reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ach normalnie nic przez tych robotników nie zrobiłam. Muszę siedzieć w pokoju od strony drogi i pilnować czy ktoś czasem nie przyjechał (tak cały dzień). Pies ma wszystko w nosie i tylko leży nawet łba sie podniesie jak ktoś stoi przy bramie:crazy:
A miałam dziś w planach sprzątanie w kuchni. :wściekła/y:

reklama
Limba superowe buciku extra się je nosi wcale nie czuć że ma się coś na nogach gratuluję super zakup :tak::tak::tak:

Dzieki Jolu,szukałam takich juz z pół roku,bo poprzednie normalnie wykonczyłam.Trzy lata mi słuzyły.Dzisiaj wchodze do sklepu,stoje znudzona bo syn łazi miedzy podkoszulkami patrze-a to moje buciki i na dodatek przecena z 49 funtów na 20 :-):-).No musiałam kupic.:tak:I jeszcze kolorek-uff mała rzecz a cieszy.

Jola firma z targowej. Robotnicy mieli być u mnie przed 10 żeby wymienić jedną głupią futrynę a pojechali gdzieś w okolice Myszyńca - Niedźwiedzia wymieniać w jakimś domu okna:wściekła/y:
U mnie z robotą szybko by się uwineli, zresztą babka ze sklepu wiedziała że zależy mi na czasie. Na sprowdzenie samej futryny czekałam bez 2 dni - 3 tygodnie:wściekła/y:

Madziu to super że napisałaś do Lilianki i że u niej jest wszystko ok
Nie wiem czy na te moje wyprawy mi sił starczy ale będąc u mojej siostry będę bardziej pod opieką niż siedząc sam a w domu i samochód jest na miejscu poza tym szkoda mi małej bo ja się źle czuję i u mnie na dwór dziś nie miałam siły , myślałam że jak rozchodzę tą rwę jak zawsze to mi przejdzie i ledwo doszłam do przedszkola.
Szkoda gadać .
Limba fajne buciki , ja dziś kupiłam moskitiery w biedronce bo tanie były 5, 99 ( 150 na 130 ) za sztukę i kupiłam parę bobaskowych ciuszków -też po 5,99 tylko już na 80 .

Magdziarko, świetnie wyglądałaś. Niesamowicie szczuplutka.:-) Widzę, że Olek pomagał sobie "pompować" machając nogą :-D

Snoopy bardzo się, cieszę że tak sprawnie idzie z opieką nad malutka. Wszystko jeszcze przede mną:-D

Magdziarka zmywanie zostaw swojemu M Ty masz dziś święto

Limba cieszę się, że kupiłaś świetne butyja tez mam zamiar kupić podobne może w Daichmanie bo u nas te firmówki są strasznie drogie

Mata będzie dobrze :-)teraz tylko myśli optymistyczne:tak:

Kasia przykro mi z powodu prawka wiem jacy potrafią być egzaminatorzy (u mnie biegali z linijką:szok: i za głupie kilka cm potrafili oblać:wściekła/y:)

Dobra biorę się za ziemniaki i mięsko bo M nieługo wróci. Odezwę się później

reklama
Lilianko - fajnie ze już wychodzicie!!!
Asiowo gratulacje dla męża
kasia ja zdałam za trzecim razem - Magdziarka ma rację - trzeba trzymać średnią
Aniaw trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Patyk rozumiem cię doskonale z tymi robolami brrr!!!

WSZYSTKIEGO NAJ DLA MAGD!!!!!!

ja chyba nie mam wyjście i musze wytrzymać do terminu a nawet po rodzic - bo dziś zrobili 1 mieszkanie u mnie na klatce. Mama była u mnie i mówi że tak się tłuką jakby miał się blok zawalić:dry:... Jeszcze im 13 mieszkań zostało. Są 3 ekipy - nawet jakby robili 1 dziennie to jeszcze 2 tygodnie jak nic - chociaż nie wierze ze będa robić jedno dziennie bo wiecie jak ludzie. Ten nie moze - tamten nie moze ....
Znowu mnie czyści i mam lekkie skurcze.... Normalnie zwariowac idzie. A było już dobrze... Ale czop już nie schodzi wiec może to nie było czop tylko jakieś śluzy (sory za dosłownosć). Kurde przytyłam już prawie 19 kg...., Masakra jakaś a tu jeszcz 3-5 tygodni tycia - takze jak znowu przenosze to będzie jak nic 24 kg bo tyję teraz 1 kg tygodniowo... Ale nie jestem jakaś tragicznie spuchnięta tylko troszke wiec nie wiem czemu tak....
Dzięki za troskę o Marys ale fałyszwy alarm - pewnie z wrażenia dostała stanu podgorączkowego. Ona ma tak często...

Do góry