reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wilmek a ta komoda to też meble FORTE czy jakieś inne? Bardzo mi się podoba. :tak:
Aniknulka to nie Forte, taki maly angielski sklepik z meblami, jeszcze mamy do tego szafe ale czeka narazie w kawalkach na nowe mieszkanie :-(
dziwna sprawa z tym porodem Niuni, ale moze termin z usg jest jeszcze pozniejszy niz z OM...wtedy te 10dni po to nie jest duzo...

ale dziewczyny podobno 2 tygodnie w tą a w tą mogą się lekarze pomylić , no chyba że się mylę ale słyszałam że taka możliwość jest możliwa a ty dopiero 9 dni (a może aż 9):baffled::baffled::baffled:

Ja znam wersję taką jak większość dziewczyn, czyli o indukcji porodu myślą od 10 dnia po terminie (o ile wszystko jest w porządku), albo przynajmniej kładą wtedy do szpitala.
Niunia, trzymaj się!:-)

Asiowo nie denerwuj się:tak: myślę, że Twój m nie zrobił tego specjalnie poprostu denerwował się egzaminem wybacz mu kochana:tak: rozumiem, że jakby coś sie działo to nie ma wyjścia ale ja z nerwów czasem nie myślę lub robię wiele rzeczy odruchowo:tak:

Niunia współczuję ale mam nadzieję, że wszystko się do piątku wyjaśni. Odpocznij i nie myśl o tym zbyt intensywnie bo główka Cię rozboli:tak:relaks teraz jest najważniejszy dla Ciebie i maluszka. Najważniejsze, że wszystko z Wami ok :-)

Głuszku mam nadzieję, ze to fałszywy alram z córcią i nie dorwie jej choroba:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny! Już się uspokoiłam, nie umiem się gniewać na Pawła... Powiedziałam mu co miałam powiedzieć i ma wyrzuty sumienia, nie zdawał sobie sprawy z tego czym to mogło grozić jakbym tak nie daj Boże zaczęła rodzić... Ale przez to wzystko ciśnienie mi nie chce spaść:-:)-:)-( Dzis miałam nawet 160/100:baffled: źle to wróży... Nie potrzebnie się tak zdenerwowałam, ale ostatnio każda pierdoła mnie wyprowadza z równowagi:-( a mi to kurde szkodzi ... i małej tez:-(

Niunia, 3maj sie!!!

Do góry