reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Brzuchem to ty nie masz się wcale na razie przejmować bo to za krótki okres czasu żeby zniknął ale jeszcze zniknie i on - śliczna ta twoja dzidzia :-)

reklama
Magdziara Kasia sliczne z Was zgrabne mamuski:-)
ja chcialam wrzucic swoj i bateria mi padla w aparacie..moze to jakis znak:-p:-p:-p

Kasiu, Magdziarko - brzuszki macie cudowne...jakby tylko piłeczki pod skórą...no i takie gładziutkie - nie tak jak mój. Lilianko - gratulacje serdeczne - zazdroszczę rozwiązania i możliwości trzymania Kruszynki na rękach...ja mam termin wg cyklu na 24 czerwca, ale ostatnio lekarz powiedział, że wg USG przypuszcza, że koło 16 - 17tego Malutka będzie chciała wyjść. Już nie mogę się doczekać :-)

Medżik gratulacje:-):-):-)

Asiowo to fajnie, że Ciebie wypuścili, a malutka na pewno urodzi się zdrowiuteńka, nie martw się :tak::-)

Lilianko cieszę się, że wracasz do zdrowia. Mam nadzieję, że wszystkie dolegliwości szybko miną :tak:

Medzik - wielkie gratulacje!!!!
Asiowo - fajnie ze juz wrocilas... Oj docenia sie domek w szpitalu, docenia... No i mezusia rowniez...
Liliana - powoli kosci zaczynaja sie "schodzic" to nie jest przyemne to fakt poza tym anemia rozwala - rozmiem, bo mialam bardzo silna rownie swego czasu. To ze sie tak pocisz to hormony, ktore wracaja do normy - uroki pologu
Wlasnie: GDZIE JEST JOLA????
A ja niezmiennie - zasuwam jak jakas glupia:baffled:. Wlasnie polozylam spac Barta - wskoczylam zobaczyc co u Was i zmykam zajac sie domem - ostro, bo czop zaczal wczoraj wieczorem schodzic - niewiele ale cos. Jutro mam wizyte wiec dowiem sie na ile szyjka sie wypracowala... No i do jutro powinnam miec juz gotowa torbe... a nie mam nic... nadal, bo tyle biezacych spraw na glowie remontowych - dzis montuja mi drzwi wewnetrzne. Zaczeli wczoraj. A w przyszlym tygodniu przywioza ostatnie, ktorych "zapomnieli" zrobic... Od rana czekalam na goscia od moskitier i rolet - niestety sie nie pojawil :wściekła/y: i babka z firmy nie wie dlaczego:szok:. No i dzis sie dowiem, kiedy przyjada z cokolami (albo znow sie nie dowiem:crazy:).
A wiec zmykam i pozdrawiam.
P.S. Malzon ma urodziny dzisiaj i moze uroczy wieczor bedzie??

Kasiu Ty też masz zgrabniutki brzusio :tak: widać tylko brzuszek, nic więcej :-)

Mój jest taki wielki, że jakoś nie mam motywacji żeby fotkę cyknąć, a by się przydało, bo jak skurcze się zaczną, to tym bardziej mi się nie będzie chciało ;-)

Jeszcze trochę, to będziemy mogły wstawiać fotki brzuszków poporodowych (mam nadzieję, że wszytkie brzuszki wrócą do stanu sprzed ciąży, a nawet będą jeszcze zgrabniejsze ;-):-D)

Magdziarka, Kasia piekne macie brzuszki - pileczkowe.....
Ja patrze na swoj i nie moge sie nadziwic, ze tam czlowiek sobie zyje... A przeciez doswiadczenie spore juz mam, co?

dziewczynki dziękuję bardzo za info,
MEDżIK GRATULACJE,
asiowo fajnie że już w domku, z malutką na pewno będzie dobrze:-),
lilianko teraz już będzie tylko lepiej,
joaś życzę udanego wieczoru

trzymam kciuki za wizytki, oby było po waszej myśli:tak::tak::tak:

No kochane ciekawe która następna ?
Ja tez się zastanawiam ile ta moja kruszyna będzie ważyła i jak wyglądała , czy będzie podobna do mnie , poprzednio miałam mniejszy brzuch a klocek 4 kilo , ciekawe jak teraz , oby szybko i szczęśliwie poszło i przede wszystkim dzidzia żeby była zdrowa
a tego to wam wszystkim z całego serducha życzę:-):-):-)

reklama
Do góry