reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Ja ide 4tego, a jutro usg. Ciesze sie ze nie jestem sama . Z tym ze u mnie jest kwestia tego, ze jako wielorodka mam bardzo rozciagnieta macice co dodatkowo utrudnia pewne sprawy. Jeszcze nie panikuje, ale spokojnie zalatwiam to co mam zalatwic...Joaś, niedawno pisałaś, że masz za dużo wód. U mnie podczas trzech ostatnich wizyt AFI było na poziomoe 21, 23, a w ostatni piątek 20. Lekarz powiedział, że u dziewczynki wszystko ok i taka ilość może grozić albo wcześniejszym porodem, albo tym, że nie będzie skórczy. Idę do doktorka 6 czerwca i wtedy będziemy ustalać co dalej.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Wilmek mi się też bardzo Bruno podoba, bo oryginalne i ładne i nawet nie zraża mnie fakt, że kiedys sąsiadka nazwała tak swojego psa ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Moja sąsiadka miała psa o imieniu Daria dziwnie sie czułam jak ją wołała
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kasiau wczoraj byłam w tym sklepie, dostałam katalog i pani powiedziała ze trzeba czekac 2 dni- ale to dobrze sie składa bo i tak u mnie nieszczęsny remont i cena mnie cieszy bo za naprawdę 3 fajne mebelki zapłace 750zł, a ja oglądałam jedną komodę za 600 zł także sie cieszę bardzo...
Przypomniało mi sie ze oprócz ciuszków maluszkowych musze wyprać pościel, reczniki dla małego... i parę innych rzeczy... ale to jutro
Przypomniało mi sie ze oprócz ciuszków maluszkowych musze wyprać pościel, reczniki dla małego... i parę innych rzeczy... ale to jutro
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mój maluszek od wczoraj jest spokojny- mam nadzieję ze jest ok- i ze jeszcze nie zbiera sił na poród... mamusia musi jeszcze trochę ogarnąć mieszkanie po remoncie.... który nie wiem kiedy sie skończy
Podziel się: