reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
U mnie dzisiaj też strasznie się wierci. Czuje jak wyciska mi coś z szyjki kopie aż pod serce i coś w kręgosłup. Śmieje sie do meża że chyba tam są bliżniaki:-).o kurcze Kasia mam to samo...ale aż sie zdziwiłam bo mówi się że przed p orodem to dzieci sięmniej ruszają. A Antoś tak kopie że aż mnie boli;-)
Madziu ucałuj Joaanę . Czekam na jej powród.
No, widzę niezłe przepowiednie:
;-)
śniło mi się że piłam koniak z teściową- ona ma 6 stego urodziny - czyżby w tym dniu mała wyjdzie ?
A ja dzisiaj jak poszlam po młodego do przedszkola to Pani zdziwiona, że jeszcze jestem bo Kacper powiedział, że ma już siostrzyczkę. Nie wiem skąd on to wziął, tym bardziej, że mówimy że będzie miał braciszka
;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Głuszku, Behemot gratuluję udanych wizytek. Cieszę się, że wszystko u Was dobrze:-)
Ja idę w czwartek i wtedy już wyjdę ze skierowaniem na 11-06. Ciekawe ile mnie tam będą trzymać o ile nie urodzę wcześniej.
Ja idę w czwartek i wtedy już wyjdę ze skierowaniem na 11-06. Ciekawe ile mnie tam będą trzymać o ile nie urodzę wcześniej.
azile29
Czerwcowa mama'08
Głuszku świetne wieści. Nie masz co się martwić na przyszłość. Wszystko sie posuwa do przodu i to w swoim tępie. Bardzo sie ciesze i mam nadzieje że już tak sie nie martwisz przenoszeniem i wywoływywaniem porodu.
Behemott fajnie Ktg ok, grunt to być spokojnym o dzidzię. Czekam na wieści od doktorka.
Behemott fajnie Ktg ok, grunt to być spokojnym o dzidzię. Czekam na wieści od doktorka.
reklama
Podziel się: