reklama
Jejku cos sie dziwnie czuje.:-(Miałam dwa potężne skurczybyki,jestem rozdrażniona.Pot mi sie leje po plecach a temp.35.6 C. Strasznie niska.A czuje sie jakbym miała potężną gorączke.Gdzies czytałam ze tuz przed porodem spada temperatura ciała ale to sie chyba kotów i psów tyczyłoMoze to dzien taki jakis bo za oknem szaro i zanosi sie na deszcz.W kazdym razie biore sie za sterte koszul bo jeszcze sie okaze ze dzieci i mąz nie beda miały w czym isc do szkoły i pracy.
O Boże jaka cudniutka mała!!!!!!Lilianko trzymaj się dużo odpoczywaj i dochodź do siebie.....Buziaki dzielna mamo!
Ja już po wizycie. Szyjka nadal 1 cm i nic więcej..taka uparta. Lekarz jutro leci do Choprwacji , więc na datę porodu - na 5 czerwca mam się stawić w szpitaku o 11:30 na USG i KTG. Powiedział ze mam wziąc torbę i lekarze zadecydują co dalej..Noi co? dupka...mam nadzieję, że się Antek namysli do czwartku się urodzi bo za nic nie chcę mieć wywoływanego porodu..no ale nie panikuję..zobaczymy.
Ja już po wizycie. Szyjka nadal 1 cm i nic więcej..taka uparta. Lekarz jutro leci do Choprwacji , więc na datę porodu - na 5 czerwca mam się stawić w szpitaku o 11:30 na USG i KTG. Powiedział ze mam wziąc torbę i lekarze zadecydują co dalej..Noi co? dupka...mam nadzieję, że się Antek namysli do czwartku się urodzi bo za nic nie chcę mieć wywoływanego porodu..no ale nie panikuję..zobaczymy.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Magdziarko gratuluję udanej wizyty, a Antoś może grzecznie na pana doktora czeka i nie chce się wyrywać szybciej
Magdziarko gratuluję udanej wizyty, a Antoś może grzecznie na pana doktora czeka i nie chce się wyrywać szybciej
Tak Martusia tylko pan doktor wraca z wczasów ok 15ego to ja juz bym była 10 dni po terminie to dziękuję za takie czekanie
Dziewczyny i macie jakieś wieści od Asiowo?
napisałam do niej smska czekam na wiadomość
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Lilianko śliczna dzidzia!!!
Marlenka mieszkałam w woj. lubuskim w Żaganiu ;-)
Dzisiaj moj Ł ma urodziny dlatego zmykam do niego- chciałam poczytać chociaż jeden wątek... i dłłłłuuuugo mi zeszło! Akurat kiełbaska na grillu doszła :-)
Magdziarka ciesze sie ze wizyta ok!
Marlenka mieszkałam w woj. lubuskim w Żaganiu ;-)
Dzisiaj moj Ł ma urodziny dlatego zmykam do niego- chciałam poczytać chociaż jeden wątek... i dłłłłuuuugo mi zeszło! Akurat kiełbaska na grillu doszła :-)
Magdziarka ciesze sie ze wizyta ok!
Podziel się: