reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam!
Ja własnie wyszłam spod prysznica, ehhh... nie chciało mi się spod niego wychodzic:-)
Włączyłam pranie i zaraz biorę się za porządek w domciu, bo ostatnio go zapuściłam:baffled: Dobrze, że M czasem coś zrobił, a wieczorkiem dla relaksu pojadę podciąć włosy, bo na głowie już mi szopa się robi, a przy tak krótkich włosach ciągle trzeba odwiedzać fryzjera...:zawstydzona/y: W miedzy czasie zrobię pomidorówkę i myślę, że zdąże jeszcze chwilkę odpocząc;-)
Mój mężuś jutro ma egz na prawko i ma zamiar powiedzieć, że musi go przepuścić, bo kto żone zawiezie do szpitala:-):-):-) i kto odbierze córeczke:-p:-p:-p hehe, oby zdał:tak:
Też ostatnio nie mam dobrego nastroju, dlatego dziś troszkę porobię, żeby się jeszcze badziej nie załamywać!:baffled: 3majcie się dziewczyny!!!
To zycze miłego dzionka...

Maajka a może stawy po prostu są obciążone od większej wagi chociaż u ciebie to tylko brzuszek się powiększył albo ucisk na jakieś nerwy

Wkurzające są ta ciągłe pytania...:baffled:
ale za to mnie bardzo podnosi na duchu jak ktoś mówi, że dobrze wyglądam:-) Tyle kg na wadze i nie widać... Wszycy twierdzą, że jak idę, to od tyłu w ogóle nie widać, że w ciązy jestem, więc z tego bardzo się cieszę, choć ja ciągle czuję się jak słonica...:baffled:

Marlena ciesze sie ze bylo warto isc do szkoly rodzenia :-)co sie ciekawego dowiedzialas?
a moj maluszek ma rozne dni..wczoraj szalal a dzis jest spokoj..moze dlatego ze pada i ja sama jestem spiaca..ciekawa jestem czy tak samo bedzie po urodzeniu czy wrecz przeciwnie ;-)

Moje maleństwo harcuję dziś tak samo jak wczoraj, a tak napiera na szyjkę jakby już chciała się urodzić:-p ehhh... Jeszcze conajmniej tydzień niech wytrzyma:-)

Witajcie kochane czerwcóweczki :-)
Ja dzisiaj sama siebie zaskoczyłam, poniewaz nastawiłam 2 prania i jedno zrobiłam ręcznie taaakkkkie duuuuzzzze- wszystkie ciuszki wyprane i juz wywieszone... tylko był z tym wieszaniem problem, bo nie starczyło sznurków hehe tyle tego prania było- juz sobie koszul i szlafroka do szpitala nie prałam- jutro to zrobię jak bedzie miejsce na sznurkach :-);-)
Limba dzidzia na pewno sie obróci!!! Nie martw sie na zapas!
Kasiau bede mocno trzymać kciuki za Twój egzamin- myślę ze że bedzie ok! :tak:
Asiowo- za Twojego M też bede trzymać kciuki- fajnie ze idziesz do fryzjera- tez musze sie wybrać ale to po wypłacie ;-)
Wilmek- nie przejumj sie pranie wyschnie i zdążysz spokojnie poprasować!
Dorciacz ciesze sie ze z tą cukrzycą jest lepiej! Tak trzymać!!!:tak:
Jolu tylko na spokojnie zajmij sie tymi listwami-Twojemu M bedzie głupio i dobrze!
Majka fajnie ze bedziesz sie widziała z siostrą- ja też bym chciała sie zobaczyć z moją ale ona mieszka w Poznaniu a ja w Krakowie... juz dawno sie nie widziałyśmy :dry:
Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam a jak tak to przepraszam :sorry2::tak: życze miłego dnia!!!!
dzisiaj jade zamówić mebelki :-):-):-) Asiowo jeszcze raz dziekuję! ;-)

Asiowo też czuje sie jak słonica- mimo że mówią tak jak u Ciebie ze z tyłu nie widac ze jestem z ciąży :dry: nie lubie tez jak słysze ''taki brzuch? to pewnie bliźniaki'' oj nie cierpie tego!!!!:wściekła/y:

Dzięki Daruunia za kciukasy , ale masz fajowo z tymi mebelkami , mam nadzieję że uda ci się szczęśliwie zamówić to co chcesz :-)

reklama
Poza pytaniami o to kiedy ? co będzie ? to jeszcze mnie denerwują jakie będzie imię? i jak jakieś mówię to wyrażają opinię że ładne ( to jeszcze ) a najgorsi są tacy co myślą że jak powiedzą że im sie nie podoba to może zmienię .Jak zwalam na męża że to on ma wybrać i jeszcze nie wybrał - to znowu zaczynają mi coś sugerować

Do góry