reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Fajowe zajęcie - wybieranie mebelków, ciuszków i tego wszystkiego.
Ja sobie zostawiłam jeszcze do kupienia parę rzeczy ale na potem - np.leżaczek :-)

reklama
Darunia powodzenia z zamawianiem mebelkow :-)
Asiowo moj maz tez tak powiedzial na egzaminie w zeszly czwartek niestety egzaminator na to nie poszedl ;-)za 2tyg powtorka moze tym razem sie uda..nie wiadomo tylko czy maly na poprawke poczeka ;-)

Ja tez musze jeszcze duzo rzeczy dokupic, ale to po remoncie jak juz bedą mebelki :tak: i to takie mniejsze rzeczy... kosmetyki, pieluchy, grzebień itp.... bo te wieksze łóżeczko, wózek, fotelik, leżaczek to mam ;-):-)
Wilmek myśle ze i Twojem M sie uda!!!

Mata ciesze sie ze CI sie podoba rzadko to slysze ;-) tez sie nei przejmuje tym ze ktos nazwal tak pieska albo ze dzieci jakos je przeksztalca i beda sie smiac...moj maz mowi ze niech tylko sprobuja on zamierza syna wyslac w wieku 2 lat na aikido :laugh2::laugh2: a Bruno to "niedzwiedz brunatny" a ja bardzo lubie niedzwiadki :-)

Widzę, że coraz bardziej doskwierają nam uciążliwe pytania.... Albo "lubię" tez takie: "kiedy zamierzasz urodzić?". Tak jakby to ode mnie zależało.

Joaś, gratuluję 36 tygodnia.:-)

Jakbyśmy się nie starały to i tak wszystkich uszczęśliwić się nie da a najważniejsze żebyśmy same były zadowolone :-)

Darunia gratuluję zamówienia mebelków. Chyba razem na ostatnią chwilę będziemy zakupy robić :-D

Mi się zadne ostatnio meble nie podobają, a jak już coś fajnego znajdę, to takie ceny :szok: już zaczęłam się zastanawiać, czy dla nas nie dokupić szafki, a dla małej dać jakąś naszą :sorry2:

No i mnie czekają jeszcze najlepsze zakupy, bo ubranka :-):-):-) dostałam co prawda trochę, ale albo za duże jak na noworodka, albo grubsze itp. więc dopiero będziemy z mężem szaleć, tylko nie wiem kiedy. Mężulek chce jaknajszybciej brać się za pokój, a do tego ma sporo zaliczeń i egzaminów na studiach :baffled: damy radę, bo i tak oboje będziemy się bronić na jesień;-)

Mata pewnie ze dacie radę! Nie ma innego wyboru... :-)
A tak odnośnie mebelków to może popatrz sobie na stronce www.brw.pl może coś tam Ci wpadnie w oko... a ceny nie są szokujące jak juz wspominałam za 3 mebelki zapłacę 750zł są różne ceny.... jak sie zamówi za 1000zł to transport gratis.... a jak poniżej to płaci sie 30 zł :blink:

reklama
Do góry