reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nie martwię się tym są ważniejsze rzeczy teraz i priorytety niż prawko , dzidzia i jej zdrówko ważniejsze teraz .:-):-):-):-)
Ciekawe jak tam Lilianka się czuje , mam nadzieję ,że wszystko jest o.k.
Jak dziś nie urodzę to zamawiam dopiero następny czwartek bo w weekend nocuję u mojej siostry - w Wieliszewie ma być dzień dziecka na świeżym powietrzu i różne atrakcje i chciałabym żeby starsza skorzystała

reklama
HEJ DZIEWCZYNY.ROMNIERZ WSZYSTKIM MAGDOM ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SZYBKIEGO,POMYSLNEGO ROZWIAZANIA.Najpierw chcialabym wam wszystkim podziekowac za wczorajsze slowa otuchy,troche sie uspokoilam i przespalam prawie pol nocy:-),dzisiaj mam bole,ale jeszcze troche slabe,dzwonilam do lekarza,kazal czekac na regularne,a potem przyjechac:-(no to czekam:baffled:mam nadzieje ze to sie w mare szybko skonczy bo juz mi sil brakuje na tych lekarzy:no:

Ja mam dziś zły dzień. Czekam na robotników, mają wymieniać futrynę na drewnianą. Trzeba wykuć starą żelazną ze ściany. Przez to nie mogę ruszyć ze sprzątaniem w pokoju.:wściekła/y:
Robotnicy mieli być przed 10 rano, a jest juz 15:wściekła/y::baffled:

Współczuję tych robotników , najlepiej mieć do nich komórki i ścigać ścigać ścigać :-)

Kasiau - ja zdałam za czwartym razem - więc wiesz trzeba trzymać średnią:-D
Patyk - współczuję - nie ma to jak czekać......na kogoś kto się inaczej umawiał - nienawidzę bo to dzień zmarnowany:angry:
Asiowo - czekamy na relacje z wizyty

Limba nie ma to jak poprawa nastroju . Zakupy zawsze mnie cieszą;-)

A ja już uwinieta. Ciasto gotowe. Zupa krem z porów( twórczości własnej z pomocą przepisu Aniknulki) gotowa. Zrobię jeszcze sałatę z fetą i grzanki do zupki i czekam na małża. Ma być o 18ej to zjemy rodzinna imieninową kolację. Teraz ma wpaść na kawusię teściowa..fajnie jak się coś dzieje

A umnie dzień fajnie się zaczął, ale juz zdążyło się wszystko popsuć. Mąż ma jakieś kłopoty w pracy, poza tym bedą robic czystki w jego dziale. Az boje się pomysleć co by było, gdyby teraz go zwolnili :-( Poza tym zaczyna mnie głowa boleć, a do tego sąsiad za ściana męczy gitarę elektryczną :baffled:

Nikt nie powiedział, że będzie łatwo. Zabieram się za obiad, jak mąż wróci z pracy wyskoczymy na zakupy, to się trochę rozerwę i może mi się humor poprawi :sorry2:

reklama
Nie martwię się tym są ważniejsze rzeczy teraz i priorytety niż prawko , dzidzia i jej zdrówko ważniejsze teraz .:-):-):-):-)
Ciekawe jak tam Lilianka się czuje , mam nadzieję ,że wszystko jest o.k.
Jak dziś nie urodzę to zamawiam dopiero następny czwartek bo w weekend nocuję u mojej siostry - w Wieliszewie ma być dzień dziecka na świeżym powietrzu i różne atrakcje i chciałabym żeby starsza skorzystała

No kasiu to Ty jesteś odważna ja już się nigdzie nie wybieram(ewentualnie na porodówkę) - chociaz mamy w sobotę regaty i będzie koncert Bonney M - one way ticket....lalala ale zobaczymy. Natomiast natchnęłaś mnie i napisałam do Lilianki w odpowiedzi otrzymałam smska: Hej. Ja mam dobre wieści, jutro wychodzimy. Transfuzja pomogła. Jutro wejdę na forum. Pozdrawiam was. Do juterka!

Do góry