reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak lekarze stwierdzili że jest ok to może i mają rację . Nie wiemy jak ją zbadali czy leżała na fotelu czy miała usg czy ktg ale skoro tak twierdzą pozostaje się tylko zgodzić. Ja mam najwcześniej termin z usg na 9 potem 13 , 14 ,15 16 więc też parę jest tych dni

reklama
Może to głupie ale mi się nawet ten brzuszek podoba :-D (jeszcze miesiąc niech sobie Janek siedzi) później to może sobie wychodzić będzie donoszony a ja spokojniejsza:-D

Ja jestem niecierpliwa bo jedno było 10 dni po terminie to dla równowagi drugie może być wcześniej :-)

Doskonale cię rozumiem , nic to pożyjemy ,zobaczymy nasze maleństwa i tak same sobie wybiorą termin :-)
Nic tak nie działa depresyjnie jak te kilka dni czekania po terminie.
Dobra idę spać dziewczynki - słodkich snów wam życzę :-)

Ty Mata to ciebie może zebrać lada moment jak ty de facto masz na 13 termin z ostaniej @. Ja mam z pierwszwych usg na 10-14 czerwca ale nie sugeruje się tym terinem - tylko z tym z moich obliczeń. Ale jesli nie urodzę do 30 czerwca to będe mieć nerwa. Mimo ze to tylko 9 dni po terminie z @ a 7 po moim wyliczonym.

Anulka;
trzymaj się dzielnie, musi być dobrze.

Kasiu;
wlaśnie tak patrzę i patrzę i widze u Ciebie jakieś zmiany - a tu suwaczki przybyły :-)

Ja byłam dzisiaj na ktg ponieważ tak dla odmiany - Mateusz brykał sobie cały dzien - co u niego jest nowością... oczywiście podczas badanka Poszedł sobie spać i wynik wyszedł taki sobie. Jutro rano znowu na badanko - dodatkowo jeszcze sprawdzi mi poziom wód

reklama
ale jak wy będziecie po terminie to jeszcze będzie wam raźnie bo my nadal będziemy w dwupaku a jak ja będe przetreminowana to pewnie już wszytskie będa rozpakowane.....:crazy:

Do góry