reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam!
Ja własnie wyszłam spod prysznica, ehhh... nie chciało mi się spod niego wychodzic:-)
Włączyłam pranie i zaraz biorę się za porządek w domciu, bo ostatnio go zapuściłam:baffled: Dobrze, że M czasem coś zrobił, a wieczorkiem dla relaksu pojadę podciąć włosy, bo na głowie już mi szopa się robi, a przy tak krótkich włosach ciągle trzeba odwiedzać fryzjera...:zawstydzona/y: W miedzy czasie zrobię pomidorówkę i myślę, że zdąże jeszcze chwilkę odpocząc;-)
Mój mężuś jutro ma egz na prawko i ma zamiar powiedzieć, że musi go przepuścić, bo kto żone zawiezie do szpitala:-):-):-) i kto odbierze córeczke:-p:-p:-p hehe, oby zdał:tak:
Też ostatnio nie mam dobrego nastroju, dlatego dziś troszkę porobię, żeby się jeszcze badziej nie załamywać!:baffled: 3majcie się dziewczyny!!!
To zycze miłego dzionka...

Maajka a może stawy po prostu są obciążone od większej wagi chociaż u ciebie to tylko brzuszek się powiększył albo ucisk na jakieś nerwy

Wkurzające są ta ciągłe pytania...:baffled:
ale za to mnie bardzo podnosi na duchu jak ktoś mówi, że dobrze wyglądam:-) Tyle kg na wadze i nie widać... Wszycy twierdzą, że jak idę, to od tyłu w ogóle nie widać, że w ciązy jestem, więc z tego bardzo się cieszę, choć ja ciągle czuję się jak słonica...:baffled:

Marlena ciesze sie ze bylo warto isc do szkoly rodzenia :-)co sie ciekawego dowiedzialas?
a moj maluszek ma rozne dni..wczoraj szalal a dzis jest spokoj..moze dlatego ze pada i ja sama jestem spiaca..ciekawa jestem czy tak samo bedzie po urodzeniu czy wrecz przeciwnie ;-)

Moje maleństwo harcuję dziś tak samo jak wczoraj, a tak napiera na szyjkę jakby już chciała się urodzić:-p ehhh... Jeszcze conajmniej tydzień niech wytrzyma:-)

Witajcie kochane czerwcóweczki :-)
Ja dzisiaj sama siebie zaskoczyłam, poniewaz nastawiłam 2 prania i jedno zrobiłam ręcznie taaakkkkie duuuuzzzze- wszystkie ciuszki wyprane i juz wywieszone... tylko był z tym wieszaniem problem, bo nie starczyło sznurków hehe tyle tego prania było- juz sobie koszul i szlafroka do szpitala nie prałam- jutro to zrobię jak bedzie miejsce na sznurkach :-);-)
Limba dzidzia na pewno sie obróci!!! Nie martw sie na zapas!
Kasiau bede mocno trzymać kciuki za Twój egzamin- myślę ze że bedzie ok! :tak:
Asiowo- za Twojego M też bede trzymać kciuki- fajnie ze idziesz do fryzjera- tez musze sie wybrać ale to po wypłacie ;-)
Wilmek- nie przejumj sie pranie wyschnie i zdążysz spokojnie poprasować!
Dorciacz ciesze sie ze z tą cukrzycą jest lepiej! Tak trzymać!!!:tak:
Jolu tylko na spokojnie zajmij sie tymi listwami-Twojemu M bedzie głupio i dobrze!
Majka fajnie ze bedziesz sie widziała z siostrą- ja też bym chciała sie zobaczyć z moją ale ona mieszka w Poznaniu a ja w Krakowie... juz dawno sie nie widziałyśmy :dry:
Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam a jak tak to przepraszam :sorry2::tak: życze miłego dnia!!!!
dzisiaj jade zamówić mebelki :-):-):-) Asiowo jeszcze raz dziekuję! ;-)

Asiowo też czuje sie jak słonica- mimo że mówią tak jak u Ciebie ze z tyłu nie widac ze jestem z ciąży :dry: nie lubie tez jak słysze ''taki brzuch? to pewnie bliźniaki'' oj nie cierpie tego!!!!:wściekła/y:

Dzięki Daruunia za kciukasy , ale masz fajowo z tymi mebelkami , mam nadzieję że uda ci się szczęśliwie zamówić to co chcesz :-)

reklama
Poza pytaniami o to kiedy ? co będzie ? to jeszcze mnie denerwują jakie będzie imię? i jak jakieś mówię to wyrażają opinię że ładne ( to jeszcze ) a najgorsi są tacy co myślą że jak powiedzą że im sie nie podoba to może zmienię .Jak zwalam na męża że to on ma wybrać i jeszcze nie wybrał - to znowu zaczynają mi coś sugerować

Do góry