reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewcia brzunio śliczy!!!!!!!! No i mamy podobny termin porodu :-):-D:tak:. Chyba dużo nas będzie sie rozdwajać w połowie czerwca. Ale będzie się działo:rofl2:

reklama
Dziękuję Azile29, chyba rzeczywiście będzie nas sporo...zresztą wydaje mi się, że będziemy przyczyną wyżu demograficznego :-)

Kurcze, właśnie opinie są podzielone, ale moja mama jak i znajome, które rodziły, powiedziały, że jakby nie gorsety, to brzuch dalej by wisiał:baffled:...byłam w bieliźnianym ostatnio i polecali mi zwykłe gorsety w formie bodów, ale sięgające pod biustem, więc normalnie ubiera się biustonosz do karmienia. Chyba w taki się zaopatrzę.

Mi M powtarza, żaebym jednak poczekała do tego 4czerwca to przynajmniej Kacper dostanie prezent, dwie imprezy za jednym zamachem można będzie robić no i że będę wtedy orginalna:tak::-D
Co do pasów to ja chciałam się zaopatrzyć w niego, ale później stwierdziłam, że poczekam i zobaczę jak będzie brzuch wyglądał po porodzie, bo po pierwszym nie zostały mi żadne ślady ciąży i po cichu liczę, że tym razem też tak będzie;-):-D

ja tez zycze wszystkim Magdom lekkich, szybkich porodow bez komplikacji w terminie jaki sobie zazycza, zdrowych dzieciaczkow i duzo szczescia oraz milosci !!!

preg.png

Witam w upalne przedpołudnie (normalnie tak ma być jeszcze przez tydzień, chyba padnę :baffled:)

Ty Mata to ciebie może zebrać lada moment jak ty de facto masz na 13 termin z ostaniej @. Ja mam z pierwszwych usg na 10-14 czerwca ale nie sugeruje się tym terinem - tylko z tym z moich obliczeń. Ale jesli nie urodzę do 30 czerwca to będe mieć nerwa. Mimo ze to tylko 9 dni po terminie z @ a 7 po moim wyliczonym.

Głuszku nie strasz :szok: ja tu się zaczęłam nastawiać, że ze 2 tygodnie jeszcze się poturlam (i remont sie skończy ;-)), a tak poza tym, to za "mój" termin uważam 18-20 czerwca, bo tak wynika z moich obliczeń:sorry2:

A ja też chciałam złożyć życzenia innym Magdalenom: Behemott, Magdalenkakol, maajka - wszystkiego najlepszego( mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim):-Dz okazji imienin. Życzę tego co w tej chwili najważniejsze: DZieciaczków!!!!!
Podpisuję się pod tymi życzeniami całym sercem (i mam nadzieję, że któraś z Magd się dzisiaj doczeka swojego maleństwa :tak:)

Ja stwierdziłam, że urodzę, jak najem się truskawek, no i oczywiście nie jem teraz, bo jak zjem to zacznę rodzić ;-):-D a najlepiej zareagował na to mój mąż, stwierdził, że w drodze na porodówkę będziemy jeszcze musieli zajechać po truskawki, żebym zdążła się najeść przed porodem :-D:-D:-D

WSZYSTKIM MAGDOM, MADZIOM, LENKOM, ZDROWIA,SAMYCH LEKKICH PORODÓW,RADOŚCI I MIŁOŚCI W KAŻDEJ CHWILI ORAZ MAGII KTÓRA ŁĄCZY SERCA:-D

glitery-pl_kolorowe353.jpg

reklama
Dzwoniła do mnie Aniaw jest w szpitalu - dostaje leki i czekają do tego wtorku...... lekarz powiedział, że w zasadzie ciąża donoszona( własnie we wtorek Ania ma 37 tc) więc jak się coś bardziej będzie działo to nie będą już powstrzymywać. Tak jak Ania pisała czopa juz nie ma, więc tym samym szyjka się rowiera...
Ania wszystkie Was pozdrawia..!!!!!!!

Do góry