reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzisz Aniknulka tez tak mialam ja wrecz puchlam pierwszej klasie szkoly sredniej. 2 miesiace - 16kg. A potem chudlam strasznie szybko.... Najwieksze rozstepy mialam na udach (wewnetrzna strona) i na lydkach - z tylu. Te z piersi zniknely. A w ciazach zadne sie juz nie pojawily...

Dzien dobry!
Tak jak mowilam nie moge spac od piatej z minutami. Codziennie budze sie i wstaje wczesnie... Dzis juz zrobilam pranie, pozszywalam Karolki podkolanowki. Zaraz pojde prasowac ciuszki... No i pewnie zlamie mnie okolo 9, ale wtedy bede "w trasie" i nie powinno nic mi przeszkadzac. A wiec do dziela! Moze uda mi sie jeszcze zajrzec na BB przed wyjsciem z domu!

hej, mam termin na 11 czerwca i chętnie przyłącze się do waszych dyskusji. Mam dzisiaj małego stresa bo jade do szpitala na ktg i usg i lekarz ma podjąć decyzję czy nie zrobić cc. W dodatku zdecydowałam się rodzić w szpitalu Bielańskim a tam podobno trudno o miejsce, więc strach dodatkowo rośnie. Dodam jeszcze że mam córeczkę Amelię która ma 1,8 miesięcy, więc dość mała różnica wieku i zaczynam się zastanawiać jak ja to wszystko ogarnę. Chyba zaczynam panikować, wcześniej jakoś myślałam optymistycznie a teraz im bliżej porodu tym bardziej się boję. Troszkę sie rozkleiłam;)
Pozdrawiam wszystkie mamusie))

O a ja chciałm przekazać wieści od JoannY a tu juz Agacinka widze nocką naskrobała.

W takim razie dołączam się do gratulaji: JOANNA oby maluszek Ci zrowo rósł . Tobie również szybkiego powrotu do formy!!!!!

Magdziarka dobrze wysłała smska. To ja nawaliłam a raczej mój telefon. :wściekła/y: jestem zła, bo zmieniłam nokię na samsunga i za cholerę nie mogę się w nim połapać :wściekła/y:
PRZEPRASZAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

OOooooooo za co??? Mi się też czasem zdarzy nie odczytać.......kochanie najważniejsze , że u Ciebie wszystko OK

Magda a ja myślałam że ten poród masz już za sobą - kurcze - ciekawa jestem - mam nadzieję że 2 ciąży nie przenosimy

Kasiu ja już sie nastawiam psychicznie na dłuższe chodzenie z brzucholcem;-)

Joasia mega serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! No to jest maluszek z 2 czerwca. To jest chyba druga rzecz jakiej sie boję na równi z oksy - poród 2 w 1 .... Ciekawe czy lekarz ją podłaczył pod oksy czy akcja sama ruszyła....

Witaj Amelia06!
Rozumiem, ze roznica to 18 miesiecy badz tez rok i osiem miesiecy... Rozumiem stresa, bo sama mam dzieci z dosc mala roznica wieku. Tylko ze ja juz ich mam "duzo". Dasz rade, zdaj sie w duzej mierze na intuicje.
Trzymam kciuki za pomyslne wyniki badan!

Agacinko to moja Kruszyneczka:-) Urodziła się 28 maja o 15:50, waga 3450 g długa na 52 cm:-) ładnie prosimy o dopisanie nas do listy :-)

GRATULACJE dla Mamoocika i Joasi!!! Dużo zdrówka dla Waszych pociech i buziak w piętkę
:-):-):-):-)

Joasia mega serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! No to jest maluszek z 2 czerwca. To jest chyba druga rzecz jakiej sie boję na równiez oksy - poród 2 w 1 .... Ciekawe czy lekarz ją podłaczył o oksy czy akcja sama ruszyła....

Akcja sama sie zaczela....No ale moze oksy dolozyli, tego juz nie wiemy...

reklama
Ja również witam nową mamusię!!!!

Głuszku nie wiem jak było u Joanny pisał mi wczoraj sporo smsków iw tym takie: ja pier...ale skurcze bolą...hiiiii jajca jak berety ale o oxy nie pisała nic.
Nie chcę jej męczyć ...bo pewnie po cesarce leży. Jak wróci to nam opowie wsio. Ale wiesz ja po oxy nie mam najgorszych skojarzeń. Bez rozwarcia i z zamknietą szyjką dostałam oksy między 7- 8 rano o 15 ej urodziłam Olka czyli się tak długo nie męczyłam...czasem naturalny trwa dłużej .....i weź bądź mądry co i jak

Do góry