reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mnie tez od czasu do czasu boli kręgosłup - wczoraj po 3 i pół godzinnym maratonie po skleapch na przykład mnie bolał ale mam skrzywiony więc zawsze boli mnie w tych okolicach niezależnie od ciąży. Na biust to z kolei narzekałam wcześniej bardziej a teraz to się chyba przyzwyczaiłam.
Ale co tam trochę się pocierpi a potem sama radość :-):-):tak::tak::tak:

reklama
Teraz czujemy się jak stare babcie, później będziemy czuć się jak słonice (bez obrazy;-)), a wszystko po to by za pare miesięcy poczuć się jak mamusie! Czy to nie dziwne i jednoczesnie pięknę? Tym bardziej, że nasi partnerzy i tak będą nas przez ten cały czas kochać!

Ja pierwsze ruchy poczułam dokładnie jak skonczyłam 14 tydzień!! szok!!
Ale to było tylko raz potem za parę dni znowu
A teraz częściej czuję jak się coś dzieje tam w środku mijego brzuszka, ale czasami jest to takie cudnie uczucie jakby mi motyl latał w środku, a czasem mam wrażenie że to tylko jakies gazy w jelitach mi tak buzują, i w końcu sama nie wiem :-D
Ale mam nadzieję że to juz to, (tak sie łudzę) :-D
A może któraś z was ma podobne odczucia do mnie, może sie podzieli wrażeniami :-)
Pozdrawiam

Dzięki dziewczyny za rady:-) -zawsze czyjaś rada może się przydać od wczoraj czuje się dobrze nic mi nie dolegało .a tak z innej beczki , wiecie- uświadomiłam sobie ,że jesteśmy powoli na półmetku!:szok: a przecież niedawno dowiedziałam się , że jestem w ciąży -prosze!:confused:jak ten czas leci:tak:powiedzcie mi czy już wiecie co będziecie mieli ( mam na myśli płeć dziecka)ja się dowiem za 2 tygodnie. pozdrawia Was wszystkie:-)

Na biust to z kolei narzekałam wcześniej bardziej a teraz to się chyba przyzwyczaiłam.
Ale co tam trochę się pocierpi a potem sama radość :-):-):tak::tak::tak:
:-D:-D:-D tak z (krótkiego) doświadczenia;-)radość jest wielka, a narzekanie na ból pleców czy na piersi pozostaje:-D:-D:-D ale co ja wam będę pisać;-) życzę wam jak najmniej powodów do narzekania i brak upałów w ostatnich miesiącach:tak:

reklama
Do góry