reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewcia mi się tez wydaje ze brzusio takiw sam raz- do małych nie nalezy ale do olbrzymów też nie - ale czy mi się zdaje czy jeszcze ci nie opadł?

Magdziarka - szczena mi opadła. Kurde ale ty jestes lasencja. SZOK

Mamoociku ja nie wiem gdzie ty masz te 19 kg - mamy tyle samo na plusie.

Mata nie przejmuj sie - jeśli puchniesz to ta woda ci błyskawicznie zejdzie po porodzie. Będziesz miała najszybsze odchudzanie w życiu!!!!!:-p

Mnie już zgaga nie męczy od tygodnia - moge jeśc wszystko i większe porcje tez wchodzą - czyli ewidentnie brzuch opadł. Brzuch mnie swędzi - obwodu nawet nie mierze - ale spokojnie 118 -120 pewnie mam. Sikam co chwile - nie moge siedzieć normalnie tylko jak kowboj w rozkroku. Ostatnio się wpycham bez kolejek bo już nie daje rady siedzieć w poczekalni. ławiej mi oddychać - no i moge lezeć na wznak co jest już dla mnie wybitnym szokiem bo jeszzce tydzień temu mnie tak przytykało jak się tylko położyłam na plecach. Oby do 20 czewca

reklama
U mnie nie ciekawie... :( Jade na oddział zaraz sie połozyc:( ja mam za wysokie cisnienie i opuchniecia (podejrzenie gestozy), a mała ma za wysokie tętno...:-:)-:)-(
Porobią badanka i mam nadzieje, że szybko do was wróce jeszcze w dwupaku...
Jestem załamana, nie wiem jak ja tam wytrzymam... :-(

Asiowo najwaznijesze ze będziesz pod opieką!!!! A jak coś będzie nie tak to zakończą ciąze - przecież już dzidzia duża i ciaza donoszona!!!!! Nie płacz kochana bo tylko maluszek się zdenerwuje.

A ja własnie tak sie pożarłam z męzem przez telefon ze szok. Ależ on mi działa na nerwy... Po prostu masakra.

Asiowo - nic Ci płacz nie da kochana - a nawet zaszkodzi . Czasem tak trzeba.POza tym pomysl, że to dla Twojego dobra.

Oj Głuszku, rozumiem Cie - tez czasem tak mam!!!

Asiu trzymam za ciebie kciuki będzie dobrze kochana zobaczysz :tak::tak:.
Patyk zadzwoń jutro do nich i powiedz kilka słów a jak przyjadą nie wypłać wszystkich pieniędzy i koniec :wściekła/y:pojechali na Myszyniec szkoda że Dylewa i Kadzidła po drodze nie za haczyli

nie wiem co sie dzieje z moim maluchem..tak spokojny to nigdy nie byl :-( polozna kazala liczyc 10 ruchow na 12 godzin..tyle to bylo ale niewiele wiecej...nawet jak go zaczepiam to nie za kazdym razem odpowiada...myslicie ze jest powod zeby sie niepokoic?? chyba zaczynam panikowac :-:)-:)-(

Asiowo trzymaj się dzielnie , najważniejsze że będziesz pod opieką .
Głuszku ty też się trzymaj z tym remontem i mam nadzieję że się uwiną a z męzem tak czasami bywa ale za to przepraszanie jest fajne po każdej kłótni. Ja mojego zbyt rzadko widuję i nie mam o co się z nim kłócić .Teraz wiadomo każda ma dużo mniej cierpliwości niż zazwyczaj to i o kłótnię łatwiej.
Dzięki dziewczynki za pocieszenie z tym prawkiem, już zapomniałam, tak mnie ta rwa ciągnie że ledwo chodzę . Mała spytała mnie dlaczego to jej tłumaczyłam że się czuje jak prababcia a ona mi na to że prababcia szybciej chodzi. Normalnie te dzieciaki potrafią nieźle rozbawić. :-):-):-):-):-)

reklama
Do góry