reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
gluszek ja tez sobie kupilam herbatke z lisci malin (instrukcja na pudelku pic po 36tyg) ;-) nie wiem czy na cokolwiek pomaga ale zaszkodzic nie zaszkodzi :laugh2: a o wiesiolku nie slyszalam...

Mam pytanko: czy bierzecie do szpitala jakieś dresy lub coś poza koszulami? Jeśli wytrwam do 17 i mnie położą to nie wiem czy będę leżeć tylko w koszuli czy może będzie można być w dresie:no:
oj chyba nie raczej bo jak , jak przyjda na zobaczyć czy wszystko tam dobrze się goi to będziesz musiała je zdejmować a koszule to tylko myk podciągniesz i bedzie git :tak::tak::tak:

No to dziewczyny (Aniknulka, Azile, Agusia, Jola) chyba kraczecie z tym rodzeniem od 1 czerwca.:-)
Bo mój Maluch chce na świat i mam nadzieję, że dziś się urodzi, a nie jutro. Poczekał, aż sie maj skończył i pół godziny po północy odeszły mi wody. Tak w łóżku, przez sen, bez żadnej większej przyczyny. Małż wyrwany ze snu nie wiedział co się dzieje, a ja mu, że wody mi odeszły i żeby mi miednicę przyniósł, bo mu pół mieszkania zaleję. :-)
Mam na razie lekkie skurczyki lekko bolesne co 6-7 minut trwające ok. 1 minuty. Mam nadzieję, że będzie się rozkręcać i do szpitala dojadę z jakimś rozwarciem.
Małżowi kazałam spać, a ja spać nie mogę, bo myślę o dzidziusiu, więc weszłam na BB Was poinformować.
Do położnej już dzwoniłam i mam przyjechać do szpitala nie później niż 6 godzin od odjeścia wód, żeby dostać osłonowo antybiotyk. Przejrzałam jeszcze torbę do szpitala, coś sobie później zjem, żeby nie paść po drodze z głodu.
Siedze więc w domu i czekam, no i najpóźniej koło 5.30 będziemy jechać do szpitala. Jeszcze trzeba będzie skoro świt zadzonic do mojej mamy, żeby tu do Wojciaszka przyjechała.

Mamoociku - trzymam mocno kciuki i czekam na wieści!

Twój synek nie będzie naszym pierwszym czerwcowym maluszkiem - z ogromną przyjemnością informuję, że dzisiaj o godz. 00.15 Magdalenkakol urodziła Wojtusia - waga 4050, długość 60 cm :-) :-) :-)

Maluchy grzecznie poczekały na czerwiec... I dzisiaj wysyp! Magdziarko, Kasiau, JoannA25, Limbo -może Wy też dostaniecie prezent na Dzień Dziecka ;-)

Mamoot trzymam kciuki i mam nadzieję ze juz tulisz swoją dzidzię do siebie!!!!!
Magdalenkakol serdeczne gratulacje- dzielna mamusia!!!! I taka super data
:-):-):-)

A ja przed chwilą wstałam bo chwycił mnie taki skurcz łydki ze masakra, ledwo co go rozbiłam i chwycił mnie skurcz w brzuchu- jego pokonałam spokojnym oddechem :tak: i strasznie mnie boli żebro nawet nie mogę wziąść głębokiego oddechu :confused:
No to dziewczynki miłej niedzieli i ciekawe która teraz?!?! w końcu juz czerwiec :-D

reklama
magdalenkakol serdeczne gratulacje!!!!!!!!!
mamoot- trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie!!!!!

grzeczne te wasze maluchy że tak poczekały na swój miesiąc, teraz można zacząć rozpakowywanie czerwcóweczki:-D:-D:-D

Do góry