reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
hahaha.. dla corci mam wybrane imie-Frida.. on uwaza,ze zbyt oryginalne.... wiec jesli sie urodzi dziewuszka(choc malo prawdopodobne) to ja musze chyba sie wybrac do urzedu

pozdrawiam

Behemott-ja wlasnie kiedys baardzo ladnie schudlam cwiczac przy dvd Cindy Crawford.Moj M wtedy akurat wyjechal na 1.5 miesiaca,wiec mialam duzo czasu i motywacji.
A chodzilam tez 1.5 roku temu na silownie i pilates,zwlaszcza pilates bardzo mi sie podobalo-ale wykanczaly mnie tlumy do sprzetu i w przebieralni,wiec zrezygnowalam.
Na allegro jest tez szkola rodzenia na dvd,ale nie wiem czy to brac.
SZKOŁA RODZENIA cz.1 - CIĄŻA PORÓD kurs na DVD (293264790) - Aukcje internetowe Allegro
PaLF -- FITMAMA cwiczenia dla kobiet w ciązy 2DVD (295146194) - Aukcje internetowe Allegro
PRENATAL PILATES! Pilates podczas ciąży! 18 zł! (296222553) - Aukcje internetowe Allegro
To sa wlasnie 3 dvd,nad ktorymi sie zastanawiam.Mysle,ze pilates kupie na pewno.
Moze doswiadczone Mamy maja juz za soba doswiadczenia z podobnymi plytkami?

Julia-jak dobrze,ze poszlas szybko do lekarza!Na pewno dzieki temu wszystko bedzie dobrze-trzymam kciuki!:-)

My dla dziewczynki od dawna mieliśmy wybrane imię Lena, ale co do chłopca to nie mogliśmy osiągnąć żadnego porozumienia :-) Stwierdziłam więc, że odłożymy sprawę do momentu, aż będziemy znali płeć - i bardzo dobrze, bo ma być dziewczynka, więc problem zniknął :-)

My tez sie juz zdecydowalismy. Niestety mezowi nie podoba sie imie Emanuel wiec poszlismy na kompromis. Na pierwsze wybralismy imie ktore obojgu nam sie podoba Krystianek a na drugie Emanuel.

Ja w I trymestrze byłam nie do wytrzymania :szok: teraz zdecydowanie lepiej.
Dzisiaj miałam dużo jazdy samochodem i po tym wszystkim tak mnie bolał kręgosłup i pachwina, że szok normalnie

reklama
mi tez sie emanuel podoba,ale moj maz absolutnie sie na to nie zgodzil bo mowi,ze beda na niego motyl wolac(kiedys byla ponoc jakas czeska bajka z motylem o takim imieniu?) nie wiem co to za bajka, bo mam 15 i pol roku starszego meza i w innym czasach ogladalismy dobranocki:)

Do góry