reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak lekarze stwierdzili że jest ok to może i mają rację . Nie wiemy jak ją zbadali czy leżała na fotelu czy miała usg czy ktg ale skoro tak twierdzą pozostaje się tylko zgodzić. Ja mam najwcześniej termin z usg na 9 potem 13 , 14 ,15 16 więc też parę jest tych dni

reklama
Może to głupie ale mi się nawet ten brzuszek podoba :-D (jeszcze miesiąc niech sobie Janek siedzi) później to może sobie wychodzić będzie donoszony a ja spokojniejsza:-D

Ja jestem niecierpliwa bo jedno było 10 dni po terminie to dla równowagi drugie może być wcześniej :-)

Doskonale cię rozumiem , nic to pożyjemy ,zobaczymy nasze maleństwa i tak same sobie wybiorą termin :-)
Nic tak nie działa depresyjnie jak te kilka dni czekania po terminie.
Dobra idę spać dziewczynki - słodkich snów wam życzę :-)

Ty Mata to ciebie może zebrać lada moment jak ty de facto masz na 13 termin z ostaniej @. Ja mam z pierwszwych usg na 10-14 czerwca ale nie sugeruje się tym terinem - tylko z tym z moich obliczeń. Ale jesli nie urodzę do 30 czerwca to będe mieć nerwa. Mimo ze to tylko 9 dni po terminie z @ a 7 po moim wyliczonym.

Anulka;
trzymaj się dzielnie, musi być dobrze.

Kasiu;
wlaśnie tak patrzę i patrzę i widze u Ciebie jakieś zmiany - a tu suwaczki przybyły :-)

Ja byłam dzisiaj na ktg ponieważ tak dla odmiany - Mateusz brykał sobie cały dzien - co u niego jest nowością... oczywiście podczas badanka Poszedł sobie spać i wynik wyszedł taki sobie. Jutro rano znowu na badanko - dodatkowo jeszcze sprawdzi mi poziom wód

reklama
ale jak wy będziecie po terminie to jeszcze będzie wam raźnie bo my nadal będziemy w dwupaku a jak ja będe przetreminowana to pewnie już wszytskie będa rozpakowane.....:crazy:

Do góry