reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko-jak dobrze,ze masz juz to wszystko za soba i lepîej sie juz czujesz.A coreczka po prostu CUDO:-)

reklama
Magdziara - mój chłop tez we Wrocławiu siedzi, Magdziarka a chesz mieć wywoływanay poród? Czy wolisz czekać? Bo ja juz sama nie wiem co bym zorbiła,. Jest mi cieżko a tu jeszcze 3 tygodnie a jak sobie pomyśle ze 5 to mi ise słabo robi....

Gdyby mój dostał gdzie indziej pracę to jadę razem z nim.....

A co do tego porodu to nie wiem. Mój lekarz jest przeciwnikiem przenoszenia ciąży..i chyba dlatego powiedział że na badanko w dniu terminu z torba juz nie dopytywałam..bo go nie będzie więc ten lekarz który mnie zbada zadecyduje. A ja nie wiem czego chcę. Wiem, że jak sama nie urodze to i tak wywołają więc może nie ma różnicy czy wywołają pitego czerwca czy dziesiątego czerwca!

Magdziarko a ja znalazłam taka stronkę chyba z tymi kosmetykami
The Body Shop - Polska

tak to te uwielbiam je. Ja nie było ich w Polsce to mi męza sister przywoziła z Londynu. Ale na szczęsci już można kupić.:-)

Magdziarko zycze porodu bez wywolywania :-)
A ja wlasnie padlam...posprzatalam caly dom nawet tam gdzie nie bylo trzeba...maz sie wystraszyl ze zaraz sie zabiore za okna i sam umyl ;-) a potem przyszla kolezanka i powiedziala ze jak sie bede tak zachowwac to jutro urodze...akurat:-p

Przekopałam się przez wszystko, co napisałyście od rana :-) i ile wiadomości !

Ula - gratuluję maleństwa, ja też czekam na Zuzankę :-)

Liliana - córeczka jest śliczna, wszystkiego najlepszego, odpoczywaj i wracaj do zdrowia

Głuszku - odnośnie facetów - ja ostatnio doszłam, że to są wieczne dzieci i ciągle potrzebują opieki, nawet ze strony ciężarnej kobiety. Ile razy ja musiałam mojemu Z przypominać, że to ja jestem w ciąży, mnie boli i on ma teraz nie chorować i nie marudzić:wściekła/y:

Mata- powodzenia z zaliczeniem

Ja się dzisiaj objadłam makaronem z serem i truskawkami - Aniknulka narobiła mi kiedyś apetytu, więc nie mogłam się oprzeć.:-)

A ja wlasnie zmierzylam obwod swojego brzuchala - 109cm....
Dla porownania - w biuscie - 105cm...

Głuszku, ja tam wiem, gdzie mam (no może nie całe 19 kg, ale wiem, ze tu i ówdzie mi sie przytyło). Ale powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia, gdzie Ty masz swoje 19 kg, bo jak dla mnie naprawdę wyglądasz super.:-)

Tak ale moje zdjecie już dawno widziałas a teraz jestem po prostu co tu dużo mówic gruba i tyle.

Liliana - wielkie gratulacje, dobrze, ze juz lepiej z Toba, malutka przesliczna....
Kais.kl - wieeeelkie gratulacje!!!!!
Przepraszam, poczytalam ale padam na twarz po calym dniu, dzieciaki jeszcze nie spia wiec mam jeszcze troche pracy. Obiecuje jutro napisac cos dla kazdej z Was. Usciski.

A myśmy potraktowali tą pracę jako coś przejściowebo na zasadzie zeby miał papier i doświadczenie i po roku pobytu tam zaczyna szukać pracy w Krakowie. A ciąża nam się przytrafiłą bo już wiedzieliśmy że on ma tam isć od stycznia a tu szast prast i 15 października sie dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży..... Dlatego to wystzko jest takie podwójnie trudne.....

reklama
A myśmy potraktowali tą pracę jako coś przejściowebo na zasadzie zeby miał papier i doświadczenie i po roku pobytu tam zaczyna szukać pracy w Krakowie. A ciąża nam się przytrafiłą bo już wiedzieliśmy że on ma tam isć od stycznia a tu szast prast i 15 października sie dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży..... Dlatego to wystzko jest takie podwójnie trudne.....

Rozumiem ...Głuszku Kraków to duże miasto z większym rynkiem pracy..My już przestaliśmy liczyc na Olsztyn. W zasadzie w mniejszych miejscowościach gdzie są fabryki i inne zakłądy produkcyjne łatwiej było coś znaleźć niż tutaj. Krzysztof pracował w kętrzynie w Philipsie teraz w Pasłęku ale to ciągle dojazdy( w promieniu do 100km ale zawsze) Już jesteśmy zdecydowani na przeprowadzkę do większego miasta - chociaż będzie mi bardzo żal pięknego Olsztyna, w którym mieszkam już 10 lat.

Do góry