reklama
Jotemka
Fanka BB :)
A wiec bylam na usg. Mala wazy 2,5kg, czyli malutko, niewiele urosla w ciagu ostatnich 3 tygodni :-(. AFI 19/20 A wiec nic sie nie zmniejsza... Zobaczymy co na to powie moj gin, ale to dopiero w srode. No i pepowina jest przy szyi, wiec to tez dobrze wiedziec... Teraz zostaly mi typowe badania do porodu: krew i mocz.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Witam dziewczynki .
Na początek wszystkiego najlepszego dla wszystkich Madziów :-):-):-):-):-):-)
Niestety oblałam dziś to prawko , co jedyne na pocieszenie , że kosili dziś u nas bezbłędnie a poza tym oblał mnie niesprawiedliwie po raz pierwszy spotkałam się z ewidentnym chamstwem w tym temacie ale nie stresuje się gościem bo szkoda zdrówka mojej dzidzi. Stwierdził, że wymusiłam pierwszeństwo choć nacisnęłam na hamulec dokładnie w tym samym momencie co on bo przecież widziałam tą babkę na rowerze , trudno było jej nie zauważyć no ale cóż , mam to już za sobą i się cieszę . Nie nastawiałam się zbyt mocno. Przykro mi jedynie bo nie było to sprawiedliwe ale kamera nie nagrywa pedałów a z resztą nie miałabym teraz zdrowia do awantur i kłótni na ten temat.
Za to jak przyczłapałam się na 3 piętro to mnie taka rwa złapała że pół godziny wstawałam z kanapy do kompa i weź tu człowieku bądź aktywnym. Na razie siedzą i piszę ale wstać to się boję.
Na początek wszystkiego najlepszego dla wszystkich Madziów :-):-):-):-):-):-)
Niestety oblałam dziś to prawko , co jedyne na pocieszenie , że kosili dziś u nas bezbłędnie a poza tym oblał mnie niesprawiedliwie po raz pierwszy spotkałam się z ewidentnym chamstwem w tym temacie ale nie stresuje się gościem bo szkoda zdrówka mojej dzidzi. Stwierdził, że wymusiłam pierwszeństwo choć nacisnęłam na hamulec dokładnie w tym samym momencie co on bo przecież widziałam tą babkę na rowerze , trudno było jej nie zauważyć no ale cóż , mam to już za sobą i się cieszę . Nie nastawiałam się zbyt mocno. Przykro mi jedynie bo nie było to sprawiedliwe ale kamera nie nagrywa pedałów a z resztą nie miałabym teraz zdrowia do awantur i kłótni na ten temat.
Za to jak przyczłapałam się na 3 piętro to mnie taka rwa złapała że pół godziny wstawałam z kanapy do kompa i weź tu człowieku bądź aktywnym. Na razie siedzą i piszę ale wstać to się boję.
A
Asiowo
Gość
A z formalności to mi się przypomniało, że wszystkiem mamy-studentki mogą złożyć podanie o jednorazową zapomogę z tytułu urodzenia dziecka. Co trzeba z podaniem złożyć, to najczęściej jest w regulaminie uczelni, u mnie wymagają odpis aktu urodzenia. I zawsze jakiś grosz wpadnie ;-) (u mnie zapomoga to ok. 800zł, więc gra warta świeczki)
A dla mam, które kończą w tym roku studia też to jest?! :-) Bo jak coś to musze się zorientować w regulaminie...:-)
Jotemka
Fanka BB :)
Asiowo - wielkie gratulacje dla meza! No iwdzisz wczoraj byl roztargniony, ale dzisiaj to chyba nadrobil, co??
Snoopy, nie raz mialam taka akcje z dzieciaczkami - co chwile sa super przezycia, ale tego pierwszego nigdy sie nie zapomina...
Snoopy, nie raz mialam taka akcje z dzieciaczkami - co chwile sa super przezycia, ale tego pierwszego nigdy sie nie zapomina...
Wszystkim MAGDOM z okazji imienin składam szczere i serdeczne życzenia: długich lat życia przepełnionych miłością i szczęściem. Pogody ducha, pomyślności i ludzkiej życzliwości.
Dni pełnych słońca i radości, zdrowych i ślicznych dzidziusiów, bezbolesnych i szybkich porodów oraz wszystkiego co najpiękniejsze i najmilsze w życiu.
Dni pełnych słońca i radości, zdrowych i ślicznych dzidziusiów, bezbolesnych i szybkich porodów oraz wszystkiego co najpiękniejsze i najmilsze w życiu.
mata-kow
mama do kwadratu :)
A dla mam, które kończą w tym roku studia też to jest?! :-) Bo jak coś to musze się zorientować w regulaminie...:-)
Ja też w tym roku kończę studia, ale bronić sie będę dopiero na jesieni, a z tego co się orientuję studentem jest się do 30 września lub do dnia obrony (wtedy trzeba zdać legitymację), tak czy inaczej warto próbować
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ewcia moim zdaniem to masz malutki ten brzuszek.
Magda ja też mniej więcej tak wyglądałam ale w 6 miesiącu po porodzie ,
jak wychodziłam ze szpitala to aż takiego spadku wagi nie miałam zęby zakładać ciuchy sprzed ciąży z resztą wyszłam w tym samym co przyjechałam na poród czyli w ogrodniczkach .
Magda ja też mniej więcej tak wyglądałam ale w 6 miesiącu po porodzie ,
jak wychodziłam ze szpitala to aż takiego spadku wagi nie miałam zęby zakładać ciuchy sprzed ciąży z resztą wyszłam w tym samym co przyjechałam na poród czyli w ogrodniczkach .
Podziel się: