reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
momoociku ; dziękuję bardzo mocno :-)
Ja jak chodzę, to ruchy odczuwalne są jak przy pustym żołądku tzn. bardzo burczy mi w brzuchu - dopiero jak się położę, to czuję ruszający się brzuch

reklama
hejka

dla synka Mikołaj dla corki Iga:-) choc wiem ze wszytko moze sie zmienic.w pierwszej ciazy moj synek od poczatku mial byc Tymkiem a zostal Karolem:tak:

już po usg - wszystko ok, termin 1.06 dalej aktualny - ma być dziewczę :-)- szukamy słowiańskiego imienia ;-)
czyli nasze przeczucia się sprawdzają póki co :tak:

iwosz fajnie fajnie :-):-):-):-):-):-):-) ze dziewczynka ja ma sie dowiedziec dopiero 8 lutego nie wiem jak wytrzymam do lutego przeczucia ma ze to chłopiec nie ukrywam ze chciałam bym dziewczynke ale z chłopca tez będę sie cieszyła :-)

Dzisiejsze USG. Tym razem tylko ta intymna częś ciała. nie musze opisywać.wiadomo..............
6ynssv8.jpg

U mnie się sprawa rozwiązała bo bedzie chłopak. Mówiliśmy ciągle o Antku ale dzis mąż mówi: no ok mały Antek, dorosły Antoni, a przejściowo tak w szkole sredniej : no ja mówię że też Antek ale coś mąż się zaczął wahac.....więc jeszcze pomyslimy

Dziewczyny nie martwcie się dziś byłam u gina u mnie 20 tydzień i się nie za bardzo rusza w zasadzie cos tam niby czuję, ale nic wyrażnego i lekarz mnie uspokoił. Powiedział, że tak może być. Pozdrawiam wszystkie czekajace. Gratuluje tym, które się doczekały.

reklama
No właśnie, tak mi się zdaje, że to łaskotanie odśrodkowe, to ruchy, ale z drugiej strony już nie wiem czy się nie nakręcam i nie nadaję byt dużej wagi jelitom np...

Do góry