reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mnie też jakiś czas temu zaczęła boleć kość ogonowa, ale jeszcze nie było tak źle;-) poczekaj jak zaczną Cię boleć biodrazmienie troche temacik dziewczyne czy boli was kość ogonowa , bo mnie tak boli ze nie idzie z tym żyć :-(
J
Jola244
Gość
takie mam bole ze w nocy jak wstaje sik to mam problem z wstaniem z łóżka i dojściem do łazienki :-( ale co poradzić takie uroki :-(
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja tak samo narzekam na bole w stawach biodrowych,a przynajmniej w tamtej okolicy.Co prawda,juz wczesniej nieraz zdarzaly mi sie te bole,po dlugim sprzataniu,myciu podlog.Jednak teraz pogorszylo sie-czasem nie moge stanac na ktorejs nodze(najczesciej na prawej),bo zabija mnie bol w stawie.Nie wiem,czy mozna w takim przypadku brac jakies leki....Na razie planuje w tym tygodniu zamowic na allegro dvd z cwiczeniami dla kobiet w ciazy-ogolnymi i pilates i mam nadzieje,ze pomoga.
kachasek
matka-wariatka :)
dzięki:-) Misiek jest słodkim łobuzem. teraz jest ok, ale bywały dni, zę tęskniłam za czasem, kiedy był w brzuszku i nie krzyczał;-) rok temu czekałam na pierwsze ruchy, teraz na raczkowaniekachasek;
ale Masz już przy sobie śliczną Dzidzię, na którą my z utęsknieniem czekamy. Naprawdę słodka
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
Boże a to dopiero połowa ciązy.a my już tak marudzimy.
jagoda ból żołądka może być od czegoś, co zjadłaś, ale może być też tak, jak pisałaś, że dzidzia naciska. skurcze mnie nie dopadały, ale jak Misiek (już pod koniec) się wbił w żołądek, to choć duuużo częściej dostawałam po pęcherzu
Podziel się: