reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
gluszek ja tez sobie kupilam herbatke z lisci malin (instrukcja na pudelku pic po 36tyg) ;-) nie wiem czy na cokolwiek pomaga ale zaszkodzic nie zaszkodzi :laugh2: a o wiesiolku nie slyszalam...

Mam pytanko: czy bierzecie do szpitala jakieś dresy lub coś poza koszulami? Jeśli wytrwam do 17 i mnie położą to nie wiem czy będę leżeć tylko w koszuli czy może będzie można być w dresie:no:
oj chyba nie raczej bo jak , jak przyjda na zobaczyć czy wszystko tam dobrze się goi to będziesz musiała je zdejmować a koszule to tylko myk podciągniesz i bedzie git :tak::tak::tak:

No to dziewczyny (Aniknulka, Azile, Agusia, Jola) chyba kraczecie z tym rodzeniem od 1 czerwca.:-)
Bo mój Maluch chce na świat i mam nadzieję, że dziś się urodzi, a nie jutro. Poczekał, aż sie maj skończył i pół godziny po północy odeszły mi wody. Tak w łóżku, przez sen, bez żadnej większej przyczyny. Małż wyrwany ze snu nie wiedział co się dzieje, a ja mu, że wody mi odeszły i żeby mi miednicę przyniósł, bo mu pół mieszkania zaleję. :-)
Mam na razie lekkie skurczyki lekko bolesne co 6-7 minut trwające ok. 1 minuty. Mam nadzieję, że będzie się rozkręcać i do szpitala dojadę z jakimś rozwarciem.
Małżowi kazałam spać, a ja spać nie mogę, bo myślę o dzidziusiu, więc weszłam na BB Was poinformować.
Do położnej już dzwoniłam i mam przyjechać do szpitala nie później niż 6 godzin od odjeścia wód, żeby dostać osłonowo antybiotyk. Przejrzałam jeszcze torbę do szpitala, coś sobie później zjem, żeby nie paść po drodze z głodu.
Siedze więc w domu i czekam, no i najpóźniej koło 5.30 będziemy jechać do szpitala. Jeszcze trzeba będzie skoro świt zadzonic do mojej mamy, żeby tu do Wojciaszka przyjechała.

Mamoociku - trzymam mocno kciuki i czekam na wieści!

Twój synek nie będzie naszym pierwszym czerwcowym maluszkiem - z ogromną przyjemnością informuję, że dzisiaj o godz. 00.15 Magdalenkakol urodziła Wojtusia - waga 4050, długość 60 cm :-) :-) :-)

Maluchy grzecznie poczekały na czerwiec... I dzisiaj wysyp! Magdziarko, Kasiau, JoannA25, Limbo -może Wy też dostaniecie prezent na Dzień Dziecka ;-)

Mamoot trzymam kciuki i mam nadzieję ze juz tulisz swoją dzidzię do siebie!!!!!
Magdalenkakol serdeczne gratulacje- dzielna mamusia!!!! I taka super data
:-):-):-)

A ja przed chwilą wstałam bo chwycił mnie taki skurcz łydki ze masakra, ledwo co go rozbiłam i chwycił mnie skurcz w brzuchu- jego pokonałam spokojnym oddechem :tak: i strasznie mnie boli żebro nawet nie mogę wziąść głębokiego oddechu :confused:
No to dziewczynki miłej niedzieli i ciekawe która teraz?!?! w końcu juz czerwiec :-D

reklama
magdalenkakol serdeczne gratulacje!!!!!!!!!
mamoot- trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie!!!!!

grzeczne te wasze maluchy że tak poczekały na swój miesiąc, teraz można zacząć rozpakowywanie czerwcóweczki:-D:-D:-D

Do góry