reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Tak Martusia tylko pan doktor wraca z wczasów ok 15ego to ja juz bym była 10 dni po terminie to dziękuję za takie czekanie:sorry2:

A ja myślałam, że on 4 czerwca już wróci :sorry2: no i coś mi się te jego wakacje krótkie wydały :dry:

Tak czy inaczej czytałam, że kobiety które rodzą już min. drugie dziecko to najczęściej "mijają się" z terminem ok. 4 dni w dwie strony :sorry2:

Oki :tak: to czekamy teraz na odp ;-)

i jest sms: Hej! Dzięki bardzo. Mi tu ciągle badania robią, ale małej i mi się poprawiło i jak tak zostanie w pon lub wtorek powinnam wrócić do domku!Dziś już jestem spokojniejsza. A mam narazie spoków bo na sali 4os leżę sama!Pozdrawiam serdecznie. Jakby miało się coś dziać dam znać!

Magdziarko ciesze sie zę wizyta udana!!!!!!!!!!!! Antoś niech sobie rośnie spokojnie. Nie denerwuj sie tym wywoływaniem. Czemu od razu mają wywoływać? Przecież będziesz dopiero w terminie. Dzidzia wyjdzie na pewno jak już bedzie miała dość tego brzucha.

Agusia własnie takie gadanie też mnie wkurza - teraz nie ródź bo mam targi, potem mam impreze dla dostawców, a w ogóle to najlepiej w lipcu bo wtedy będzie luźniej, mi tez jest cieżko, ja cieżko pracuje ble ble ble a ja kurna co robie???? A do tego jeszcze to piwsko...... Najgorsze ze jest mi naprawdę cieżko - wszytsko na mojej głowie i musze się go prosić. Nie mówie ze nie pomaga ale odkad został kierownikiem trochę mu się we łbie poprzestawiało.... On jest taki przemęczony a ja mam do niego wąty!!!!! I jeszcze mnie na poród zbiera... No wiecie co, po prostu świnia ze mnie bez serca;-), nie uwazacie? Że na potrzebey chłopa nie zwracam uwagi:-D

Kasiu a może powinnas z jakiś masaży skorzystać - mi na rwe super pomagają....

Mata w życiu nie miałam migreny więc nie pomogę

Ula śliczna ta twoja ZUZA (jak to mówi moja Marysia)

Joaś mi też było dzis słabo to pewnie przez pogodę!!! I przemęczenie. A u ciebie to juz w ogóle....

Milkaa ja też nie jestem gotowa, ani psychicznie - no moze w 30 % a logistycznie w 70 %

Magdziara - mój chłop tez we Wrocławiu siedzi, Magdziarka a chesz mieć wywoływanay poród? Czy wolisz czekać? Bo ja juz sama nie wiem co bym zorbiła,. Jest mi cieżko a tu jeszcze 3 tygodnie a jak sobie pomyśle ze 5 to mi ise słabo robi....

Mamoociku ze ci się jeszcze obrus chce szyć. SZOK

Lilianka ale masz piękną córcie!!! Dobrze ze już po wszystkim!!!

Lilianko, cieszę się, że już lepiej, że wszystko wraca do normy. A córeczkę masz śliczną z cudnymi ciemnymi włoskami.:tak::tak:

Magdziarko, trzymam kciuki, żebyś jednak urodziła przed tym 5 czerwca.:-)

Cześć dziewczynki!
Ja po wizycie w poradni cukrzycowej. Pobrany posiew, wystawione skierowania na badania i mam już skierowanie do szpitala na 17 czerwca jak wszystko dobrze pójdzie to wytrwam do końca szczególnie, że dziś na badaniu szyjka dłuuuuga i zamknięta a skurcze to podobno normalne więc mam wypoczywać.

Ula, Lilianko śliczne córeczki:-D
Mata mam nadzieję, że ból głowy przeszedł:-)
Milka cieszę się, że wszystko idzie do przodu z budową
Magdziarko a ja znalazłam taka stronkę chyba z tymi kosmetykami
The Body Shop - Polska

Joas a moze jest tak ze mała będzie miała krótkie rączki i nózeki (ja tak jestem zbudowana) i po prostu taka jej uroda/ Mój ma wielki brzuch - o dużo za duży ale jakoś się staram o tym nie mysleć, po prostu myśle ze będzie grubas. marysia miała takie za długie nogi i do tej pory ma nogi po szyję a ja jestem taka kaczucha. A co do usg to jako mama juz 4 dzieci sama wiesz najlepiejze wystraczy przesunać źle sondę i już pomiary wyjda inaczej.

reklama
Dzięki dziewczyny za troskę. Ta okropna migrena w końcu mi odpuściła :tak: a najlepsze jest to, że piłam wszystko bez umiaru a tu zero opuchlizny :szok: cieszę się bardzo.

Jutro mam zaliczenia, a nic się przez tą migrenę nie uczyłam i czarno to widzę... ale coś była mowa, że aktywni na zajęciach nie będą musieli testu pisać, więc mam zamiar wykorzystać moją aktywność i oooooooogromny brzuch :-p a co, nie codzień jest się w ciąży :-D

Aniknulka super, że u Ciebie dobrze z tą cukrzycą. Oby tak dalej i już nie długo będziesz mogła o niej zapomnieć :tak:

Do góry