reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja tez musze jeszcze duzo rzeczy dokupic, ale to po remoncie jak juz bedą mebelki i to takie mniejsze rzeczy... kosmetyki, pieluchy, grzebień itp.... bo te wieksze łóżeczko, wózek, fotelik, leżaczek to mam ;-):-)
Wilmek myśle ze i Twojem M sie uda!!!
Wilmek myśle ze i Twojem M sie uda!!!
Mata ciesze sie ze CI sie podoba rzadko to slysze ;-) tez sie nei przejmuje tym ze ktos nazwal tak pieska albo ze dzieci jakos je przeksztalca i beda sie smiac...moj maz mowi ze niech tylko sprobuja on zamierza syna wyslac w wieku 2 lat na aikido a Bruno to "niedzwiedz brunatny" a ja bardzo lubie niedzwiadki :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Darunia gratuluję zamówienia mebelków. Chyba razem na ostatnią chwilę będziemy zakupy robić
Mi się zadne ostatnio meble nie podobają, a jak już coś fajnego znajdę, to takie ceny już zaczęłam się zastanawiać, czy dla nas nie dokupić szafki, a dla małej dać jakąś naszą
No i mnie czekają jeszcze najlepsze zakupy, bo ubranka :-):-):-) dostałam co prawda trochę, ale albo za duże jak na noworodka, albo grubsze itp. więc dopiero będziemy z mężem szaleć, tylko nie wiem kiedy. Mężulek chce jaknajszybciej brać się za pokój, a do tego ma sporo zaliczeń i egzaminów na studiach damy radę, bo i tak oboje będziemy się bronić na jesień;-)
Mi się zadne ostatnio meble nie podobają, a jak już coś fajnego znajdę, to takie ceny już zaczęłam się zastanawiać, czy dla nas nie dokupić szafki, a dla małej dać jakąś naszą
No i mnie czekają jeszcze najlepsze zakupy, bo ubranka :-):-):-) dostałam co prawda trochę, ale albo za duże jak na noworodka, albo grubsze itp. więc dopiero będziemy z mężem szaleć, tylko nie wiem kiedy. Mężulek chce jaknajszybciej brać się za pokój, a do tego ma sporo zaliczeń i egzaminów na studiach damy radę, bo i tak oboje będziemy się bronić na jesień;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu widzę, że w końcu masz suwaczek. Gratulacje, że udało Ci się pokonać komputer ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mata pewnie ze dacie radę! Nie ma innego wyboru... :-)
A tak odnośnie mebelków to może popatrz sobie na stronce www.brw.pl może coś tam Ci wpadnie w oko... a ceny nie są szokujące jak juz wspominałam za 3 mebelki zapłacę 750zł są różne ceny.... jak sie zamówi za 1000zł to transport gratis.... a jak poniżej to płaci sie 30 zł
A tak odnośnie mebelków to może popatrz sobie na stronce www.brw.pl może coś tam Ci wpadnie w oko... a ceny nie są szokujące jak juz wspominałam za 3 mebelki zapłacę 750zł są różne ceny.... jak sie zamówi za 1000zł to transport gratis.... a jak poniżej to płaci sie 30 zł
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
To nie ta stronka- wpisz ''black red white'' lepiej całość bo mi coś innego wyskoczyło
Podziel się: