reklama
Kurcze, właśnie opinie są podzielone, ale moja mama jak i znajome, które rodziły, powiedziały, że jakby nie gorsety, to brzuch dalej by wisiał...byłam w bieliźnianym ostatnio i polecali mi zwykłe gorsety w formie bodów, ale sięgające pod biustem, więc normalnie ubiera się biustonosz do karmienia. Chyba w taki się zaopatrzę.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mi M powtarza, żaebym jednak poczekała do tego 4czerwca to przynajmniej Kacper dostanie prezent, dwie imprezy za jednym zamachem można będzie robić no i że będę wtedy orginalna
Co do pasów to ja chciałam się zaopatrzyć w niego, ale później stwierdziłam, że poczekam i zobaczę jak będzie brzuch wyglądał po porodzie, bo po pierwszym nie zostały mi żadne ślady ciąży i po cichu liczę, że tym razem też tak będzie;-)
Co do pasów to ja chciałam się zaopatrzyć w niego, ale później stwierdziłam, że poczekam i zobaczę jak będzie brzuch wyglądał po porodzie, bo po pierwszym nie zostały mi żadne ślady ciąży i po cichu liczę, że tym razem też tak będzie;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam w upalne przedpołudnie (normalnie tak ma być jeszcze przez tydzień, chyba padnę )
Głuszku nie strasz ja tu się zaczęłam nastawiać, że ze 2 tygodnie jeszcze się poturlam (i remont sie skończy ;-)), a tak poza tym, to za "mój" termin uważam 18-20 czerwca, bo tak wynika z moich obliczeń
Ja stwierdziłam, że urodzę, jak najem się truskawek, no i oczywiście nie jem teraz, bo jak zjem to zacznę rodzić ;-) a najlepiej zareagował na to mój mąż, stwierdził, że w drodze na porodówkę będziemy jeszcze musieli zajechać po truskawki, żebym zdążła się najeść przed porodem
Ty Mata to ciebie może zebrać lada moment jak ty de facto masz na 13 termin z ostaniej @. Ja mam z pierwszwych usg na 10-14 czerwca ale nie sugeruje się tym terinem - tylko z tym z moich obliczeń. Ale jesli nie urodzę do 30 czerwca to będe mieć nerwa. Mimo ze to tylko 9 dni po terminie z @ a 7 po moim wyliczonym.
Głuszku nie strasz ja tu się zaczęłam nastawiać, że ze 2 tygodnie jeszcze się poturlam (i remont sie skończy ;-)), a tak poza tym, to za "mój" termin uważam 18-20 czerwca, bo tak wynika z moich obliczeń
Podpisuję się pod tymi życzeniami całym sercem (i mam nadzieję, że któraś z Magd się dzisiaj doczeka swojego maleństwa )A ja też chciałam złożyć życzenia innym Magdalenom: Behemott, Magdalenkakol, maajka - wszystkiego najlepszego( mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim)z okazji imienin. Życzę tego co w tej chwili najważniejsze: DZieciaczków!!!!!
Ja stwierdziłam, że urodzę, jak najem się truskawek, no i oczywiście nie jem teraz, bo jak zjem to zacznę rodzić ;-) a najlepiej zareagował na to mój mąż, stwierdził, że w drodze na porodówkę będziemy jeszcze musieli zajechać po truskawki, żebym zdążła się najeść przed porodem
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ewcia spory brzusio i śliczniutki :-)
dorciacz
Aktywna w BB
Drogie Magdy, wszystkiego najlepszego w dniu Waszych imienin. Dużo zdrowia, szybkich i pomyślnych porodów :-):-):-)
reklama
Dzwoniła do mnie Aniaw jest w szpitalu - dostaje leki i czekają do tego wtorku...... lekarz powiedział, że w zasadzie ciąża donoszona( własnie we wtorek Ania ma 37 tc) więc jak się coś bardziej będzie działo to nie będą już powstrzymywać. Tak jak Ania pisała czopa juz nie ma, więc tym samym szyjka się rowiera...
Ania wszystkie Was pozdrawia..!!!!!!!
Ania wszystkie Was pozdrawia..!!!!!!!
Podziel się: