reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzisz Aniknulka tez tak mialam ja wrecz puchlam pierwszej klasie szkoly sredniej. 2 miesiace - 16kg. A potem chudlam strasznie szybko.... Najwieksze rozstepy mialam na udach (wewnetrzna strona) i na lydkach - z tylu. Te z piersi zniknely. A w ciazach zadne sie juz nie pojawily...

Dzien dobry!
Tak jak mowilam nie moge spac od piatej z minutami. Codziennie budze sie i wstaje wczesnie... Dzis juz zrobilam pranie, pozszywalam Karolki podkolanowki. Zaraz pojde prasowac ciuszki... No i pewnie zlamie mnie okolo 9, ale wtedy bede "w trasie" i nie powinno nic mi przeszkadzac. A wiec do dziela! Moze uda mi sie jeszcze zajrzec na BB przed wyjsciem z domu!

hej, mam termin na 11 czerwca i chętnie przyłącze się do waszych dyskusji. Mam dzisiaj małego stresa bo jade do szpitala na ktg i usg i lekarz ma podjąć decyzję czy nie zrobić cc. W dodatku zdecydowałam się rodzić w szpitalu Bielańskim a tam podobno trudno o miejsce, więc strach dodatkowo rośnie. Dodam jeszcze że mam córeczkę Amelię która ma 1,8 miesięcy, więc dość mała różnica wieku i zaczynam się zastanawiać jak ja to wszystko ogarnę. Chyba zaczynam panikować, wcześniej jakoś myślałam optymistycznie a teraz im bliżej porodu tym bardziej się boję. Troszkę sie rozkleiłam;)
Pozdrawiam wszystkie mamusie))

O a ja chciałm przekazać wieści od JoannY a tu juz Agacinka widze nocką naskrobała.

W takim razie dołączam się do gratulaji: JOANNA oby maluszek Ci zrowo rósł . Tobie również szybkiego powrotu do formy!!!!!

Magdziarka dobrze wysłała smska. To ja nawaliłam a raczej mój telefon. :wściekła/y: jestem zła, bo zmieniłam nokię na samsunga i za cholerę nie mogę się w nim połapać :wściekła/y:
PRZEPRASZAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

OOooooooo za co??? Mi się też czasem zdarzy nie odczytać.......kochanie najważniejsze , że u Ciebie wszystko OK

Magda a ja myślałam że ten poród masz już za sobą - kurcze - ciekawa jestem - mam nadzieję że 2 ciąży nie przenosimy

Kasiu ja już sie nastawiam psychicznie na dłuższe chodzenie z brzucholcem;-)

Joasia mega serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! No to jest maluszek z 2 czerwca. To jest chyba druga rzecz jakiej sie boję na równi z oksy - poród 2 w 1 .... Ciekawe czy lekarz ją podłaczył pod oksy czy akcja sama ruszyła....

Witaj Amelia06!
Rozumiem, ze roznica to 18 miesiecy badz tez rok i osiem miesiecy... Rozumiem stresa, bo sama mam dzieci z dosc mala roznica wieku. Tylko ze ja juz ich mam "duzo". Dasz rade, zdaj sie w duzej mierze na intuicje.
Trzymam kciuki za pomyslne wyniki badan!

Agacinko to moja Kruszyneczka:-) Urodziła się 28 maja o 15:50, waga 3450 g długa na 52 cm:-) ładnie prosimy o dopisanie nas do listy :-)

GRATULACJE dla Mamoocika i Joasi!!! Dużo zdrówka dla Waszych pociech i buziak w piętkę
:-):-):-):-)

Joasia mega serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! No to jest maluszek z 2 czerwca. To jest chyba druga rzecz jakiej sie boję na równiez oksy - poród 2 w 1 .... Ciekawe czy lekarz ją podłaczył o oksy czy akcja sama ruszyła....

Akcja sama sie zaczela....No ale moze oksy dolozyli, tego juz nie wiemy...

reklama
Ja również witam nową mamusię!!!!

Głuszku nie wiem jak było u Joanny pisał mi wczoraj sporo smsków iw tym takie: ja pier...ale skurcze bolą...hiiiii jajca jak berety ale o oxy nie pisała nic.
Nie chcę jej męczyć ...bo pewnie po cesarce leży. Jak wróci to nam opowie wsio. Ale wiesz ja po oxy nie mam najgorszych skojarzeń. Bez rozwarcia i z zamknietą szyjką dostałam oksy między 7- 8 rano o 15 ej urodziłam Olka czyli się tak długo nie męczyłam...czasem naturalny trwa dłużej .....i weź bądź mądry co i jak

Do góry