reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
spadam Dziewczyny
pol dnia w doskoku przed kompem spedzilam
i mam wyrzuty sumienia - bo na co dzien bieganina...

za godzinke ide po agate do szkoly, a na 17 znow do szkoly na zebranie - a mezowi nakaze w tym czasie dopiescic kacik Olgowy - skoro i tak musi z dziecmi siedziec - i budowe dzis odpuscic

wpadne wieczorem - moze bedzie nas mam podwojnych juz mniej :tak:

Myszka ciesze sie ze uslyszalas dobre wiesci :-)
Asiowo gratuluje pomyslnej wizyty:-)
Magdziarko zycze zebys wrocila juz z maluszkiem:-)

Aniknulka oby szybko i bez bólu:tak: trzymam kciuki za Ciebie:-D:-D:-D, a ostatnio mi pisałaś która z nas pierwsz urodzi;-);-);-)
Asiowo super że wszystko z Toją panienką jest dobrze:-):-)
Głuszku trzymam kciuki za Marysię,mam takie pytanie czy ty jej podajesz zyrtec???
Madziarko może to już :-):-):-)
Agusiadalej tzreba z M intensywnie działać:-) tzrymam mocno kciuki żeby coś sie ruszyło
Dorciacz opieka w szpitalu super, ale upały są nie do zniesienia:no::no::no: na szczęscie na porodówce jest klima:tak::tak:
Myszka super że malutkiej juz lepiej, oby tak dalej
Mata a Tobie dolegliwości ustały?

reklama
Aniu kręgosłup nie boli, ale brzuszek się często stawia i pobolewa, ale się nie przejmuję, skoro szyjka twarda i zamknięta (a swoją drogą 3 tyg. temu była miękka i przepuszczała opuszek :baffled:). Najgorsza to ta opuchlizna, ledwo usiądę na 15 minut i już stopy jak słonica :szok:

Do góry