reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewcia sliczny brzusio i ty bardzoladnie wygladasz,Magdziarka ale szczuplutka bylas,a Aleksander spory ja na 4 miesiace,zastanawiam sie jak synek podrastal czy mialas sile go dzwigac takie chudziutkie raczki masz na tym zdjeciu,figurka do pozazdroszczenia;-)

reklama
Aniu zycze powodzenia,Joas bedzie dobrze kochana,a jesli chodzi o wage dzidzi to dziewczynka nie musi wazyc 4kg spokojnie po urodzeniu przyssie sie do mamusiowej piersi i wnet przybedzie,trzymam kciuki

Joas z tego co widzę na suwaczku to dzidzia jeszcze powinna urosnąć co nieco :tak: nie martw sie na zapas! na pewno będzie dobrze!!!

A wiec bylam na usg. Mala wazy 2,5kg, czyli malutko, niewiele urosla w ciagu ostatnich 3 tygodni :-(. AFI 19/20 A wiec nic sie nie zmniejsza... Zobaczymy co na to powie moj gin, ale to dopiero w srode. No i pepowina jest przy szyi, wiec to tez dobrze wiedziec... Teraz zostaly mi typowe badania do porodu: krew i mocz.
nie martw się kochana będzie dobrze mój syn też ma pępowinę tam gdzie nie powinno jej być będzie dobrze kochana a z wagą jak to mowi moja mama niech się rodzą lekkie i szybko przybierają na wadze niż ciężkie i wolniej przybierają ;-)

reklama
Do góry