reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Myszko-leżałam na sali dziewczyną,której smyk się "opalał - leżal non stop z przerwami na karmienie tylko;

Lorcia- ja truskawki testuję od zeszłego tygodnia - najpierw 2 sztuki,2 dni przerwy,potem 6 sztuk,przerwa i w tym tygodniu już duuuużo więcej (ale jeszcze się ograniczam ;-));
co do ubierania małej to ja jej zakładam body z dł rękawem, śpiochy lub pajac i przykrywam cienkim kocykiem - kark ma ciepły, nie jest spocony, więc chyba ok - czapki już nie zakładam
(wersja wyjściowa); w domu bez kocyka ...:-)

reklama
Asiowo, dobrze, że jesteś w domku, czekaj spokojnie na Paulinkę, swoja drogą- nie rodzisz przypadkiem w Mikołowie?
Dlugo sie zastanawiałam gdzie mam rodzić, ale zdecydowałam się na Świętochłowice:-) Moja ginka tam pracuje i jestem pewna, ze jak na nią trafię to się nami porządnie zajmie:tak: a poza tym teraz tam polezałam i naprawde personel fantastyczny... :-) Wiem co zabrać, jak tam jest, itd... Lekarzy poznałam i teraz to się tylko będę zastanawiać na ktorą położną trafie i którego lekarza;-) a opinie o Mikołowie są podzielone... więc decyzja podjęta:happy:

Lorciu, Iwoszku - dzięki za informację. Skoro dwie mamy tak mówią, to ja przestaję się martwić :-) a póki co uciekam do Melki, zanieść jej kolacyjkę:-):-) pewnie się dalej opala i jak tak dalej pójdzie, to będzie ładniej opalona ode mnie:-):-)

Asiowo dobrze że możesz w domku czekać na dzidzię.

Myszko jeszcze troszke zostało, dasz radę i szybko zapomnisz o tych rozterkach. Wiem jak ci musi być ciężko, ale się nie mart. Pomyśl o innych mamach które też tak mają , one sobie radzą to i ty też. Trzymam za was kciuki:-)
Iwoszku ja mieszkama koło ulicy Hetmańskiej. Jak będziesz miała ochote mnie odwiedzic to podam namiary przez sms. Zapraszam.

Ale żeście naskrobały :szok::szok::szok:tylko kompa wyłączyć na chwilę.
Maajka ja też mam bóle podbrzusza , wczoraj wieczorem się nasiliły ale przeszły , dziś od rana nie miałam za to teraz trochę bo przeszłam całe miasto a teraz to już mnie wszystko boli. Kupiłam w końcu wkłady poporodowe.
Normalnie już zapomniałam komu i co miałam napisać.
Patyk ja tez byłam dziś na poczcie i żaden babsztyl mnie nie przepuścił. Na szczęście czekałam z 10 minut a Pani w okienku była bardzo miła więc się wyrównało. Nie ma co się przejmować ludźmi skoro oni nie przejmują się tobą .
Myszka trzymaj się dzielnie- najważniejsze że już niedługo będziesz tuliła małą i będzie już zdrowa.

Mata śliczny i faktycznie jakby niżej.
Wilmek też fajowy i Maajka no wszystkie piękniusie domki i faktycznie już niedługo zostaną po nich flaczki a my będziemy nosić na rękach nasze dzieciaczki.

Myszka wszystko będzie dobrze. Tydzień szybko zleci i już niedługo będziesz tuliła maleńką.

Kasiau nikt w podeszłym wieku w kolejce nie stał, przeciwnie sami młodzi ludzie. Brzuch w 9 miesiącu to już widać, myślałam że któraś babka z kasy się domyśli i poprosi mnie do okienka, ale gdzie tam. Wyszłam z banku i miałam zrobić przelew przez net (ale żeby go zrobić musiałabym iść do drugiego banku zrobić wpłatę na swoje konto), więc wróciłam się do banku nr 1 i poprosiłam o obsługę bez kolejki.
Dziś będę miała zdjęcia swojej teutoni.:-) Narazie wózek jeszcze w Niemczech. Jak urodzę to mama mi go przywiezie

Rozmawiałam z Joanną prze telefon. Wiecie, że ona po 8 godzinach leżenia juz wstała. Zuch dziewczyna. Małego słyszałam w tle jak sobie piskał ale niegroźnie. JoannA mówiła, że ładnie je itp. Asia poradziła mi żeby zmierzyc te gacie fizelinowe bo jej okazały się za małe jak rozpakowała..hiii. Wszystkie macie pozdrowienia.

reklama
Do góry