać z Mężusiem non stop - wczoraj już próbowaliśmy, troszkę zaczęło mi się wszystko rozciągać, ale dalej nic...dziś jak wróci z pracy będziemy kontynuować :-). Ja już chce jechać i się rozpakować!:-DTrzymajcie kciuki, żeby coś ruszyło;-)

Ewcia... widzę, że mamy podobny tremin i podobne marzenia:-) i widze podobnie dążymy do szybszego rozpakowania:-p:-p:-p:-p:-p
ehh... już bym tak bardzo chciała... za chwilę nie wiele nas zostanie zapakowanych jak tak dalej pojdzie!:happy:

Magdziarko gratuluję Antosia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Pestko a tobie Majeczki!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

matuś trzymam kciuki byś jak najszybciej wróciła do domku!!
Joaś to dobrze że masz przyjaciółkę która cię wesprze:tak:

Dziewczynki dużo zdrówka dla was i waszych pociech!!!!!:tak:

reklama
Pestka gratuluje Majeczki :-)
czy ja juz kiedys mowilam ze czerwcowe BB dzieciaczki rodza sie falami:-pkilka dni nic a potem wysyp:laugh2::laugh2::laugh2:
ja za to mialam cala noc faze ze urodze 14dni po termie i potem tylko 3 dni i mama bedzie musiala wracac i zostane sama z maluszkiem:-(
zajrzalam na nasza liste a tam Flexy nam blokuje kolejke i juz ja i Maajka:-)mam nadzieje ze nie bede nic blokowac...

Ostatnia edycja:
Do góry