reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ach normalnie nic przez tych robotników nie zrobiłam. Muszę siedzieć w pokoju od strony drogi i pilnować czy ktoś czasem nie przyjechał (tak cały dzień). Pies ma wszystko w nosie i tylko leży nawet łba sie podniesie jak ktoś stoi przy bramie:crazy:
A miałam dziś w planach sprzątanie w kuchni. :wściekła/y:

reklama
Limba superowe buciku extra się je nosi wcale nie czuć że ma się coś na nogach gratuluję super zakup :tak::tak::tak:

Dzieki Jolu,szukałam takich juz z pół roku,bo poprzednie normalnie wykonczyłam.Trzy lata mi słuzyły.Dzisiaj wchodze do sklepu,stoje znudzona bo syn łazi miedzy podkoszulkami patrze-a to moje buciki i na dodatek przecena z 49 funtów na 20 :-):-).No musiałam kupic.:tak:I jeszcze kolorek-uff mała rzecz a cieszy.

Jola firma z targowej. Robotnicy mieli być u mnie przed 10 żeby wymienić jedną głupią futrynę a pojechali gdzieś w okolice Myszyńca - Niedźwiedzia wymieniać w jakimś domu okna:wściekła/y:
U mnie z robotą szybko by się uwineli, zresztą babka ze sklepu wiedziała że zależy mi na czasie. Na sprowdzenie samej futryny czekałam bez 2 dni - 3 tygodnie:wściekła/y:

Madziu to super że napisałaś do Lilianki i że u niej jest wszystko ok
Nie wiem czy na te moje wyprawy mi sił starczy ale będąc u mojej siostry będę bardziej pod opieką niż siedząc sam a w domu i samochód jest na miejscu poza tym szkoda mi małej bo ja się źle czuję i u mnie na dwór dziś nie miałam siły , myślałam że jak rozchodzę tą rwę jak zawsze to mi przejdzie i ledwo doszłam do przedszkola.
Szkoda gadać .
Limba fajne buciki , ja dziś kupiłam moskitiery w biedronce bo tanie były 5, 99 ( 150 na 130 ) za sztukę i kupiłam parę bobaskowych ciuszków -też po 5,99 tylko już na 80 .

Magdziarko, świetnie wyglądałaś. Niesamowicie szczuplutka.:-) Widzę, że Olek pomagał sobie "pompować" machając nogą :-D

Snoopy bardzo się, cieszę że tak sprawnie idzie z opieką nad malutka. Wszystko jeszcze przede mną:-D

Magdziarka zmywanie zostaw swojemu M Ty masz dziś święto

Limba cieszę się, że kupiłaś świetne butyja tez mam zamiar kupić podobne może w Daichmanie bo u nas te firmówki są strasznie drogie

Mata będzie dobrze :-)teraz tylko myśli optymistyczne:tak:

Kasia przykro mi z powodu prawka wiem jacy potrafią być egzaminatorzy (u mnie biegali z linijką:szok: i za głupie kilka cm potrafili oblać:wściekła/y:)

Dobra biorę się za ziemniaki i mięsko bo M nieługo wróci. Odezwę się później

reklama
Lilianko - fajnie ze już wychodzicie!!!
Asiowo gratulacje dla męża
kasia ja zdałam za trzecim razem - Magdziarka ma rację - trzeba trzymać średnią
Aniaw trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Patyk rozumiem cię doskonale z tymi robolami brrr!!!

WSZYSTKIEGO NAJ DLA MAGD!!!!!!

ja chyba nie mam wyjście i musze wytrzymać do terminu a nawet po rodzic - bo dziś zrobili 1 mieszkanie u mnie na klatce. Mama była u mnie i mówi że tak się tłuką jakby miał się blok zawalić:dry:... Jeszcze im 13 mieszkań zostało. Są 3 ekipy - nawet jakby robili 1 dziennie to jeszcze 2 tygodnie jak nic - chociaż nie wierze ze będa robić jedno dziennie bo wiecie jak ludzie. Ten nie moze - tamten nie moze ....
Znowu mnie czyści i mam lekkie skurcze.... Normalnie zwariowac idzie. A było już dobrze... Ale czop już nie schodzi wiec może to nie było czop tylko jakieś śluzy (sory za dosłownosć). Kurde przytyłam już prawie 19 kg...., Masakra jakaś a tu jeszcz 3-5 tygodni tycia - takze jak znowu przenosze to będzie jak nic 24 kg bo tyję teraz 1 kg tygodniowo... Ale nie jestem jakaś tragicznie spuchnięta tylko troszke wiec nie wiem czemu tak....
Dzięki za troskę o Marys ale fałyszwy alarm - pewnie z wrażenia dostała stanu podgorączkowego. Ona ma tak często...

Do góry