reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ja smarowałam i w tej ciąży i w poporzedniej i nic mi to nie dało. Ciekawa jestem tylko czy byłby większe jakbym nie smarowała. W poprzednije ciąży wyszly na biodrach a teraz na brzuchu i udach.... Ale nie martwię się bo one później ładnie bledną i stają się niewidoczne.

Ja się smarowałam w pierwszej ciąży i mi nie wyszły , teraz też na razie cisza , za to jak chudłam to już mi się po 3 miesiącach już nie chciało smarować i wtedy wyszły cholery. Z resztą ja od matury trochę miałam bo też intensywnie chudłam . Mojej szwagierki syn ma 18 lat i za szybko urósł w górę i też ma rozstępy ale ja to mam na schabikach lekkie kreseczki a on to ma dopiero rozstępy na pół centymetra szerokości i świeże czerwone i różowe. Moja obserwacja to prędzej mi się robią o dziwo jak chudnę a nie jak tyję

Magdziarka dobrze wysłała smska. To ja nawaliłam a raczej mój telefon. :wściekła/y: jestem zła, bo zmieniłam nokię na samsunga i za cholerę nie mogę się w nim połapać :wściekła/y:
PRZEPRASZAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mamootowy Malzu dziekujemy za szybka reakcje w zwiazku ze zdjeciami,syneczek jak marzenie,gratulacje:-)Aniknulko ale masz fajny suwaczek juz niedlugo Jasio bedzie sie tak pluskal w kapieli

Ja rozstępy mam od podstawówki. Chorowałam na tarczycę i tyłam. Później jak wyleczyłam zaczęłam się odchudzać i tak mi zostało na pośladkach najwięcej. Mam nadzieję,że po porodzie nie wyjdzie ich zbyt dużo. Pocieszam się tym co napisała Głuszek:-)ze bledną

reklama
SMS od Joanna25:

"Dzisiaj o 1.44 urodził się Mateusz przez cc.Waga 3400 i wzrost 54 cm. Przeszłam 2 porody w 1 ponieważ już było pełne rozwarcie, a główka Malucha wysoko. Otrzymał 10 punktów :-)"

Nieźle Bidulkę wymęczyli... Ale najważniejsze, że dobrze się skończyło i ma już przy sobie Maluszka!

Do góry