reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo moj maz tez tak powiedzial na egzaminie w zeszly czwartek niestety egzaminator na to nie poszedl ;-)za 2tyg powtorka moze tym razem sie uda..nie wiadomo tylko czy maly na poprawke poczeka ;-)
hehe... to może jednak powiem mu, zeby był cicho:p U nas Paweł bedzie czekał jakieś 2 miesiące minimum jak mu jutro nie pójdzie, dlatego ja się dziś cały dzień modle...:-p:-p:-p najwyżej ja urodzę, babcia odbierze wnuczke i corke ze szpitala, a potem ja będę jeździć za kierownicą, a mężuś bedzie siedział z tyłu i pilnował maleństwo:-):-):-) a ja teraz jakoś wytrzymam te kilkanaście dni;-)

Daruuunia, ciesze się, że zamówiłaś mebelki;) Bedziemy mieć podobnie u maluszków:p

reklama
Darunia dzieki za stronkę, ale ja BRW bardzo dobrze znam, bo chyba wszystkie meble w domu mamy od nich ;-) no i nic mi się nie podoba :sorry2: tzn. może i coś znajdę, ale wymiary dziwne, bo komoda głębokości 33 cm jest mało praktyczna :sorry2: a mi sie właśnie komoda marzy... nie chcę zagracać małego pokoiku meblami i muszę poszukać czegoś odpowiedniego, ale chyba zrobię, jak już pisałam - kupię do nas do pokoju jakąś większą szafkę, a małej damy jedną naszą małą i już. A jak kiedys będziemy mogli pozwolić sobie na kupno czegos odpowiedniego, to zabierzemy mała szafkę do nas do pokoju, bo wszystko będzie w jednym systemie i już :-p

może i coś znajdę, ale wymiary dziwne, bo komoda głębokości 33 cm jest mało praktyczna :sorry2:
Też tak na początku myślałam, ale teraz jak już kupiłam mebelki o takiej głębokości nie załuję;-) Bardzo mało miejsca mi zajęły i wbrew pozorom sporo w nich zmieściłam, a na ciuszki małej są wręcz idealne:-) Pokoik malutki więc mebelki spasowały super:-)

mi szafki o tej głębokości pasują, bo rzeczywiście mało miejsca zajmują, ale już wyciąganie czegoś z szuflady często jest niewygodne, dlatego moja niechęć do płytkich komód:sorry2:

Dorciarz cieszę się, ze z cukrem ok :-D wiem co to znaczy być na diecie poza tym aplikuję sobie codziennie dawkę insuliny, mam nadzieję, że po porodzie to przejdzie:tak:

Daruunia fajnie, że wybrałaś mebelki :-) ja będę miała mały problem bo zestaw Małgośka jest jasna a łóżeczko małego mam w kolorze teak cóż może za jakiś czas zrobią i w tym kolorze

Kasia trzymam kciuki za prawko :-) najważniejsze żebyś nie dała sie podpuścić egzaminatorowi ja się nie dałam i zdałam;-)

Asiowo życzę udanej wizyty u fryzjera i odpoczywaj kochana:tak:

Limba nie przejmuj się tym listem (miej go w du...ie) spal i zrób sobie jakąś przyjemność:tak:szybko zapomnisz

Agacinko, cieszę się, że dałaś znać co u Ciebie.
Joasiu, cieszę się, ze po wizycie w szpitalu wszystko dobrze.
Limba, nie przejmuj się.

A ja wczoraj prawie całe mieszkanie gruntownie wysprzątałam. Aż się nie mogę przyzwyczaić, że koty z kątów na mnie nie patrzą :-p:-D
I dziś dalej po kawałku porządkuję różne graty. Tyle czasu to już czekało na uporządkowanie.

A ja dziś na targu usłyszałam: "Jeszcze sie Pani toczy?" a ja na to że jeszcze trochę się potoczę bo mi się nie spieszy:tak: a najbardziej wkurza mnie jak ktoś mówi na mnie grubas:wściekła/y:

Dziękuje moje Kochane za słowa pocieszenia.
Ale bedę musiała przetrawic sytuację z kilka dni- uff jak nie urok to sraczka:dry:

Chyba wysle córe po lody ;-)

reklama
Do góry