reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nie moja ginka, u niej standardowo co 3 tyg. bez względu na termin, ale następna wizyta była by 25 czerwca, a to byłby 41 tc od OM, więc raczej mało realny, chociaż kto wie :confused:

reklama
Magdziarko czekamy na wieści:tak::tak::tak:Ciekawe czy wrócisz do nas dzisiaj;-):-D

Myszka cieszę się razem z Tobą że być może maleńka będzie jutro w domku. Trzymam dalej kciuki, żeby wszystko dobrze poszło.

Marta nie ma co sobie brać opinii lekarza aż tak bardzo do serca. Mamy przykłady dziewczyn które pisały po wizycie, że nic się nie dzieje, a za kilka godz. były już na porodówkach.

Asiowo super, że po wizycie przyniosłaś nam dobre wieści. Malenka zdrowa i to najważniejsze.

Kasiu to może zrobisz jutro teściowej prezent na urodziny. Co???;-):-D

Aniknulka-powodzenia!Oby wszystko gladko poszlo!:-)
Myszka-to super,ze Melci sie poprawilo:-)

U mnie bez zmian,nudze sie troche sama w domu.Pogoda tutaj tragiczna-pada,pada,pada....

myszka - kciuki dla Was

dziewczynki - alez sie nakrecamy
a wiecie ze to podobno dziecko wysyla sygnal ze jest gotowe - a nie organizm matki??
tak czy siak - jedno jest pewne - jak mowi madre porzekadlo - zadna ciaza nie trwa wiecznie i predzej czy pozniej sie zakonczy :-D

noo - wozeczek nie ma sie biedny gdzie podziac - przeciez nei zaniose go do piwnicy ;-) bo za mocno go pucowalam:-D

brzuszek faktycznie mam zgrabny - tylko taka pilka i tylko w przod - zadnych dodatkowych tluszczykow
ale sie smieje ze moj organizm juz sie zbuntowal i wiecej tluszczyku nie przyjmuje:tak: - a zapewne pamietacie ze mi go nie brakuje:zawstydzona/y:

reklama
Myszko ciesze sie ze już jest dużo lepiej:-):-):-)

Olek z 11 lutego,
To Olek ma urodziny tak jak mój Mąż:-)

Magdziarko Ty się śmiej, a ginka dała mi wczoraj do zrozumienia, że jak chcę, to mogę nawet i teraz rodzić,)

Mata mój lekarz też mówił , ze moge sobie datę wybrać i wtedy urodzę. Pewnie dzieki oxy, ale po co. Dzidzia sama sobie niech wybiera . Ja lubie miłe niespodzianki.

A według moich obliczeń to ja mam termin właśnie na 18 czerwca. Czyżby miał wtedy nastąpić wysyp?

Do góry