reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ło Matko:szok: Was na chwilkę nie można zostawić bo tyle się dzieje :szok:
Kasieńko;
trzymam mocno kciukaski za egzaminek :-)
Asiowo;
Za Twojego M. również 3mam kciuki :-)
Głuszku;
dużo zdrówka dla Marysienki,
Momoo;
te kotki mnie rozbawiły :-D:-D:-D
Limbo;
mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej...łatwo powiedzieć- nie przejmuj się - ale mimo wszystko mam nadzieję,że już to po Tobie spłynęło..
Jolu;
no już się tak nie denerwuj - no
Dzisiaj u mnie znowu : bezsenne leżnie, pranie, prasowanie, gotowanie, piesek dla odmiany piścił pawia i dostał sraczki (ale już jest ok) - jednym słowem - proza życia :-D:-D:-D
kurdę, GŁODNA JESTEM

Sama nie moge uwiezyc,ze juz niedlugo bedziemy dzielily sie doswiadczeniami o naszych pociechach,wymienialy zdjecia slicznych dzieciaczkow juz blizej niz dalej,cieszmy sie narazie tym stanem i podobno w POLSCE MA BYC OKOLO 30STOPNI W WEEKEND TAKZE DBAJCIE O SIEBIE DZIEWCZYNKI SZCZEGOLNIE TE KTORE SA BARDZO BLISKO TERMINU;-)

Witajcie z rana!

Dzieci urzadzily dzis poranek wyjatkowo wczesnie, wiec jak nigdy wyszly do przedszkola o 7.30. Zazwyczaj jest to 20-30 minut pozniej. Oczy mam na zapalki, bo nie spie juz od 4 z minutami, kiedy Bart zawital w naszym lozku... Nie moge wtedy spac, bo mnie skubie za znamie na szyi, a wstac tez nie, bo zaraz ryczy... No widac taki czas ma. Katar po sam pas, ale jakos dajemy rade.
Głuszku - zdrowka Maryni zycze, moze to faktycznie od piatek? w sumie to nawt nie goraczka, ale dziecko "rozbite"
Joanna - jak nie urok to sraczka, chocby psa
Mata - no to w sumie nie wiadomo jaki Ty masz termin, moim zdaniem sama kobieta wie kiedy tak naprawde to jest...
Asiowo - dobrze, ze nie gniewasz sie na meza, ale dla spokojnosci pij moze melise, co? trzymam kciuki za jego egzamin...
Kasiau - nie wiadomo, czy przypadkiem nie zdasz tego egzaminu, bo wiesz, ze to czesto loteria - kciukasy zacisniete
Limba - nie ma to jak lody... cos czuje, ze u mnie z pojda dzis w ruch....

Poki co ogarnia nie lekki stresik jak to przed usg...

hej dziewczyny ale cisza u nas z rana :tak:.
MAgdziara wszystkiego naj naj lepszego z okazji imienin :-):-):-):-)

Wszystkim Magdom, Magdalenom - wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka, szybkich, nieskomplikowanych porodow i samych radosnych chwil w macierzynstwie!!!

reklama
DZień dobry!!!!!!!!!!!
Wswzystkiego najlepszego dla Madzi:-):-D. Tysiące całusków i lekkiego porodu:tak:
Melduje sie w 2 w1 . Tyle od południa wczorajszego naskrobałyście , ze ledwo dotarłam do końca. uf

NO I WROCILAM,MOZECIE WIERZYC ALBO NIE,DLA NICH NIC SIE NIE DZIEJE,STWIERDZILI ZE JESZCZE MOZEMY CZEKAC,JAK NIC SIE NIE WYDARZY DO PIATKU MAM PRZYJSC DO SZPITALA,POMYSLA CO DALEJ:angry::angry::angry:MAM DOSC,IDE LEPIEJ SIE POLOZYC BO AZ MI SIE PLAKAC CHCE:-:)-:)-(
Niunia nie martw sie tym terminem. Napewno nic dzidzi nie zagraża. Ja miałm podobną sytułacje w 2 ciąży i według miesiączki to przenosiłam 3 tygonie. Tylko ja miałam nieregularne miesiączki i zaszłam w ciążę w 30 dniu miesiączki. Więc może i ty miałaś wtedy dłuższy cykl i z tąd ta różnica. życze spokoju

Głuszku zdrowia dla córeczki, aby to był fałszywy alarm. No i szybkiego powrotu do domu;-)

Joaś ja już czekam na twoje wieści z USG

Ja dziś mam też pracowity dzień. Już jedno pranie sie suszy. Druga pralaka właśnie kończy pranie. DZieci z mężem już poza domem. Pije kaew i czytam bb. Przełożyłam na dzisiaj fryzjera, bo wczoraj nie zdążyłam. więc dzisiaj troszke relaksu. :-). A wczoraj miałam serie niezłych skurczy i już czekałam na silniesze:tak:. A tu przeszło, szkoda , bo było by już po wszystkim. Jeszcze nie czas.

Limba trzymam kciuki za twojego synka, niech sie obróci .

Do góry