reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Alize kochana jak się nie da wcześniej to może być i czwartek ale kto będzie pisał na BB jak wszystkie pójdziemy rodzić. Ja bym chciała w czwartek bo wszyscy jesteśmy jak na razie z czwartków albo jutro bo jest 11 sty i podobna data by była do mojej 03.11, a tu by było 11.06 , w piątek 13stego też by było zabawnie :-)

To ja cie Kasiu przepuszczam. Ja mogę dopiero w sobotę, bo M jutro jedzie w delegacje. No i w sobotę mam urodzinki swoje i bym chciała dostać pezencik od synka:-)

Najważniejsze dziewczynki że kolejeczka odblokowana jak to słusznie zauważyła Flexy a teraz jak poleci to ani się nie obejrzymy a już wszystkie będziemy po ...
Ja kolejny termin też mam na 13stego , jutro idę tak czy siak do ginki to mi może sytuację rozjaśni :-)

ja juz sie pisalam na sobote nie wiem czy ktos pamieta;-):-p:laugh2:
a co z Mata?? dlaczego do szpitala? :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry