reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Natunia termin 12czerwiec? to dwa dni wczesniej niz ja :-) i tez w UK...moze spotkamy sie w tym samym szpitalu :laugh2::-p
moja przyjaciolka miala wysoko brzuszek prawie do konca i urodzila kilka dni przed terminem :-)

reklama
Kasiau30 tez slysze czesto pytanie o imie i zazwyczaj mowie ze "nie wiem, jak zobaczymy malucha to zdecydujemy" bo jak mowie ze Bruno to slysze "ale orginalne" chociaz wiem ze wiekszosci sie po prostu nei podoba ale malo mnie to obchodzi ;-)

Ja ostatnio powiedziałam że jakby się okazało że będzie jednak syn to powiedziałam Bruno a wszyscy stwierdzili że im się nie podoba że za bardzo oryginalne

Joaś, niedawno pisałaś, że masz za dużo wód. U mnie podczas trzech ostatnich wizyt AFI było na poziomoe 21, 23, a w ostatni piątek 20. Lekarz powiedział, że u dziewczynki wszystko ok i taka ilość może grozić albo wcześniejszym porodem, albo tym, że nie będzie skórczy. Idę do doktorka 6 czerwca i wtedy będziemy ustalać co dalej.
Ja ide 4tego, a jutro usg. Ciesze sie ze nie jestem sama :zawstydzona/y:. Z tym ze u mnie jest kwestia tego, ze jako wielorodka mam bardzo rozciagnieta macice co dodatkowo utrudnia pewne sprawy. Jeszcze nie panikuje, ale spokojnie zalatwiam to co mam zalatwic...

Wilmek mi się też bardzo Bruno podoba, bo oryginalne i ładne :tak: i nawet nie zraża mnie fakt, że kiedys sąsiadka nazwała tak swojego psa :baffled:;-):-D

Kasiau wczoraj byłam w tym sklepie, dostałam katalog i pani powiedziała ze trzeba czekac 2 dni- ale to dobrze sie składa bo i tak u mnie nieszczęsny remont :dry: i cena mnie cieszy bo za naprawdę 3 fajne mebelki zapłace 750zł, a ja oglądałam jedną komodę za 600 zł :dry: także sie cieszę bardzo...
Przypomniało mi sie ze oprócz ciuszków maluszkowych musze wyprać pościel, reczniki dla małego... i parę innych rzeczy... ale to jutro :tak:

reklama
Mój maluszek od wczoraj jest spokojny- mam nadzieję ze jest ok- i ze jeszcze nie zbiera sił na poród... mamusia musi jeszcze trochę ogarnąć mieszkanie po remoncie.... który nie wiem kiedy sie skończy :dry:

Do góry