reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja nigdzie dziś nie pojade!!!!!! :wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mój kochany mężuś zamknął drzwi na górny zamek, którego nie da się otworzyć od środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma jazdy teraz i nie odbiera telefonu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Jak ja bym teraz zaczeła rodzić????????? Nawet nie mam tego klucza, żeby komuś przez okno rzucić, Ten synek mnie czasem załamuje, w ogóle ostatnio nie myśli gdy coś robi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( wkurzyłam się jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Asiowo... no chlop z niego niezly... chocwiem, ze kazdemu sie zdarza... dzis maz mojej kolezanki zamknal ja z dwojka dzieci!!!!

Asiowo ja tez miałam ostatnio taką ''przygodę'' tylko ze moj Ł poszedł do pracy a ja miałm wizyte u lekarz i zdzwoniłam do Ł on do swojej mamy a ona do sąsiada, który zszedł na dół i zrzuciłam mu klucz... :-) uratowała mnie ale to trwało ok. godziny :dry: do lekarza sie spoźniłam oczywiscie :-D

Asiowo mój mąż chyba ze 2 razy już tak mnie uziemił:baffled: więcej mu się nie udało, bo mam już takie zboczenie i słucham ile razy klucz przekręca, jak wydaje mi się, że 2 to sprawdzam i jak mnie naprawdę zamknął, to za telefon i się wraca :sorry2:

Ja mam nadzieje,ze cos sie zacznie,bo tak wlasciwie to na dzisiaj termin by wypadal,ale tak na 100% pewna nie jestem bo mieszkam w irlandii,a tu raczej trudno o jakiekolwiek informacje:no::wściekła/y:i tydzien temu bylam na usg i lekarz stwierdzil ze pewny nie jest ale juz powinnam rodzic bo dziecko bardzo duze:szok:masakra,pierwszy i ostatni raz jestem tu w ciazy:angry:.Ale sie wpienilam:baffled:,ale tak naprawde to nawet nie ma komu sie wygadac,ach ta emigracja...:-:)-:)-(

Niunia, trzymaj sie. Nie pomylisz sie jesli chodzi o porod...Nie wiesz jak wyliczyc termin porodu? Na usg sie nie opieraj, szczegolnie na ostatnim...

Asiowo ja tez miałam ostatnio taką ''przygodę'' tylko ze moj Ł poszedł do pracy a ja miałm wizyte u lekarz i zdzwoniłam do Ł on do swojej mamy a ona do sąsiada, który zszedł na dół i zrzuciłam mu klucz... :-) uratowała mnie ale to trwało ok. godziny :dry: do lekarza sie spoźniłam oczywiscie :-D

U mnie nie ma jak tego rozwiązać nawet, gdybym miała klucz chociaz...:wściekła/y: nawet jakbym miała klucz to ja tu nikogo nie znam, dopiero co sie przeprowadziliśmy...:baffled: Cisnienie mi podniósł bardzo....:baffled: aż mi się odchciewa z nim dziś gadać:-(

Niunia dawaj tu termin ostatniej miesiączki,to ci ciotki z forum zaraz obliczą kiedy masz rodzić.:tak::tak::tak:

Zmien lekarza,poszukaj lepszej przychodni,a poczujesz sie lepiej.Ja bym tam mojej emigracjii nie zamieniła na najwieksze polskie luksusy:-)

reklama
Termin to ja sobie obliczylam ale juz dawno minął:-(19 maja,(ale moze wy macie lepsze kalkulatory,ostatni okres 12 sierpnia)obym sie pomylila:-:)-:)-(,moze i ta emigracja to nie jest zla ale ci lekarze:no:jejku za jakie grzechy:angry::angry::angry:

Do góry