reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko-jak dobrze,ze masz juz to wszystko za soba i lepîej sie juz czujesz.A coreczka po prostu CUDO:-)

reklama
Magdziara - mój chłop tez we Wrocławiu siedzi, Magdziarka a chesz mieć wywoływanay poród? Czy wolisz czekać? Bo ja juz sama nie wiem co bym zorbiła,. Jest mi cieżko a tu jeszcze 3 tygodnie a jak sobie pomyśle ze 5 to mi ise słabo robi....

Gdyby mój dostał gdzie indziej pracę to jadę razem z nim.....

A co do tego porodu to nie wiem. Mój lekarz jest przeciwnikiem przenoszenia ciąży..i chyba dlatego powiedział że na badanko w dniu terminu z torba juz nie dopytywałam..bo go nie będzie więc ten lekarz który mnie zbada zadecyduje. A ja nie wiem czego chcę. Wiem, że jak sama nie urodze to i tak wywołają więc może nie ma różnicy czy wywołają pitego czerwca czy dziesiątego czerwca!

Magdziarko a ja znalazłam taka stronkę chyba z tymi kosmetykami
The Body Shop - Polska

tak to te uwielbiam je. Ja nie było ich w Polsce to mi męza sister przywoziła z Londynu. Ale na szczęsci już można kupić.:-)

Magdziarko zycze porodu bez wywolywania :-)
A ja wlasnie padlam...posprzatalam caly dom nawet tam gdzie nie bylo trzeba...maz sie wystraszyl ze zaraz sie zabiore za okna i sam umyl ;-) a potem przyszla kolezanka i powiedziala ze jak sie bede tak zachowwac to jutro urodze...akurat:-p

Przekopałam się przez wszystko, co napisałyście od rana :-) i ile wiadomości !

Ula - gratuluję maleństwa, ja też czekam na Zuzankę :-)

Liliana - córeczka jest śliczna, wszystkiego najlepszego, odpoczywaj i wracaj do zdrowia

Głuszku - odnośnie facetów - ja ostatnio doszłam, że to są wieczne dzieci i ciągle potrzebują opieki, nawet ze strony ciężarnej kobiety. Ile razy ja musiałam mojemu Z przypominać, że to ja jestem w ciąży, mnie boli i on ma teraz nie chorować i nie marudzić:wściekła/y:

Mata- powodzenia z zaliczeniem

Ja się dzisiaj objadłam makaronem z serem i truskawkami - Aniknulka narobiła mi kiedyś apetytu, więc nie mogłam się oprzeć.:-)

A ja wlasnie zmierzylam obwod swojego brzuchala - 109cm....
Dla porownania - w biuscie - 105cm...

Głuszku, ja tam wiem, gdzie mam (no może nie całe 19 kg, ale wiem, ze tu i ówdzie mi sie przytyło). Ale powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia, gdzie Ty masz swoje 19 kg, bo jak dla mnie naprawdę wyglądasz super.:-)

Tak ale moje zdjecie już dawno widziałas a teraz jestem po prostu co tu dużo mówic gruba i tyle.

Liliana - wielkie gratulacje, dobrze, ze juz lepiej z Toba, malutka przesliczna....
Kais.kl - wieeeelkie gratulacje!!!!!
Przepraszam, poczytalam ale padam na twarz po calym dniu, dzieciaki jeszcze nie spia wiec mam jeszcze troche pracy. Obiecuje jutro napisac cos dla kazdej z Was. Usciski.

A myśmy potraktowali tą pracę jako coś przejściowebo na zasadzie zeby miał papier i doświadczenie i po roku pobytu tam zaczyna szukać pracy w Krakowie. A ciąża nam się przytrafiłą bo już wiedzieliśmy że on ma tam isć od stycznia a tu szast prast i 15 października sie dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży..... Dlatego to wystzko jest takie podwójnie trudne.....

reklama
A myśmy potraktowali tą pracę jako coś przejściowebo na zasadzie zeby miał papier i doświadczenie i po roku pobytu tam zaczyna szukać pracy w Krakowie. A ciąża nam się przytrafiłą bo już wiedzieliśmy że on ma tam isć od stycznia a tu szast prast i 15 października sie dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży..... Dlatego to wystzko jest takie podwójnie trudne.....

Rozumiem ...Głuszku Kraków to duże miasto z większym rynkiem pracy..My już przestaliśmy liczyc na Olsztyn. W zasadzie w mniejszych miejscowościach gdzie są fabryki i inne zakłądy produkcyjne łatwiej było coś znaleźć niż tutaj. Krzysztof pracował w kętrzynie w Philipsie teraz w Pasłęku ale to ciągle dojazdy( w promieniu do 100km ale zawsze) Już jesteśmy zdecydowani na przeprowadzkę do większego miasta - chociaż będzie mi bardzo żal pięknego Olsztyna, w którym mieszkam już 10 lat.

Do góry