reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko super że wszystko się udał no i że w końcu jesteś już z nami :-):-)
śliczna ta twoja dzidzia i ma takie ciemne włoski .:-):-):-)

reklama
Lilianko super ze juz duzo lepiej sie czujesz :-) a malutka slicznosci i jeszcze ta czarna czuprynka :-)

Lilianka ale ślicznotka z Twojej córeczki!!!:-):-) Ciesze się że wszystko się dobrze skończyło!!!Fajnie że już jesteś spowrotem z nami!!:tak:

Jejku cos sie dziwnie czuje.:-(Miałam dwa potężne skurczybyki,jestem rozdrażniona.Pot mi sie leje po plecach a temp.35.6 C. Strasznie niska.A czuje sie jakbym miała potężną gorączke.Gdzies czytałam ze tuz przed porodem spada temperatura ciała ale to sie chyba kotów i psów tyczyło:rofl2:Moze to dzien taki jakis bo za oknem szaro i zanosi sie na deszcz.W kazdym razie biore sie za sterte koszul bo jeszcze sie okaze ze dzieci i mąz nie beda miały w czym isc do szkoły i pracy.:baffled:

Limba to może juz czas na ciebie. Ja próbuje rozmawiać z moją dzidzią żeby nie siedziała za długo w brzuszku ale jakoś mnie nie słucha:-)

O Boże jaka cudniutka mała!!!!!!Lilianko trzymaj się dużo odpoczywaj i dochodź do siebie.....Buziaki dzielna mamo!

Ja już po wizycie. Szyjka nadal 1 cm i nic więcej..taka uparta. Lekarz jutro leci do Choprwacji , więc na datę porodu - na 5 czerwca mam się stawić w szpitaku o 11:30 na USG i KTG. Powiedział ze mam wziąc torbę i lekarze zadecydują co dalej..Noi co? dupka...mam nadzieję, że się Antek namysli do czwartku się urodzi bo za nic nie chcę mieć wywoływanego porodu..no ale nie panikuję..zobaczymy.

Magdziarko gratuluję udanej wizyty, a Antoś może grzecznie na pana doktora czeka i nie chce się wyrywać szybciej :sorry2:

Tak Martusia tylko pan doktor wraca z wczasów ok 15ego to ja juz bym była 10 dni po terminie to dziękuję za takie czekanie:sorry2:

Dziewczyny i macie jakieś wieści od Asiowo?

napisałam do niej smska czekam na wiadomość

reklama
Lilianko śliczna dzidzia!!!
Marlenka mieszkałam w woj. lubuskim w Żaganiu ;-)
Dzisiaj moj Ł ma urodziny dlatego zmykam do niego- chciałam poczytać chociaż jeden wątek... i dłłłłuuuugo mi zeszło! Akurat kiełbaska na grillu doszła :-):tak:
Magdziarka ciesze sie ze wizyta ok!

Do góry