reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja wczoraj prawie całe mieszkanie gruntownie wysprzątałam. Aż się nie mogę przyzwyczaić, że koty z kątów na mnie nie patrzą :-p:-D
I dziś dalej po kawałku porządkuję różne graty. Tyle czasu to już czekało na uporządkowanie.

Widze, ze wicie gniazda Cie, Mamoot, dopadlo... Gratuluje!

A moj Bart juz 4 godziny spi...:szok::szok:

Ja własnie wysprzątała mieszkanko:-) Kręgosłup mi wysiadł jak zawsze, ciśnienie troszkę skoczyło:-p ale za to mam czyto i pachnąco:-) Podłoga tylko wyschnie, zjem obiadek, połoze się na chwilkę i mykam do rodziców, tam przy okazji odwiedze fryzjera:-) przynajmniej nie będę musiała się znów czesać:-p:-p:-p

Ja własnie wysprzątała mieszkanko:-) Kręgosłup mi wysiadł jak zawsze, ciśnienie troszkę skoczyło:-p ale za to mam czyto i pachnąco:-) Podłoga tylko wyschnie, zjem obiadek, połoze się na chwilkę i mykam do rodziców, tam przy okazji odwiedze fryzjera:-) przynajmniej nie będę musiała się znów czesać:-p:-p:-p
Asiowo, po aktywnosc zawsze troche skacze cisnienie, a wiec polez odpocznij, naciesz sie piekna czytoscia czterech katow!

Ja się powstrzymuję od wszelakich komentarzy bo jak bym się już rozkręciła to nie łatwo by mnie było zatrzymać. Ostatnio teść mnie mocno zirytował ale przemilczałam sprawę bo daleko by było do szpitala w razie czego a coś czuję że jakbym mu powiedziała co o nim myślę to bym rodzić z nerwów zaczęła . Ciąża ciążą a ja nie lubię jak ktoś mi się wrtąca do wychowywania starszej a sam popełnia błędy jak dziecko.

Ja już przygotowałam obiad. Dziś makaron z białym serem, śmietana i truskawkami tak dla odmiany.
Poza tym znowu męczą mnie bóle, dobrze, że już wywiesiłam pranie:tak: zazdroszczę Wam tego sprzątania ja się na razie do niczego nie dotykam (tylko gotuje i zmywam) bo remont łazienki jeszcze trwa i za parę dni znó byłoby pełno kurzu więc po co sie męczyć poczekam aż M skończy:-)

Kasia masz rację lepiej ignorować po co się denerwować :tak: choć wcale jakos mnie to zbytnio nie ruszyło. Co do wychowania to rzeczywiście rodzice powinni zachować umiar ponieważ to są nasze dzieci i to my za nie odpowiadamy:tak:

reklama
Asiowo, po aktywnosc zawsze troche skacze cisnienie, a wiec polez odpocznij, naciesz sie piekna czytoscia czterech katow!
wiem wiem, dlatego sobie teraz odpoczywam z laptopem na kolanach i piszę do ciotek na BB:-) zrobiłyście mi smaka tymi lodami, zaraz sobie przekąszę, bo wczoraj mężulek przewidział, że lodów mi się zachce i mam zapas w zamrażalce:-p:-p:-p Te lody to mi nawet pomagają na moje gardełko:-) tylko na katarek nie bardzo pomagają:-p:-p ale nie umiem sie oprzeć:baffled:

Do góry