reklama
Ło Matko Was na chwilkę nie można zostawić bo tyle się dzieje
Kasieńko;
trzymam mocno kciukaski za egzaminek :-)
Asiowo;
Za Twojego M. również 3mam kciuki :-)
Głuszku;
dużo zdrówka dla Marysienki,
Momoo;
te kotki mnie rozbawiły
Limbo;
mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej...łatwo powiedzieć- nie przejmuj się - ale mimo wszystko mam nadzieję,że już to po Tobie spłynęło..
Jolu;
no już się tak nie denerwuj - no
Dzisiaj u mnie znowu : bezsenne leżnie, pranie, prasowanie, gotowanie, piesek dla odmiany piścił pawia i dostał sraczki (ale już jest ok) - jednym słowem - proza życia
kurdę, GŁODNA JESTEM
Kasieńko;
trzymam mocno kciukaski za egzaminek :-)
Asiowo;
Za Twojego M. również 3mam kciuki :-)
Głuszku;
dużo zdrówka dla Marysienki,
Momoo;
te kotki mnie rozbawiły
Limbo;
mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej...łatwo powiedzieć- nie przejmuj się - ale mimo wszystko mam nadzieję,że już to po Tobie spłynęło..
Jolu;
no już się tak nie denerwuj - no
Dzisiaj u mnie znowu : bezsenne leżnie, pranie, prasowanie, gotowanie, piesek dla odmiany piścił pawia i dostał sraczki (ale już jest ok) - jednym słowem - proza życia
kurdę, GŁODNA JESTEM
marlena nad
:)
Sama nie moge uwiezyc,ze juz niedlugo bedziemy dzielily sie doswiadczeniami o naszych pociechach,wymienialy zdjecia slicznych dzieciaczkow juz blizej niz dalej,cieszmy sie narazie tym stanem i podobno w POLSCE MA BYC OKOLO 30STOPNI W WEEKEND TAKZE DBAJCIE O SIEBIE DZIEWCZYNKI SZCZEGOLNIE TE KTORE SA BARDZO BLISKO TERMINU;-)
Jotemka
Fanka BB :)
Witajcie z rana!
Dzieci urzadzily dzis poranek wyjatkowo wczesnie, wiec jak nigdy wyszly do przedszkola o 7.30. Zazwyczaj jest to 20-30 minut pozniej. Oczy mam na zapalki, bo nie spie juz od 4 z minutami, kiedy Bart zawital w naszym lozku... Nie moge wtedy spac, bo mnie skubie za znamie na szyi, a wstac tez nie, bo zaraz ryczy... No widac taki czas ma. Katar po sam pas, ale jakos dajemy rade.
Głuszku - zdrowka Maryni zycze, moze to faktycznie od piatek? w sumie to nawt nie goraczka, ale dziecko "rozbite"
Joanna - jak nie urok to sraczka, chocby psa
Mata - no to w sumie nie wiadomo jaki Ty masz termin, moim zdaniem sama kobieta wie kiedy tak naprawde to jest...
Asiowo - dobrze, ze nie gniewasz sie na meza, ale dla spokojnosci pij moze melise, co? trzymam kciuki za jego egzamin...
Kasiau - nie wiadomo, czy przypadkiem nie zdasz tego egzaminu, bo wiesz, ze to czesto loteria - kciukasy zacisniete
Limba - nie ma to jak lody... cos czuje, ze u mnie z pojda dzis w ruch....
Poki co ogarnia nie lekki stresik jak to przed usg...
Dzieci urzadzily dzis poranek wyjatkowo wczesnie, wiec jak nigdy wyszly do przedszkola o 7.30. Zazwyczaj jest to 20-30 minut pozniej. Oczy mam na zapalki, bo nie spie juz od 4 z minutami, kiedy Bart zawital w naszym lozku... Nie moge wtedy spac, bo mnie skubie za znamie na szyi, a wstac tez nie, bo zaraz ryczy... No widac taki czas ma. Katar po sam pas, ale jakos dajemy rade.
