reklama
ja smarowałam i w tej ciąży i w poporzedniej i nic mi to nie dało. Ciekawa jestem tylko czy byłby większe jakbym nie smarowała. W poprzednije ciąży wyszly na biodrach a teraz na brzuchu i udach.... Ale nie martwię się bo one później ładnie bledną i stają się niewidoczne.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja się smarowałam w pierwszej ciąży i mi nie wyszły , teraz też na razie cisza , za to jak chudłam to już mi się po 3 miesiącach już nie chciało smarować i wtedy wyszły cholery. Z resztą ja od matury trochę miałam bo też intensywnie chudłam . Mojej szwagierki syn ma 18 lat i za szybko urósł w górę i też ma rozstępy ale ja to mam na schabikach lekkie kreseczki a on to ma dopiero rozstępy na pół centymetra szerokości i świeże czerwone i różowe. Moja obserwacja to prędzej mi się robią o dziwo jak chudnę a nie jak tyję
marlena nad
:)
Mamootowy Malzu dziekujemy za szybka reakcje w zwiazku ze zdjeciami,syneczek jak marzenie,gratulacje:-)Aniknulko ale masz fajny suwaczek juz niedlugo Jasio bedzie sie tak pluskal w kapieli
Ja rozstępy mam od podstawówki. Chorowałam na tarczycę i tyłam. Później jak wyleczyłam zaczęłam się odchudzać i tak mi zostało na pośladkach najwięcej. Mam nadzieję,że po porodzie nie wyjdzie ich zbyt dużo. Pocieszam się tym co napisała Głuszek:-)ze bledną
reklama
SMS od Joanna25:
"Dzisiaj o 1.44 urodził się Mateusz przez cc.Waga 3400 i wzrost 54 cm. Przeszłam 2 porody w 1 ponieważ już było pełne rozwarcie, a główka Malucha wysoko. Otrzymał 10 punktów :-)"
Nieźle Bidulkę wymęczyli... Ale najważniejsze, że dobrze się skończyło i ma już przy sobie Maluszka!
"Dzisiaj o 1.44 urodził się Mateusz przez cc.Waga 3400 i wzrost 54 cm. Przeszłam 2 porody w 1 ponieważ już było pełne rozwarcie, a główka Malucha wysoko. Otrzymał 10 punktów :-)"
Nieźle Bidulkę wymęczyli... Ale najważniejsze, że dobrze się skończyło i ma już przy sobie Maluszka!
Podziel się: