reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Przybywa "wierciuszków" do naszego grona............. Wszystkie szczupłe mamy niech się nie martwią, moja bardzo chuda koleżanka jest w 20 tc i nic jeszcze nie czuje, z oatstniego USG wynika ze wszystko jest OK.

Kasiau30 wczoraj moja gina popatrzyła na mnie z politowaniem i poradziła żeby chodzić jak najwięcej na spacerki. Kazała łykac NO SPE a nawet przy ciągłym bólu łykac po jedenj tabletce co 8 godz. Trzeba się tk wyrabiac z pracą, że nie przekraczac przynajmniej tych 8 godz, albo robić dłuższe przerwy.

Trzymajcie się wszystkie "pracujące":-))))))))))

a rany, zajrzałam do was i jak patrzę na zdjęcia waszych cudownych dzieciaczków, to aż się łezka kręci:blink: jak to było rok temu:tak: eh... :-)

Dziewczyny ja tez nie mam apetytu. Otwieram lodowke i zaraz zamykam , na nic nie mam ochoty. Troszke zaczynam sie martwic bo dzidzia nie daje zdnac od doby. Ale tak juz kiedys bylo wiec moze troszke leniwe. Ja za to tyje bez apetytu i nie wiele jem,wiec to jest troche dziwne. Za to brzuszek nie duzy.

Zobaczymy jak to naprawdę w tym brzuchem w biodrach po porodach :tak:...najważniejsze, żeby było zdrowe...a co do rozstępów, to naprawdę nie ma się czym przejmować...one bledną z czasem, a my i tak będziemy szczęśliwe widząc nasze Maluszki :-) Ja mam rozstępy na dole brzucha, ale nigdy nie byłam szczupła, więc przywykłam do nich...mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj zrobić zdjęcie brzucha :blink:

reklama
Do góry