reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Wszystkiego najlepszego wszystkim MAGDOM, no a w szczególności dla naszej Pani Prezes. Spełnienia marzeń no i wszystkiego naj.... naj..... naj.....
Bardzo Wam dziewczynki dziękuje za zyczenia. Myslę, że skoro mają moc tylu kobiet to na bank się spełnią!!!!!
A ja poszłam odprowadzić Olka i zaleciałam do sąsiadki ze świeżymi bułkami i wspólnie zjadłyśmy sniadanko - było bardzo miło. Teraz ogarnę troszkę chatkę i wstawię jakąś zupę. Mąż dzisiaj wraca z Warszwy - nareszcie!!!!
A ja poszłam odprowadzić Olka i zaleciałam do sąsiadki ze świeżymi bułkami i wspólnie zjadłyśmy sniadanko - było bardzo miło. Teraz ogarnę troszkę chatkę i wstawię jakąś zupę. Mąż dzisiaj wraca z Warszwy - nareszcie!!!!
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja też chcę, ja też;-);-);-);-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Zebyśmy jeszcze mogły mieć wpływ na to to byłoby super. Ale niestety:-(......
Magdziarko kochana - serdeczne uściski imieninowe. No i wiadomo, żebyś się rozdwoiła szybko i łatwo. :-)
Joaś, ja mam jednego synka, a już siły nie mam, jak mi tak jak dziś wstał radosny o 5.50... Podziwiam Cię dzielna mamusiu!!!
Joaś, ja mam jednego synka, a już siły nie mam, jak mi tak jak dziś wstał radosny o 5.50... Podziwiam Cię dzielna mamusiu!!!
To już dzisiaj nie jutro kochanie - i oczywiście jesteś przyjęta
Racja, racja, dziś tez może być :-) - no to umowa stoi.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja tymczasem uciekam na zakupki. Zapowiada się baaaardzo ciepły dzionek więc chcę zdąrzyć jeszcze zanim słoneczko zacznie dokuczać. Do później papa
reklama
U nas w Olsztynie też słonko przyświeca. Bardzo ładny dzień na rodzenie dzieci!
A ja też chciałam złożyć życzenia innym Magdalenom: Behemott, Magdalenkakol, maajka - wszystkiego najlepszego( mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim)z okazji imienin. Życzę tego co w tej chwili najważniejsze: DZieciaczków!!!!!
A ja też chciałam złożyć życzenia innym Magdalenom: Behemott, Magdalenkakol, maajka - wszystkiego najlepszego( mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim)z okazji imienin. Życzę tego co w tej chwili najważniejsze: DZieciaczków!!!!!
Podziel się: