reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
W końcu przebrnęłam przez te wszystkie posty :laugh2:
Na początek wszystkiego naj dla naszych kochanych Magdulek ;-):-)
Asiowo gratulacje dla M- i nie płacz kochana bedzie dobrze! trzymam kciuki!
Patyk współczuje z tymi robotnikami:no::angry: zapłać im mniej albo co? bo to skandal w biały dzień!
Kasiau nastepnym razem bedzie dobrze! ciesze sie ze do sprawy podchodzisz lightowo :-)
Snoopy ciesze sie ze radzisz sobie bez problemu z dzidzią!!! tak trzymać! :happy:
Limba butki suuuuper!:tak:
Lilianka super ze juz wychodzicie!!!!!
Aniaw trzymam kciuki!!!!
Głuszku nie denerwuj sie! no i współczuje z tym remontem w klatce!!!:baffled:
Mata- bedzie dobrze! ;-)

U mnie dzień strasznie szybko minął- bo wstaliśmy z Ł o 12 :szok::-D pozniej dokończyliśmy wszystkie maluszkowe zakupy- chyba juz mi nic nie brakuje :tak::-D pozniej poprałam i wyprasowałam wszystkie rzeczy maluszka :tak: i teraz co mam chwile wytchnienia i zasiadłam popatrzec co u was:-) L pojechał na trening a ja mam chwilke czasu wolnego :-)

reklama
Ja też łatwiej mam z oddychaniem za to po moich ulubionych frytach się odbija jak cholera. Może mi tam i opadł brzuch ale jakoś nie specjalnie chyba , choć siedzieć tak samo tylko w rozkroku. Mała do mnie dziś mówi żebym się położyła na brzuchu a ja znowu w śmiech i ona tez bo sobie obie to wyobraziłyśmy. Dobrze czasami mieć te skarby obok - rozbawią , pocieszą i przytulą .:-)

nie wiem co sie dzieje z moim maluchem..tak spokojny to nigdy nie byl :-( polozna kazala liczyc 10 ruchow na 12 godzin..tyle to bylo ale niewiele wiecej...nawet jak go zaczepiam to nie za kazdym razem odpowiada...myslicie ze jest powod zeby sie niepokoic?? chyba zaczynam panikowac :-:)-:)-(

Wilmku no i jak dzidzia fika koziolki czy dalej leniuszkuje?ja na szkole rodzenia narazie niczego nowego sie nie dowiedzialam wszystko wiem czytam duzo i niczym mnie nie zaskoczyli w nastepnym tygodniu mam spotkanie z fizjoterapeuta no to juz bedzie ciekawsze,Wilmek co ile Ci robia scan?;-)

Ewcia brzuszek super w sam raz!!!;-) a o tych pasach czy gorsetach to tez mi moja mama mówiła, ze gdyby sobie nie sciskała brzucha to by miała taki flakowaty :baffled: no nie wiem zobaczę jak bede wyglądać po porodzie- najchętniej to bym chciała jak Magdziarka ale wydaje mi sie ze taki ewenement jest TYLKO JEDEN :-D:-D:-D pewnie nie szybko zgubię naprawdę zbędne kilogramy :angry:

Kasiau niezła ta twoja córcia ale się uśmiałam
Marysia mi dziś przyniosła bukiet kwiatuszków ze spacerów - ale mnie rozczuliła.... i mówi: mamu tutaj dla mamu kocha mamu i całuska dostałam. Moje słoneczko :-)
A nerwa na meza dalej mam. My też się rzadko widujemy wiec tym bardziej się dziwie że chce mu się mnie wkurzać. A wie doskonale ze mam ostatnio przez te rurki i remonty apogeum nerwowości i jeszcze on mnie dobija....

Wszystkiego dobrego dla Pani Prezes Magdy z okazji imieninek spelnienia marzen,duzo radosci,milosci i wszystkiego co najlepsze,skladam zyczenia wszystkim Madziom w dniu imienin duzo usmiechow w ich swieto:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

No i nie uda mi się urodzić w dniu dzisiejszym dziewczynki , niestety :-)
Najważniejsza jednak wiadomość pozytywna dnia to że zwrocik z podatku przyszedł:-)

reklama
Do góry