reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej Babeczki;
jakoś coraz mniej czasu mam na udzielanie się na forum...
Dzisiaj powoli przenosiłam ubranka i inne rzeczy do pokoju Malucha :-)
Byłam w szpitalu - wody w dolnych granicach normy więc zobaczymy co z tego będzie....

Asiowo;
super,że Mąz zdał prawko - będzie Wam łatwiej.. Trzymam za Ciebie kciuki aby wszystko było ok.

Kasienia;
Tobie też się niedługo uda zdać ten cholerny egzamin. Dla mnie egzaminy na studiach były niczym w porównaniu z egzaminem na prawko...a wszystko zależy często o humorku osobnika,który siedzi obok Ciebie...

Limbo;
fajowe buciki :-) ja 2 miesiące temu kupiłam sobie pumy - jestem bardzo zadowolona :-)

Aniknulko;
współczuję sytuacji z Babcią - Wiesz jak to jest, starszego człowieka często nie przegadasz.. Tylko się nie denerwuj Kochana ponieważ to sprzyja skurczom...

Mata;
mam nadzieję,że w Mężowej pracy będzie wszystko ok i nie będzie niespodzianek.

Głuszek;
Cieszę się,że arysieńka zdrowiutka :-)

Joaś;
dużo zdróweńka dla Bartusieńka

Ja ruchów właściwie nie licze, bo jak tylko chwilę poleżę, to mam całą serię. A wg zaleceń ma być 10 ruchów na godzinę. Nie nadążyłabym zliczeniem.:-)

Mamoociku ja nie wiem gdzie ty masz te 19 kg - mamy tyle samo na plusie.

Głuszku, ja tam wiem, gdzie mam (no może nie całe 19 kg, ale wiem, ze tu i ówdzie mi sie przytyło). Ale powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia, gdzie Ty masz swoje 19 kg, bo jak dla mnie naprawdę wyglądasz super.:-)

Joasiu;
wierzę,że wszystko będzie ok. Malutka nabierze ciałka i Zobaczysz jaka będzie okrąglutka :-)
z tymi wodami to Ciebie rozumiem...Wiesz jak to u mnie jest...nie wiem czy to coś pomoże ale może mniej pij.
Zobaczysz jaką piękną Gwiazdeczkę urodzisz...

Głuszku, ja tam wiem, gdzie mam (no może nie całe 19 kg, ale wiem, ze tu i ówdzie mi sie przytyło). Ale powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia, gdzie Ty masz swoje 19 kg, bo jak dla mnie na prawdę wyglądasz super.:-)
dziewczyny mnie przybyło 25 kilo ale już 3 zgubiłam nawet nie wiem czemu

reklama
no nie wiem Jolu jak to jest... w dzień mnie łamie sen a teraz jestem jak nowo narodzona :-D
ałć, Maluch pod żebra wchodzi :szok:

Do góry