Głuszku - zdrowka Maryni zycze, moze to faktycznie od piatek? w sumie to nawt nie goraczka, ale dziecko "rozbite"
Joanna - jak nie urok to sraczka, chocby psa
Mata - no to w sumie nie wiadomo jaki Ty masz termin, moim zdaniem sama kobieta wie kiedy tak naprawde to jest...
Asiowo - dobrze, ze nie gniewasz sie na meza, ale dla spokojnosci pij moze melise, co? trzymam kciuki za jego egzamin...
Kasiau - nie wiadomo, czy przypadkiem nie zdasz tego egzaminu, bo wiesz, ze to czesto loteria - kciukasy zacisniete
Limba - nie ma to jak lody... cos czuje, ze u mnie z pojda dzis w ruch....
Poki co ogarnia nie lekki stresik jak to przed usg...
J
Jola244
Gość
hej dziewczyny ale cisza u nas z rana .
MAgdziara wszystkiego naj naj lepszego z okazji imienin :-):-):-):-)
MAgdziara wszystkiego naj naj lepszego z okazji imienin :-):-):-):-)
J
Jola244
Gość
oj ja też już mi przeszkadza ten brzuszek i jest mi z nim i ciężko ale wytrzymam to już nie długo i koniec Asiu damy radę....ja także już bym chciała wrócić do swojej figury
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
DZień dobry!!!!!!!!!!!
Wswzystkiego najlepszego dla Madzi:-). Tysiące całusków i lekkiego porodu
Melduje sie w 2 w1 . Tyle od południa wczorajszego naskrobałyście , ze ledwo dotarłam do końca. uf
Głuszku zdrowia dla córeczki, aby to był fałszywy alarm. No i szybkiego powrotu do domu;-)
Joaś ja już czekam na twoje wieści z USG
Ja dziś mam też pracowity dzień. Już jedno pranie sie suszy. Druga pralaka właśnie kończy pranie. DZieci z mężem już poza domem. Pije kaew i czytam bb. Przełożyłam na dzisiaj fryzjera, bo wczoraj nie zdążyłam. więc dzisiaj troszke relaksu. :-). A wczoraj miałam serie niezłych skurczy i już czekałam na silniesze. A tu przeszło, szkoda , bo było by już po wszystkim. Jeszcze nie czas.
Limba trzymam kciuki za twojego synka, niech sie obróci .
Wswzystkiego najlepszego dla Madzi:-). Tysiące całusków i lekkiego porodu
Melduje sie w 2 w1 . Tyle od południa wczorajszego naskrobałyście , ze ledwo dotarłam do końca. uf
Niunia nie martw sie tym terminem. Napewno nic dzidzi nie zagraża. Ja miałm podobną sytułacje w 2 ciąży i według miesiączki to przenosiłam 3 tygonie. Tylko ja miałam nieregularne miesiączki i zaszłam w ciążę w 30 dniu miesiączki. Więc może i ty miałaś wtedy dłuższy cykl i z tąd ta różnica. życze spokojuNO I WROCILAM,MOZECIE WIERZYC ALBO NIE,DLA NICH NIC SIE NIE DZIEJE,STWIERDZILI ZE JESZCZE MOZEMY CZEKAC,JAK NIC SIE NIE WYDARZY DO PIATKU MAM PRZYJSC DO SZPITALA,POMYSLA CO DALEJMAM DOSC,IDE LEPIEJ SIE POLOZYC BO AZ MI SIE PLAKAC CHCE:---(
Głuszku zdrowia dla córeczki, aby to był fałszywy alarm. No i szybkiego powrotu do domu;-)
Joaś ja już czekam na twoje wieści z USG
Ja dziś mam też pracowity dzień. Już jedno pranie sie suszy. Druga pralaka właśnie kończy pranie. DZieci z mężem już poza domem. Pije kaew i czytam bb. Przełożyłam na dzisiaj fryzjera, bo wczoraj nie zdążyłam. więc dzisiaj troszke relaksu. :-). A wczoraj miałam serie niezłych skurczy i już czekałam na silniesze. A tu przeszło, szkoda , bo było by już po wszystkim. Jeszcze nie czas.
Limba trzymam kciuki za twojego synka, niech sie obróci .
Podziel się: