reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny my tu gadu gadu o bólach ciała...a ja chciałam o bólu psychicznym. Generalnie nie miałam nigdy wahań nastrojów zbyt wielkich np. podczas miesiączki. Jak dotychczas od początku ciąży też Ok. Ale dziś wyszłam z siebie od rana. najpierw nerw na syna podczas wyprawy do zerówki, potem na zakupach.I takie wahania dzis cały dzień łzy i nie wiadomo na :szok:co........

Któraś z Was pisała o woskowanych jabłkach- o co chodzi? i Jak rozpoznać te "dobre"?
Woskowane jabłka to te, które ładnie się świecą, są śliskie i się lepią. Wosk stosowany jest po to,żeby jabłka dobrze się przez zimę trzymały. Jesli ktos obiera jabłka, to jeszcze idzie je zjeść. Ja preferuję ze skórką (brak kłopotów w kibelku:tak:), tylko wczesniej dobrze je szoruję, dlatego wybieram niewoskowane (jak sie je dotyka, to są szorstkie), bo wtedy skórka jest chrupiąca.;-) Poza tym staram unikać się cytrusów, które są pryskane chemią (na metce siatki jest napisane, co było stosowane). Kiedys kupiłam takie "psikane" i strasznie chemią zalatywały, nie tylko skórka, ale i miąższ. Ot takie pro ekologiczne zboczenie:sorry2:

ech te hormoniska...

jesli chodzi o narzekanie - to strasznie często chce mi się siku - a przecież to domena I i III trymestru :szok:; jeżeli teraz tyle sikam to co bedzie przy naprawdę wieeelkim brzuchu??

iwosz, JOGA KLUB - Chałubińskiego róg Wspólnej, tam i joga i pilates, staram się 2/ 3 razy w tygodniu, jutro rano też zamierzam wstać:-)

Magdziara- straszliwe są czasem te burze nastrojów, choć ja ostatnio się nie wściekam, tylko co krok wzruszam - wczoraj się poryczałam, jak zobaczyłam ludzi biegnących w maratonie, dokładniej dzieci, które się trzymały za ręce biegnąc, ale zaraz... z Mateczką się żrę okropnie przez telefon, właściwie codziennie... no to jest rodzaj równowagi- mega kłotnia i mega wrażliwość...

Co do wahań nastrojów to ja też ostatnio dużo krzyczę na moje dziecię a zaraz portem mam wyrzuty sumienia a mój mąż ostatnio powiedział, że costatnio to ciężko ze mną wytrzymać.

Jeśli chodzi o wzruszanie, to mnie też wszystko wzrusza, film, bajka, reklama. Normalnie szok.:szok: Dobrze, że juz męża uswiadomiłam, że mogę się tak zachowywać, bo na początku to się dopytywał co się stało. Jednak jak mu wygarnęłam, że w ciąży w końcu jestem, to jak mnie teraz coś na płacz bierze, to się już pyta: W ciąży jesteś czy coś się stało:-D

reklama
Do góry