reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
milkaaa dzięki wielkie za te opisy pomocnicze!!!

Ja dzis po ktg, wszystko w porzo, jutro do ginka, wiem już, że posiew czysty!!
Upał mnie wykończy, spałam 3 godz w ciagu dnia...

reklama
Myszka wiem ze w takiej sytuacji nie da sie nikogo pocieszyc...trzymam kciuki zeby ten czas szybko minal...mala Ci wszystko wynagrodzi z nawiazka:tak:

Myszko głowa do góry!!!Jeszcze pare dni i malutka bedzie przy tobie!!!!
Lilianko mam nadzieję że szybko powrócisz do zdrówka!!!czego życzę ci z całego serca!!!!
Iwoszku zazdroszcze truskawek ja aż tak odważna nie jestem:baffled: może za parę dni spróbuję:confused:

Ogólnie laski zazdroszczę wam domków; ja już wariuję w swoim blokowisku:baffled:
od 14 godziny mam słońce w oknach i tak już do zachodu:baffled: moje biedne maleństwo źle znosi tą gorączkę a ja sama już głupieje jak je ubierać:-(
połóg na szczęście przechodzę spokojnie....

Alez zaroilo sie od pieknych ciazowych brzuszkow! Gratulacje dziewczyny! I pomyslec, ze one beda jeszcze tylko "chwilke" jedynie.....

Asiowo, dobrze, że jesteś w domku, czekaj spokojnie na Paulinkę, swoja drogą- nie rodzisz przypadkiem w Mikołowie?

Medzik! gratuluję!!

Lilianka, trzymaj sie kochana, cudownie, że masz maluszka ze sobą.

patyku, żadnych wyrzutów sumienia! Ile razy Ty wpuściłaś kogoś w kolejkę? Ja też (płacac za teutonię, haha) pierwszy raz w życiu poszłam bezpośrednio do okienka, jesteśmy uprzywilejowane i już.:-)

Dziewczynki zmykam idę na nóżki do kosmetyczki bo pozazdrościłąm Joasi i Joli tych pięknych paznokci. Odezwę się wieczorkiem.
Buzialki:-)

Widzę, że i na Ciebie zadziałały zdjęcia Mateuszka... ja sie umęczyłam wczoraj własnoręcznie i dumna jestem z efektu!;-)

Myszko, trzymaj się kochana, jestem przekonana, że za cierpienie, które Cię spotyka dostaniesz wielka nagrodę- cudownego malucha! Jeszcze chwilka i bedziecie razem!:tak:

jesteście naprawdę WIELKIE dziewczyny, podniosłyście mnie na duchu bardzo i za to naprawdę wielkie DZIĘKUJĘ dla Was wszystkich. Milkaa, jestem pod wrażeniem, ze tak sobie dałaś radę jak Agata leżała w szpitalu - ja nie wiem, czy bym wytrzymała. Dzielna i twarda babka z Ciebie:-)

a tak z innej beczki - czy któraś z Was orientuje się jak długo w ciągu dnia maluszek lezy pod lampą jak ma żółtaczkę?? Bo ja co przychodzę do Melki, to ona się opala i tak sie zaczęłam zastanawiać - no bo chyba nie ma jej non stop włączonej?? Lekarza nie pytam, bo on nieprzystępne stworzenie jest. Dobry fachowiec, ale aspołeczny bardzo.

Myszko moja niunia spędziła pod lampami 1 dzień, przynoszono mi jego tylko na karmienie.Na dzień następny okazało się że poziom bilirubiny spadł i lampy już nie były potrzebne:tak: zdarza się że niektóre dzieci mają zbyt wysoki poziom bilirubiny i stąd nawet przez tydzień mogą być pod lampami..nie wydaje mi się że to coś złego....

reklama
Do góry